evet canım haklısın uzun zaman oldu ben rapor için biliyorsun bir dinlenme sürecine cekilmiştim..şimdi devlet hastanesinden
tüp bebek için raporumu çıkarttım..eurofertilde başlıycam canım tedaviye ercelf in gittiği hastane..ilaçlarımı aldım ama daha hastalanmadım hastalaığının 2. günü gel dedi doktorum onu bekliyorum bitanem..inşallah bir önce hastalanırsam tüp serüvenine bende başlayacagım bakalım hayırlısıyla..
ben hep girdim okudum neşer yapıyorsunuz die hep takip ettim sizleri ama hiç yazmadım şimdi bende yeniden sürece başlayınca yeniden yazmaya başladım sizleri..bakalım hakkımızda hayırlısı..
rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaslar..
canım insan tedavi falan görrmezken giriyo bakıyı güzel haberleri okuyunca mutlu oluyo kötü haberlerde üzülüyo ama bişe yazmak istemiyo demi ama tedaviye başlayınca paylaşmak istiyo yaşadıklarını sende benim gibisin :) şu mübarek günde sevgili peygamberimizn doğdugu günde s.a.v in bizmde bebeklerimiz rahmimize düşsün inşalalhh

tez zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşalım allahın izniyle dualarda

buluşmak dileğiyle