Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım haklısın uzun zaman oldu ben rapor için biliyorsun bir dinlenme sürecine cekilmiştim..şimdi devlet hastanesinden tüp bebek için raporumu çıkarttım..eurofertilde başlıycam canım tedaviye ercelf in gittiği hastane..ilaçlarımı aldım ama daha hastalanmadım hastalaığının 2. günü gel dedi doktorum onu bekliyorum bitanem..inşallah bir önce hastalanırsam tüp serüvenine bende başlayacagım bakalım hayırlısıyla..

ben hep girdim okudum neşer yapıyorsunuz die hep takip ettim sizleri ama hiç yazmadım şimdi bende yeniden sürece başlayınca yeniden yazmaya başladım sizleri..bakalım hakkımızda hayırlısı..

rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...dualarımızda birbirimizi unutmayalım arkadaslar..

canım insan tedavi falan görrmezken giriyo bakıyı güzel haberleri okuyunca mutlu oluyo kötü haberlerde üzülüyo ama bişe yazmak istemiyo demi ama tedaviye başlayınca paylaşmak istiyo yaşadıklarını sende benim gibisin :) şu mübarek günde sevgili peygamberimizn doğdugu günde s.a.v in bizmde bebeklerimiz rahmimize düşsün inşalalhh :16::16::16: tez zamanda hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşalım allahın izniyle dualarda :46:buluşmak dileğiyle :16:

amin canım benim...dualarda buluşmak dileğiyle inşallah...

Gunaydinnn kk nin guzelll bayanlariii....nerelerdesiniz topik cok durgun iki gundurr.nelerr yapiyosunuz bakalimmm...kuzlarrr aranizda kisti oluptaa tup bebek tedavisine baslayannnn varmiii

günaydın hanımlar :)))

günaydın medids sana birşey sorcam canım sen nasıl hamiş kalmıştın :)

Gunaydinnn kk nin guzelll bayanlariii....nerelerdesiniz topik cok durgun iki gundurr.nelerr yapiyosunuz bakalimmm...kuzlarrr aranizda kisti oluptaa tup bebek tedavisine baslayannnn varmiii

günaydın cansu canım bende 2 gündür bakıyom fazla takılan yok :( sende enim gibi ankaradasın hangi hastanede tedavi görüyosun ve nerde oturuyosun ben keçiörende oturuyorum gökçek parkının üstünde :16::16:

günaydın cansu canım bende 2 gündür bakıyom fazla takılan yok :( sende enim gibi ankaradasın hangi hastanede tedavi görüyosun ve nerde oturuyosun ben keçiörende oturuyorum gökçek parkının üstünde :16::16:

Bende zekai tahir burak hast gidiyorum.cebeci tarafinda olana gidiyorum sen tip fakultesine gidiyosun .nasil orda durumlarr hangi doktora gidiyosunn..benimewe yakin oldugu icin ben oraya gitmiyorumm cunku eminim. bintAne yakinla karsilasirim korkusu ile gitmedim.:-(

Bende zekai tahir burak hast gidiyorum.cebeci tarafinda olana gidiyorum sen tip fakultesine gidiyosun .nasil orda durumlarr hangi doktora gidiyosunn..benimewe yakin oldugu icin ben oraya gitmiyorumm cunku eminim. bintAne yakinla karsilasirim korkusu ile gitmedim.:-(

benim işyerim ulus ta yakın olduğu için ben oraya gidiyorum orası özel gibi dr batuhan özmen bana kalsa herkes bilsin benim kayınvaldem istemiyo kimse bilmesin diyo düşün kendi anneme bile söylemdim :(((

Canım ben mucize gibi tüp bebek raporum için onay beklerken doğal yolla hamile kaldım.O yüzden her zaman diyorum ya illa ki zamanı var herkes bu mucizeyi bir gün yaşar inşallah diye. :)))

benim işyerim ulus ta yakın olduğu için ben oraya gidiyorum orası özel gibi dr batuhan özmen bana kalsa herkes bilsin benim kayınvaldem istemiyo kimse bilmesin diyo düşün kendi anneme bile söylemdim :(((

Aksine bizim kayinvalde ve annemde hic dillerinde bakla islanmaz olur daa kafana takma diyp duruyolarr;-)bende soylerim cekinmem ama her gorduklerinde hamilemisin sorularindan gina geldi ne kadar az kisi bilirse o kadar az soru ile ugrasirim fiye dusunuyorum.zaten olunca haberiniz olur duyorum her ay inatla oldumu oldumu gelde gicikk olmaa

Canım ben mucize gibi tüp bebek raporum için onay beklerken doğal yolla hamile kaldım.O yüzden her zaman diyorum ya illa ki zamanı var herkes bu mucizeyi bir gün yaşar inşallah diye. :)))

Medisss ne guzelll keske bizimkilerde dogal yolla olsaa ama hic umudum yokk.artik olsunda tuple olsunn diyorum

ayyy ne güzel insanın gözleri doluyo böyle şeyleri duyunca benimkinnde zamanı şubatta gelmiş olsun allahın izniyle inşallah 23 şubat eşimin doğum günü ona doğum günü hesiyesi versin rabbim inşalalhh bebeğini :43::43::43:

Aksine bizim kayinvalde ve annemde hic dillerinde bakla islanmaz olur daa kafana takma diyp duruyolarr;-)bende soylerim cekinmem ama her gorduklerinde hamilemisin sorularindan gina geldi ne kadar az kisi bilirse o kadar az soru ile ugrasirim fiye dusunuyorum.zaten olunca haberiniz olur duyorum her ay inatla oldumu oldumu gelde gicikk olmaa

insan bazende birileri ile konuşmak istiyo iyiki bu site var hastaneden tanıştığım 4-5 arkadaşım var sürekli telefondan konuşuyorum onlarlada allah bilir de geç soranlara bence

Herkese ıyı geceler kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun hemen fırsat bulmusken yazayım oglumun gelmeye nıyetı olmadıgı ıcın ve gıttıkce kılo aldıgı ıcın doktorum bırden dogurmama karar verdı aslında sadece kontrole gıtmıstım muaynede acıklıgım 1bucuk santımdı bıılac verdı ve hastaneye gıttık sancım basladı ama oglumun kafası yola gırmedı 6 saat beklemenın sonunda sadece 3 santım acılmam oldu daha fazla beklemedık ve sezeryana gırdım ben bıraz zorlandım anlıycagınız kızlar sezeryandada sonrası zor dıkısler cok acıyo olsurmek gulmek zulum gelıyo bana oglumun adı Ahmet Enes bıraz zor tabı emdımı uyudumu gazı cıktımı kakasını yaptımı falan ugrasıyosun kucucuk oldukları ıcınde kıyamıyosun hepbı acaba var kafamda ama cok guzel bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah neyse hepınızı optum kızlar arada ugramaya calısırım kendınıze ıyı bakın

yelizcim gözünaydın.inşallah bebeğinde sende çok iyisinizdir.Allah ömür boyu ayırmasın sizi...
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş :( biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik :(((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

ercelfdemek ki hakkında hayırlısı buymuş.inşallah sende hestia gibi bu gebelikten sonra doğal yollarla hamile kalıp yavruna kavuşursun...
Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
pelikacım inşallah hayırlısıyla kucaına alırsın kızını.galiba sezeryan olacak seninde.
arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn

ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
çünkü o kadar inancım bitmiştiki

az önce ise beta hcg 447 sonucunu aldımmmm

allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)

mevlam en kısa zamanda inşallah herkese nasip eder

çok şükür rabbime

kelebek çok sevindim senin adına. inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip olur....

canım kandilin mübarek olsun dualarında kabul olsun allahın izniyle inşalalhh.benimde buzbebeğim seninki, gibi tutanacak bana inşalalh bu defa teyzesi şu mübarek günde rabbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminnn.sende kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alcan inşalahh.ilk tüp bebek denememde 7 gün işe gelmemeiştim izne ayrılmıştım bu defa 2 gün izne ayrılıcam sonra gelcem takmıcam diyorum ama bakalım napacam :)

Sağoll cnmm aminn inş. olucak seninde :16: Bende transfer sonrası tatile gittim valla haldır huldur dağ bayır dolaştım gece yarılarına kadar ne ara nerde tutundu bu kadar harakete bilmiyorum bu bebe :) O yüzden hiç kasma olacağı varsa her şekilde oluyor :)

''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''

Selamün aleyküm bebesko....

Selamün aleyküm kelebekk2013....

Selamün aleyküm jolly.......

Selamün aleyküm Ercelf......

Selamün aleyküm cansu26........

Selamün aleyküm melek04.....

Selamün aleyküm superısı......

Selamün aleyküm pelikan......

Selamün aleyküm medıds.....

Selamün aleyküm hestıa...

Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle

Sağol Ayşecimm. Amin inş. :16:

jolly tatlım bebişne bişeyler aldın mı hiç :))

Aliyorum cnm yaa duramiyorummm :)) Mothercare ayın 15'i etiketin yarısına dayanamiyorumm :1: Bazıları birşey alma felan diyorlar ama nasılsa alınacak hepsi. Allah korusun nasip olmadıktan sonra son anda herseyi alındıktan sonrada olacağı varsa olur.O yüzden icim rahat. Allah korusun miniklerimizi zevkle yapalim alışverişlerimizi :) Sen başladın mı :)

insan bazende birileri ile konuşmak istiyo iyiki bu site var hastaneden tanıştığım 4-5 arkadaşım var sürekli telefondan konuşuyorum onlarlada allah bilir de geç soranlara bence

Canimm insaallahh olurrr gozumuz kulagimizz bebektee:-(bu arada insallah esin dogumguununde gelirr bebiss ne supriz olurrr vawwwwww...bizimde olsun bizde aliscerisee baslayalim bakk jolly baslamiss bilee hamileee arkadaslarrr bizedee dua edinn.tan 26meryem suresi okudum geriye 15 ADET KALDİİİİ.....BEBESKOO TAVSİYE EDİYORUMMMM SENDEVOKUU

ben iyiyim canım hamile ve doğum haberleri alınca mutlu oluyorum..seninde az kalmış doğuma sağlıkla kavuş minik kızına..doğumda benim içinde dua et lütfen..hayırlı haberlerini bekliyorum..

ediyorum canımmmm her aklıma geldiğinde ediyorum.

yelizcim gözünaydın.inşallah bebeğinde sende çok iyisinizdir.Allah ömür boyu ayırmasın sizi...

ercelfdemek ki hakkında hayırlısı buymuş.inşallah sende hestia gibi bu gebelikten sonra doğal yollarla hamile kalıp yavruna kavuşursun...

pelikacım inşallah hayırlısıyla kucaına alırsın kızını.galiba sezeryan olacak seninde.

canım evet 1 şubat sabahı 8de sezeryana giricem inşallah.

kelebek çok sevindim senin adına. inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip olur....

günaydın hanımlar haftanın son günü geldi :)) bugün hemencicik bitsin hafta sonu uyuyalım :)))

Aliyorum cnm yaa duramiyorummm :)) Mothercare ayın 15'i etiketin yarısına dayanamiyorumm :1: Bazıları birşey alma felan diyorlar ama nasılsa alınacak hepsi. Allah korusun nasip olmadıktan sonra son anda herseyi alındıktan sonrada olacağı varsa olur.O yüzden icim rahat. Allah korusun miniklerimizi zevkle yapalim alışverişlerimizi :) Sen başladın mı :)

Valla bende dayanamıyorum alıyorum bi rşeyler bebek arabasını aldık :)) yarında bebek reyonunun altını üstüne getircem :)))

günaydın hanımlar haftanın son günü geldi :)) bugün hemencicik bitsin hafta sonu uyuyalım :)))

günaydın canımmm. maşallah bebişin büyümüş de 24 haftalık olmuş. bende dr.a gittim 12 haftalık oldu çok şükür. kıpır kıpır gördüm elhamdülillah. erkek gibi görünüyor cinsiyeti henüz erken ama bir dahakine netleşir dedi dr. dün izinliydim. bugün işe çok zor geldim. gerçektende çabucak geçer inşallah bugün. akşama bir sürü misafirim var. yarın gerçekten dinlenmeye ihtiyacım olacak. :)

Back
X