Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah duyarsın kalp atışlarını canım ben iyiyim merak etme bu ay dinlenmek de iyi gelicek zaten hcg sıfırlanmamış 10 çıktı cumartesi güni baya yoğun adet oldum içimdeki bütün kötülükler gitti :) üzülmeye bile vakit olmuyot bazen yeni tedavi planları hesaplar...... Yola devam kimyasal bile olsa kısa da sürse güzeldi doktorum bu bile iyi dedi umarım benim dr jolly gibi kimyasal ın arkası gebelik olur. O embriyom daha kaliteli ve bu sefer iğne kullanıcam genetiklerimiz tertemiz çıktı sevdem ona çok sevindim çok şükür. Bu sefer ki dr tutmayabilir herşey Allahtan artık olgunlaştık iyice tevekkülü elden bırakmak yok inşallah 3. De tuttururuz. En azından genetik sorun yok pıhtılaşma vs.. Tamamen rahimden sanırım onu da Allah nasip ederse aşıcaz.

tabikii asicaksinn canimmm sende anne olucakdinALLAHiinn emri ile....sonuclarinda temiz cikmis ne guzell benim genetk sonuclarida temizz cokk sukurr bunada hamdolsunn...

mutlu,sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle iyi hatfalar

Günaydınnnnnnn ben geldimm

herkese çok teşekkürler rabbim herkese inşallah benim mucizemden nasip eder

kızlar bugün keseyi gördükk inşallah 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı işe devam edebilirsin dedi kendini yormadan

bebiş henüz 20 günlük benim adet tarihim bebişle uyumsuz oluyo tabi kistlerden dolayııı

progestan , folbiol ve ecoprim kullanıyorummm

rabbim herkese nasip eder inşallahhhh çok şükürrr

herkese iyi haftalar kizlar
tup bebek tedavisi benim tahminimden daha stresli bir durummus. hatta ilk muayneye gidecegim sabah dudagim bile ucukladi. igneler yuzunden gobegim mosmor surekli bas agrisi cekiyorum. bir kez daha anlamis oldum burdaki herkesi. allah sonumuzu guzel etsin.

bir arkadasim bana tup bebekten once genetik testi yaptirmami tavsiye etti 4 asilamanin tutmamasinin sebebini anlarsin dedi pihtilasma sorunu da cok etkili ama ilk tup bebek negatif olmadan doktorlar bu testi talep etmiyor dedi ve benim kafam iyice karisti. bu testi talep etmeli miyim? masrafli bir test mi? bana fikir verirseniz cok mutlu olurum

günaydın kızlar iyi haftalar herkese
bugün doktora gidecektim ama doktorun acil işi çıktığı için iptal oldu çarşamba günü gideceğim artık
bu arada idrar testi yaptım ama sanırım bozuk çıktı test çünkü tek bi çizgi çıktı oda çıkması gerek çizgiler arasında çıktı
belkide negatiftir ama adet tarihimden tam tamına 20 gün geçti kafamda çok karışık

tup bebek tedavisi benim tahminimden daha stresli bir durummus. hatta ilk muayneye gidecegim sabah dudagim bile ucukladi. igneler yuzunden gobegim mosmor surekli bas agrisi cekiyorum. bir kez daha anlamis oldum burdaki herkesi. allah sonumuzu guzel etsin.

bir arkadasim bana tup bebekten once genetik testi yaptirmami tavsiye etti 4 asilamanin tutmamasinin sebebini anlarsin dedi pihtilasma sorunu da cok etkili ama ilk tup bebek negatif olmadan doktorlar bu testi talep etmiyor dedi ve benim kafam iyice karisti. bu testi talep etmeli miyim? masrafli bir test mi? bana fikir verirseniz cok mutlu olurum

allah kolaylık versin her şeye bebişler için katlanıyoruz rabbim herkese emeğinin karşılığını versin ben tüp bebek yaptırmadım ama aşılama da kullanmıştım iğne tedavisini belki bende doz düşük olduğu için morarma olmamıştı ama olan birini görmüştüm gerçekten çok kötü oluyor.
sen hangi merkeze yaptırıyorsun canım tüp bebeği.

allah kolaylık versin her şeye bebişler için katlanıyoruz rabbim herkese emeğinin karşılığını versin ben tüp bebek yaptırmadım ama aşılama da kullanmıştım iğne tedavisini belki bende doz düşük olduğu için morarma olmamıştı ama olan birini görmüştüm gerçekten çok kötü oluyor.
sen hangi merkeze yaptırıyorsun canım tüp bebeği.

ben bahcecideyim. benim tenim zaten sorunludur kan aliyorlar her gittigimde kollarim da mosmor. bu isin en kolay kismi yeter ki sonuc alabilelim:)

Canım ben üsküdar da zeynep kamil kadın be çocuk hast. Eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Normalde 3 düşükten sonra araştırma isteniyor ama bence çok yanlış biz zaten çocuğu olmayan sorunlu insanlarız baştan araştırılmalı diye düşünüoum ama çok nadir doktorlar bu testleri kendileri istiyolar illa başarısız denemelerin olcak çünkü senin maddi manevi kaybın onları ilgilendirmiyor. Benim 1 düşüğüm vardı zaten 8 haftalık doktora sonrasında 3 aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebek yapılacak bir kayıba daha tahammülümüz yok bir sorun varsa çıksın tedbir alalım dedim hemen yazdı kromozom ve pıhtılaşma testlerini.

Canım ben üsküdar da zeynep kamil kadın be çocuk hast. Eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Normalde 3 düşükten sonra araştırma isteniyor ama bence çok yanlış biz zaten çocuğu olmayan sorunlu insanlarız baştan araştırılmalı diye düşünüoum ama çok nadir doktorlar bu testleri kendileri istiyolar illa başarısız denemelerin olcak çünkü senin maddi manevi kaybın onları ilgilendirmiyor. Benim 1 düşüğüm vardı zaten 8 haftalık doktora sonrasında 3 aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebek yapılacak bir kayıba daha tahammülümüz yok bir sorun varsa çıksın tedbir alalım dedim hemen yazdı kromozom ve pıhtılaşma testlerini.

ben de bunu anlamiyorum yani neden rutin bi sekilde yapilmiyor ki bu testler en azindan maddi kismi dusunulerek teklif edilebilir maddi manevi ne zor hersy bilen yok... yarin ben kontrole gidicem. doktora fikrini sorucam ama boyle onlar istemeden talep etmek de beni rahatsiz ediyor zaten cok iletisime gecemedim doktorla. neyse tesekkur ederim cevap icin. bakalim hersey allahtan hayirlisi olsun hepimiz icin. seni de takip ettim bu ay umudunu yitirme olucak allahin izniyle

canım hiç bu kadar sıkıntı yapma zor süreçlerden geçiyoruz ama inşallah tedavinin sonucunda kavuşacaksın bebeğine..bende genetik testi yaptırdım bebeğimi kaybettikten sonra hem doktorum yaptırmak istedi hemde ben istedim zaten..bir sonraki hamileliğimde sonuca göre hareket etmek için..iykide yaptırmışım..biraz maliyetli oldu ama önemli olan yaptırmış olmam..çok şükür temiz çıktı sonuçlarım..ama doktorların çoğu bikaç kayıptan sonra istiyolar bu testi..bence çok saçma tüp bebeğe başlamadan önce bütün testler yapılmalı..doktorlar için sorun değil onlara bişey olmuyo tabi bizler kaybediyoruz meleklerimizi..doktorun kim bu arada bahçecide?bence kesinlikle konuş doktorunla iste testi..

canım hiç bu kadar sıkıntı yapma zor süreçlerden geçiyoruz ama inşallah tedavinin sonucunda kavuşacaksın bebeğine..bende genetik testi yaptırdım bebeğimi kaybettikten sonra hem doktorum yaptırmak istedi hemde ben istedim zaten..bir sonraki hamileliğimde sonuca göre hareket etmek için..iykide yaptırmışım..biraz maliyetli oldu ama önemli olan yaptırmış olmam..çok şükür temiz çıktı sonuçlarım..ama doktorların çoğu bikaç kayıptan sonra istiyolar bu testi..bence çok saçma tüp bebeğe başlamadan önce bütün testler yapılmalı..doktorlar için sorun değil onlara bişey olmuyo tabi bizler kaybediyoruz meleklerimizi..doktorun kim bu arada bahçecide?bence kesinlikle konuş doktorunla iste testi..

superisi sen nasil oldun antibiyotikler bitti mi tamamen gecti mi sorunlarin? haklisin zor gercekten ama iste tek dert bebek olmuyo hayat bi yandan hizla akiyor. sanirim bu hassas donemi daha mutlu gecirebilseydim bu denli stres hissetmicektim :) test konusunu da daha yeni ogrendim her gun birsey ogreniyorum zaten yarin ki kontrolde doktora sorucam. doktorum mustafa bahceciydi ancak aytun hanim ilgileniyor tum kontrollerde hep mi boyle oluyordu yoksa benim sansima mi bilemiyorum. bu arada mustafa bey de seyahatte olucakmis transfer vs kisaca aytun hanim doktorum artik.... sen de oraya gidiyordun yanlis hatirlamiyorsam. bir de bu testlerin tutari nedir hatirliyor musun ne kadara yaptirdigini? sakincasi yoksa yazabilir misin?

superisi sen nasil oldun antibiyotikler bitti mi tamamen gecti mi sorunlarin? haklisin zor gercekten ama iste tek dert bebek olmuyo hayat bi yandan hizla akiyor. sanirim bu hassas donemi daha mutlu gecirebilseydim bu denli stres hissetmicektim :) test konusunu da daha yeni ogrendim her gun birsey ogreniyorum zaten yarin ki kontrolde doktora sorucam. doktorum mustafa bahceciydi ancak aytun hanim ilgileniyor tum kontrollerde hep mi boyle oluyordu yoksa benim sansima mi bilemiyorum. bu arada mustafa bey de seyahatte olucakmis transfer vs kisaca aytun hanim doktorum artik.... sen de oraya gidiyordun yanlis hatirlamiyorsam. bir de bu testlerin tutari nedir hatirliyor musun ne kadara yaptirdigini? sakincasi yoksa yazabilir misin?

ben iyiyim canım ilaçlar bitti çok şükür atlattım enfeksiyonu herşey normale döndü ve dün itibariylede adet gördüm..erken bile geldi aslında 31 ocakta bekliyodum..operasyondan sonra düzenim şaştı herhalde..hergün yeni bişeyler öğreniyoruz dediğin gibi hatta doktorlar kadar bilgili bile olduk bu konularda..mustafa bey eğer orda olmazsa başkası ilgileniyor canım senin şansına öyle gelmiş..çok yoğun sürekli seyahatlere çıkıyo biliyorum..ama aytun hanımda iyi benimde bikaç sefer kontrollerimi o yaptı sevimli işini bilen biri bence..için rahat olsun yani..bende oraya geliyorum evet benim doktorum burçak hanım çok memnunum çok seviyorum onu benimle çok ilgileniyo..doktor hasta ilişkisini geçtik nerdeyse :) ben kan pıhtılaşması testide yaptırdım genetikle beraber eşiminde genetik testi yapıldı toplamda 1100tl verdik cnm ikimiz..

Son düzenleme:

talep etmelisin ....hatta ben duzen lab yaptirdim turkiyeninde en dogru en guvenilir lab bitanesi...orda yaptirabilirsinn.fiyatta 130 tl civariydi..uc haftada cikti.devlette uc ayda cikiyomus doktorum oyle demistii...yardimci olabildimser ne mutluu

'cansu' 'superisi' cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. ben yarin mutlaka doktora sorucam ancak sanirim biraz gec kaldim. sonuclar gec cikiyormus ben belki de bu haftasonu yumurta toplaticam bilemedim ne desem ne yapsam... size de haber veririm mutlaka. artik hayirlisi neyse o olsun. ne kadar okusam da arastirsam da bi yerde yetersiz kaliyorum. iyiki varsiniz aylardir ne sorduysam cevabi bu topicte buldum:))

superim artik sen de hazir sayilirsin demek tez zamanda guzel haberleri bekliyorum

kızlar herkese selamlar sonunda benim kırmızılar göründü ufukta..çarşamba günü için doktorumdan randevu alıcam sanırım carsamba ilaçları kullanmaya başlıyor olacagım hayırlısıyla..bakalım sürecim nasıl ilerliycek yumoşlarım olgunlaşıcakmı ne kadar sürecek..stres yapmamayı çok istiyorum inşallah başarabilirim kızlar..
dualarınızı eksik etmeyin..

'cansu' 'superisi' cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. ben yarin mutlaka doktora sorucam ancak sanirim biraz gec kaldim. sonuclar gec cikiyormus ben belki de bu haftasonu yumurta toplaticam bilemedim ne desem ne yapsam... size de haber veririm mutlaka. artik hayirlisi neyse o olsun. ne kadar okusam da arastirsam da bi yerde yetersiz kaliyorum. iyiki varsiniz aylardir ne sorduysam cevabi bu topicte buldum:))

superim artik sen de hazir sayilirsin demek tez zamanda guzel haberleri bekliyorum

cnm bu süreci biraz sakin geçirmelisin bazen herşeyi bilmekte iyi olmuyo sorular hiç bitmiyo insan beyninde
hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X