Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn

ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
çünkü o kadar inancım bitmiştiki

az önce ise beta hcg 447 sonucunu aldımmmm

allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)

mevlam en kısa zamanda inşallah herkese nasip eder

çok şükür rabbime

canım :))) çok sevindim senin adına sende bizim gibi mucize yaşayanlardan oldun ne mutlu sana, darısı diğer arkadaşlarımız başına inşallah :)))

kendine çok dikkat et bebişine iyi bak :)))

çok sevindim canım senin adına ben cinsiyet ayırt etmiyorum ama nedense ilk çocuğumuz kız olsa daha çok sevinicem :) bende dr geldim estrofome başladık ilk 4 gün günde 1 ad sonra 3 gün günde 2ad sonra tekrra kont gidecem 7 gün sonra yani haftaya salı günü rahim kılınlığım çok ince 2.4 çıktı belki ben ondan normal yolla hamiş olamıyom senin tranfer edilirken en son kaçtı hatırlıyomusun rahim kalınlığını canım

Sağoll cnmm :)) Valla bende hiç farketmez diye söylüyordum sonuçta o kadar uğraşıyoruz öyle bir lüksümüz yok ama bende hep kızım olsun istiyordum :)Erkek olsada üzülmiycez sonuçta ama bu sefer kısmet olurda 2.ye hamile kalırsam kesin saplantı yapardım kız olsun diye :)Birde eşimin sülalesinde kız çocuk yok çok söyleniyorlardı bizen kız çıkmaz boşuna heveslenme diye onada hırs yaptımm herhalde hepsi mort oldu :1: Benim tedavidede estrofemi sürekli artırarak gittik. En son günde 4 tane kullanıyordum. Zor kalınlaşmıştı benimde. En son artık en kalın yeri 9 gibi çıkmıştı ite kaka oda :)Hatta dr dur biraz torpilli ölücem diyordu bende o kadar bile yoktu :) Diğer yerleride 7,2 seviyelerindeydi nereye konmuştur bilmiyorumm :)Siteden bir arkadaşında ciddi kalınlaşma problemi vardı. Ona ozon felan uygulamışlardı. Ama gerek kalmadı benim uzun ilaçlar sonrasında o seviyeye gelebildi :)

Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrum:( onca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.

kuzucum şok oldum inanki:50: haberini yeni gördüm .....

maşallahki inancın tam ...rabbim bu mübarek günün hatırına sağlıklı bi evlat nasip edicek bunan canı gönülden inanıyorum rabbim yardımcın olsun :54:

6ad dondurulmuş bebeklerimden 1 rini almak için dr gittim bugün rahim duvarı kalınlıgı 2.4 çıktı estrofem verdi 7 gün sonra kont gidecem şimdiden çok heyecenlıyım :36::36::36:

hadi bakalım canım hayırlısı inşallah en kısa zamanda meleğin gelecek göbişine...

arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn

ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
çünkü o kadar inancım bitmiştiki

az önce ise beta hcg 447 sonucunu aldımmmm

allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)

mevlam en kısa zamanda inşallah herkese nasip eder

çok şükür rabbime

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim böyle mucizeleri inşallah hepimize yaşatır..saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eylesin rabbim inşallah...

''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''

Selamün aleyküm bebesko....

Selamün aleyküm kelebekk2013....

Selamün aleyküm jolly.......

Selamün aleyküm Ercelf......

Selamün aleyküm cansu26........

Selamün aleyküm melek04.....

Selamün aleyküm superısı......

Selamün aleyküm pelikan......

Selamün aleyküm medıds.....

Selamün aleyküm hestıa...

Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle

sağoll cnmm :)) valla bende hiç farketmez diye söylüyordum sonuçta o kadar uğraşıyoruz öyle bir lüksümüz yok ama bende hep kızım olsun istiyordum :)erkek olsada üzülmiycez sonuçta ama bu sefer kısmet olurda 2.ye hamile kalırsam kesin saplantı yapardım kız olsun diye :)birde eşimin sülalesinde kız çocuk yok çok söyleniyorlardı bizen kız çıkmaz boşuna heveslenme diye onada hırs yaptımm herhalde hepsi mort oldu :1: Benim tedavidede estrofemi sürekli artırarak gittik. En son günde 4 tane kullanıyordum. Zor kalınlaşmıştı benimde. En son artık en kalın yeri 9 gibi çıkmıştı ite kaka oda :)hatta dr dur biraz torpilli ölücem diyordu bende o kadar bile yoktu :) diğer yerleride 7,2 seviyelerindeydi nereye konmuştur bilmiyorumm :)siteden bir arkadaşında ciddi kalınlaşma problemi vardı. Ona ozon felan uygulamışlardı. Ama gerek kalmadı benim uzun ilaçlar sonrasında o seviyeye gelebildi :)

canım kandilin mübarek olsun dualarında kabul olsun allahın izniyle inşalalhh.benimde buzbebeğim seninki, gibi tutanacak bana inşalalh bu defa teyzesi şu mübarek günde rabbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminnn.sende kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alcan inşalahh.ilk tüp bebek denememde 7 gün işe gelmemeiştim izne ayrılmıştım bu defa 2 gün izne ayrılıcam sonra gelcem takmıcam diyorum ama bakalım napacam :)

''bugün 10 kişiye selam göndereni allah 3 hasretine kavuştururmuş''

selamün aleyküm bebesko....

Selamün aleyküm ercelf......

Ve tüm güzel anne adayları hepinize selamün aleyküm....

Kandiliniz mübarek olsun...rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...dünya ahiret ne muradınız varsa versin...hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.rabbim ona layık kul,efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.eşlerimizle muhabbeti artırsın.herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....rabbim yolundan ayırmasın....güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.sevgilerimle

seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun rabbim tez zamanda bizlerede sizler gibi anne olma duygusunu yaşatsın inşalahh

seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun rabbim tez zamanda bizlerede sizler gibi anne olma duygusunu yaşatsın inşalahh

amın amın canım..
hepinizin adını bı not edıp bugun adınıza dua edeceğim ıns rabbım kucaklarınızı boşbırakmasın ıns

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

canım seninde kandilin mübarek olsun duaların için çok teşekkür ederim kocaman bir amin diyorum..allahım bu mübarek gecede bütün herkesin duasını kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

kandiliniz mubarek olsun dualariniz yerine ulassin hamile arkadaslarimizdan ricam bizi unutmasinlar:)))

hadi bakalım canım hayırlısı inşallah en kısa zamanda meleğin gelecek göbişine...

CANIMM UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYOZ NAPTIN SEN NE DURUMDASIN

evet canım haklısın uzun zaman oldu ben rapor için biliyorsun bir dinlenme sürecine cekilmiştim..şimdi devlet hastanesinden tüp bebek için raporumu çıkarttım..eurofertilde başlıycam canım tedaviye ercelf in gittiği hastane..ilaçlarımı aldım ama daha hastalanmadım hastalaığının 2. günü gel dedi doktorum onu bekliyorum bitanem..inşallah bir önce hastalanırsam tüp serüvenine bende başlayacagım bakalım hayırlısıyla..

ben hep girdim okudum neşer yapıyorsunuz die hep takip ettim sizleri ama hiç yazmadım şimdi bende yeniden sürece başlayınca yeniden yazmaya başladım sizleri..bakalım hakkımızda hayırlısı..

rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaslar..

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

aleyküm selam hayırlı kandiller canım

evet canım haklısın uzun zaman oldu ben rapor için biliyorsun bir dinlenme sürecine cekilmiştim..şimdi devlet hastanesinden tüp bebek için raporumu çıkarttım..eurofertilde başlıycam canım tedaviye ercelf in gittiği hastane..ilaçlarımı aldım ama daha hastalanmadım hastalaığının 2. günü gel dedi doktorum onu bekliyorum bitanem..inşallah bir önce hastalanırsam tüp serüvenine bende başlayacagım bakalım hayırlısıyla..

ben hep girdim okudum neşer yapıyorsunuz die hep takip ettim sizleri ama hiç yazmadım şimdi bende yeniden sürece başlayınca yeniden yazmaya başladım sizleri..bakalım hakkımızda hayırlısı..

rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaslar..

canım insan tedavi falan görrmezken giriyo bakıyı güzel haberleri okuyunca mutlu oluyo kötü haberlerde üzülüyo ama bişe yazmak istemiyo demi ama tedaviye başlayınca paylaşmak istiyo yaşadıklarını sende benim gibisin :) şu mübarek günde sevgili peygamberimizn doğdugu günde s.a.v in bizmde bebeklerimiz rahmimize düşsün inşalalhh :16::16::16: tez zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşalım allahın izniyle dualarda :46:buluşmak dileğiyle :16:

Aleyküm selam Ayşe,senin de ve tüm müslüman aleminin de kandili mübarek olsun.Dualarınızı allah kabul etsin.

arkadaşlar merhaba
kandiliniz mübarek olsun bu gece hepimizin duaları kabul olsun.

Aleykumm selamm. kandilin kutlu olsun dualarin kabul olsun canim benide katmissinn cok sagollasin..bugun hasta oldum icin kuran okuyamadim.;-);-)

Back
X