Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın canımmm. maşallah bebişin büyümüş de 24 haftalık olmuş. bende dr.a gittim 12 haftalık oldu çok şükür. kıpır kıpır gördüm elhamdülillah. erkek gibi görünüyor cinsiyeti henüz erken ama bir dahakine netleşir dedi dr. dün izinliydim. bugün işe çok zor geldim. gerçektende çabucak geçer inşallah bugün. akşama bir sürü misafirim var. yarın gerçekten dinlenmeye ihtiyacım olacak. :)

maşallah canım :)) benimde doktor senin gibi erkek olabilir demişti erkek çıktı genelde ilk söylediklerinde pek yanılmıyorlar :)) hayırlısı tabii sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar da hiç fark etmez bizim için çok kıymetliler :))
bende pazartesi ayrıntılı ultrason için gideceğim çarşambada kendi doktorum da randevum var 1 ay oldu görmedim oğlumu özlüyorum valla :))

misafirlerin gelecekmiş çok yorma kendini ama bırak misafir yapsın ne istiyorsan sen otur dinlen :))))

Canimm insaallahh olurrr gozumuz kulagimizz bebektee:-(bu arada insallah esin dogumguununde gelirr bebiss ne supriz olurrr vawwwwww...bizimde olsun bizde aliscerisee baslayalim bakk jolly baslamiss bilee hamileee arkadaslarrr bizedee dua edinn.tan 26meryem suresi okudum geriye 15 ADET KALDİİİİ.....BEBESKOO TAVSİYE EDİYORUMMMM SENDEVOKUU

inşalalh cansucum inşalalh eşime unutulmaz bi doğum günü hediyesi olur allahın izniyle burdaki kızlar arkadaşlarım akrabalarım 4444 defa salavatı tefriciyeyi okumuştular allah hepsinden razı olsun allah seninkinide kabul etsin inşalalhh

günaydın hanımlar haftanın son günü geldi :)) bugün hemencicik bitsin hafta sonu uyuyalım :)))

günaydın medidscim aynen bende işte uyukluyom gece geç yattım :))))

Sağoll cnmm aminn inş. olucak seninde :16: Bende transfer sonrası tatile gittim valla haldır huldur dağ bayır dolaştım gece yarılarına kadar ne ara nerde tutundu bu kadar harakete bilmiyorum bu bebe :) O yüzden hiç kasma olacağı varsa her şekilde oluyor :)

aynen canım olacaksa zamanı gelmiş ise olcaktır rabbimin izni ile inşalalh benim meleğiminde zamanı gelmiştir ve babasına unutulmaz doğum günü hediyesi olur bizlerde senin gibi alışveriş yapmaya başlarız artık :16::16::16:

Allah kucağına almayı nasip etsin canım ,ayrıca misafirlerlede fazla kendini ve bebişini yorma

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

canlarım hayırlı cumalar cuma hürmetine her ne dilerseniz rabbim onu versin açılan ellerimizi boş çevirmesinnn gönlümüzden geçen hayırlısıyla hayatımızda olsun inşşş

amin canım seninde tüm dileklerin kabul olsun allah kucağına nur topu gibi evlat vermeyi nasip etsin inşş

hayırlı cumalar arkadaşlar....
en son aralık 8 de adet gördüm ocak 11 de beta hcg testi yaptırdım 0,100 çıktı.
bugün ocak 25 ve benim adetim hala yok gelen giden olmadı pazartesi ye doktor randevusu aldım bi daha test yaptırıcam
bu hafta içinde kasıklarımda hafif derecede sancı ve göbeğimin alt kısmında hafif derecede batmalar hissettim
acaba bunlar bi bebek belirtisi olabilir mi?
bide bende pko var o yüzden acana geç döllenmemi oldu diye düşünüyorum.

hayırlı cumalar arkadaşlar....
en son aralık 8 de adet gördüm ocak 11 de beta hcg testi yaptırdım 0,100 çıktı.
bugün ocak 25 ve benim adetim hala yok gelen giden olmadı pazartesi ye doktor randevusu aldım bi daha test yaptırıcam
bu hafta içinde kasıklarımda hafif derecede sancı ve göbeğimin alt kısmında hafif derecede batmalar hissettim
acaba bunlar bi bebek belirtisi olabilir mi?
bide bende pko var o yüzden acana geç döllenmemi oldu diye düşünüyorum.

canım pko olduğu için geç yumurtlamış ve geç döllenme olabilir..bende de pko var ve hamileliğim geç döllenmeyle olmuş hatta..normalde adetlerin kaç günde bir gelirdi düzenlimiydi peki?idrar testi yaptın mı hiç?

Son düzenleme:
canım pko olduğu için geç yumurtlamış ve geç döllenme olabilir..bende de pko var ve hamileliğim geç döllenmeyle olmuş hatta..normalde adetlerin kaç günde bir gelirdi düzenlimiydi peki?idrar testi yaptın mı hiç?

işin açıkcası yapmayı istedim ama yine negatif çıkacak diye yapmak istemedim
biliyorum pericim seninde geç döllenme ile olmuştu
9 kasımda adetim gelmişti ben doktora gittim hamile kalmak istediğimi falan geçmişimi anlattım falan bana duphaston diye bi ilaç verdi adetin 16, günü kullan faydası olur inş dedi işin açıkcası hiç olacağını düşünmedim geçen ay tam zamanında adet oldum bu ayda tık yok bekliyorum ve normalde gelmesi gereken günden 16 gün geçmiş oluyor.

işin açıkcası yapmayı istedim ama yine negatif çıkacak diye yapmak istemedim
biliyorum pericim seninde geç döllenme ile olmuştu
9 kasımda adetim gelmişti ben doktora gittim hamile kalmak istediğimi falan geçmişimi anlattım falan bana duphaston diye bi ilaç verdi adetin 16, günü kullan faydası olur inş dedi işin açıkcası hiç olacağını düşünmedim geçen ay tam zamanında adet oldum bu ayda tık yok bekliyorum ve normalde gelmesi gereken günden 16 gün geçmiş oluyor.

bence bir idrar testi yap canım en azından için rahat eder hamileysen ona göre davranırsın değilsende doktora gidersin niye gelmiyo diye..belirsizlik zor çünkü için içini yiyodur biliyorum..inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum..

Bugün ne kadar sakin burası ben tedaviye başladım topik sessizleşti :14: Yalnız kaldım

İyi akşamlar kızlar genetik testlerimin sonuçları tertemiz çıktı pıhtılaşma yok kromozom testlerimiz normal genetik hiçbir sorun yok dedi genetik doktoru tüp bebek doktorumuz da aynısını söledi. Bugün tekrar hcg verdim 10.90 a düşmüş değerim haftaya cumartesi testi tekrar edelim tamamen sıfırlanana kadar takip edicez dedi.zaten adetim başladı. Bu ay dinlenicem sonrasında diğer donmuşu almamızı öneriyo doktor yani ilaçlı iğneli opu lu tedaviden önce diğer kalan donmuşu deneyelim diyor. Zaten onu orda bırakmaya hiç niyetim yok.
Jolly cim bana da bu sefer progestan iğnesi verecekmiş o kadar sordum ilkinde donmuş embolarda fitîl veriyoruz demişti şimdi 2. De iğne vericem diyo sakalımız yok ki bizi dinleyen olsun.sen ilk donmuşundada mı iğne kullanmıştın canım?
Aklım karışık pıhtılaşmadan korkuyodum çıkmadı iğneye gerek yok diyo kan sulandırıcı.
Korkuyorum ya yeni bir denemeye donmuşlar kolay ama senin merkezinde donmuş tedavisi nin ücreti ne kadardı canım?

İyi akşamlar kızlar genetik testlerimin sonuçları tertemiz çıktı pıhtılaşma yok kromozom testlerimiz normal genetik hiçbir sorun yok dedi genetik doktoru tüp bebek doktorumuz da aynısını söledi. Bugün tekrar hcg verdim 10.90 a düşmüş değerim haftaya cumartesi testi tekrar edelim tamamen sıfırlanana kadar takip edicez dedi.zaten adetim başladı. Bu ay dinlenicem sonrasında diğer donmuşu almamızı öneriyo doktor yani ilaçlı iğneli opu lu tedaviden önce diğer kalan donmuşu deneyelim diyor. Zaten onu orda bırakmaya hiç niyetim yok.
Jolly cim bana da bu sefer progestan iğnesi verecekmiş o kadar sordum ilkinde donmuş embolarda fitîl veriyoruz demişti şimdi 2. De iğne vericem diyo sakalımız yok ki bizi dinleyen olsun.sen ilk donmuşundada mı iğne kullanmıştın canım?
Aklım karışık pıhtılaşmadan korkuyodum çıkmadı iğneye gerek yok diyo kan sulandırıcı.
Korkuyorum ya yeni bir denemeye donmuşlar kolay ama senin merkezinde donmuş tedavisi nin ücreti ne kadardı canım?

sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim peki neden tam tutunamadı bebişin dr neden ilkinde iğne vermedide 2.de verelim diyo allahım onlar için ne basit 2.de verilim demesi bizim hayallerimiz ne olcak peki :14: bende devlet hastanesinde yaptırıyorum bide 5.gün ebriyosu bakalım benimki ne olcak sanada inşalalh rabbim bu denemende bebeişini nasip eder doğana kadarr

sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim peki neden tam tutunamadı bebişin dr neden ilkinde iğne vermedide 2.de verelim diyo allahım onlar için ne basit 2.de verilim demesi bizim hayallerimiz ne olcak peki :14: bende devlet hastanesinde yaptırıyorum bide 5.gün ebriyosu bakalım benimki ne olcak sanada inşalalh rabbim bu denemende bebeişini nasip eder doğana kadarr

Canım dondurulmuş tedavisinde fitil uyguluyoruz demişti doktorum rahim de güzel kalınlaştı ama demekki negatif olunca sonuç daha kuvvetli ilaçlar veriliyo neden tutmadığını kims bilemez ki canım bir sorun yok gibi görünüyor embriyodan olabilir tutunamamış işte rabbim nasip ettikten sonra 3. Gün 5. Gün embriosu hiç farketmz den sen de inşallah tutunur seninki.

sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim cnm..peki doktorun neden bebeği kaybettiğin konusunda hiçbişey söylemedimi..kimyasal gebelik deyip kestirip atmadı inşallah..

genetik testlerin temiz çıkmasına çok sevindim bencede bir ay dinlenip hiç durmadan yola devam et inşallah bu sefer olacak dualarım seninle rabbim isteyen herkese nasipetsin

Valla bende dayanamıyorum alıyorum bi rşeyler bebek arabasını aldık :)) yarında bebek reyonunun altını üstüne getircem :)))

ahhh canım yaaa ne güzel benimde en çok istediğim şeyler böle deli gibi bebek alışverişi yapmak inşallah rabbim banada nasip eder ....

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

amin canım benim hayırlı cumalar....

canım genetik sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim..ara verip kendini toparlayacak olman cok iyi inşallah diğer buz bebeğin seni bırakmıycak canım..içini ferah tut canım benim...

Canım dondurulmuş tedavisinde fitil uyguluyoruz demişti doktorum rahim de güzel kalınlaştı ama demekki negatif olunca sonuç daha kuvvetli ilaçlar veriliyo neden tutmadığını kims bilemez ki canım bir sorun yok gibi görünüyor embriyodan olabilir tutunamamış işte rabbim nasip ettikten sonra 3. Gün 5. Gün embriosu hiç farketmz den sen de inşallah tutunur seninki.

seninde dediğin gibi canım rabbim nasip etsin yeterki ilişki olmadan bile olur bu defa buz bebeklerimiz utandırmıcak bizi sımsıkı tututanacak annelerine emin oll burdaki bütün arkadaşlarımın olcak anne olmadan bırakmak yok birbirimizi sende benim gibi çabuk toparlıyon kendini ben 3 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek alıştım galiba :14: ama bu defa zamanı gelmiştri inşalalh rabbim nasip etsin cümlemize aminnn

sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim cnm..peki doktorun neden bebeği kaybettiğin konusunda hiçbişey söylemedimi..kimyasal gebelik deyip kestirip atmadı inşallah..

Kestirip atmadı elbet ama bir sebep de belirtmedi genetikleri bile baştan yaptırdığımı söylemedim bu donmuşu da yapalım o da düşerse o zaman genetik araştırma isteriz dedi. Yani illa 3 kayıp olacak. Zaten oraya başladığımda 1 düşüğüm vardı bu da kimyasal oldu 2 düşüğünüz var genetin inceleme isteyelim demiyo bikere daha denicez de tutmazsa o zaman isticek onlar için 1 denemişn 2 denemişsin hiç önemli değil rahiminiz d güzl kalınlaşı bir sorun gözükmüyor diyo. Aklım karışık.

Seni gördüğüme cok sevindim bende.. Kaç gündür bakıyorum yoksun.. Herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.. İnancımızı ve azmimizi yitirmeden yola devam .. Bu ay dinlenecek olman cok önemli bencede nasipten öte yol yok canım. Vaktini bekliyoruz sadece bu arada yıpranıyoruz ama biz razıyız en başından buna da .. Bu seferki umarım daha güzel sonuç verir .. Transferden sora karın bölgeni çok sıcak tut demişti doktorum kuluçka dönemi gibi:)) bende yünlü şeylerle sarmıştım ...sebepler işte gülüm ya ...:)))
Bende şükür ohss den kurtulmak üzereyim az kaldı ... Haftaya kontrolüm var umarım tamamen geçer epey sıkıntı yaptı bana canım

Son düzenleme:
Seni gördüğüme cok sevindim bende.. Kaç gündür bakıyorum yoksun.. Herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.. İnancımızı ve azmimizi yitirmeden yola devam .. Bu ay dinlenecek olman cok önemli bencede nasipten öte yol yok canım. Vaktini bekliyoruz sadece bu arada yıpranıyoruz ama biz razıyız en başından buna da .. Bu seferki umarım daha güzel sonuç verir .. Transferden sora karın bölgeni çok sıcak tut demişti doktorum kuluçka dönemi gibi:)) bende yünlü şeylerle sarmıştım ...sebepler işte gülüm ya ...:)))
Bende şükür ohss den kurtulmak üzereyim az kaldı ... Haftaya kontrolüm var umarım tamamen geçer epey sıkıntı yaptı bana canım

İnşallah duyarsın kalp atışlarını canım ben iyiyim merak etme bu ay dinlenmek de iyi gelicek zaten hcg sıfırlanmamış 10 çıktı cumartesi güni baya yoğun adet oldum içimdeki bütün kötülükler gitti :) üzülmeye bile vakit olmuyot bazen yeni tedavi planları hesaplar...... Yola devam kimyasal bile olsa kısa da sürse güzeldi doktorum bu bile iyi dedi umarım benim dr jolly gibi kimyasal ın arkası gebelik olur. O embriyom daha kaliteli ve bu sefer iğne kullanıcam genetiklerimiz tertemiz çıktı sevdem ona çok sevindim çok şükür. Bu sefer ki dr tutmayabilir herşey Allahtan artık olgunlaştık iyice tevekkülü elden bırakmak yok inşallah 3. De tuttururuz. En azından genetik sorun yok pıhtılaşma vs.. Tamamen rahimden sanırım onu da Allah nasip ederse aşıcaz.

Back
X