Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay hadi bakalimm günler geçiyor kalinlassin rahimde al bebisini yada bebislerii :) Nar suyunda bol bol iç bencede mutlaka faydasını göreceksin. Dr 'lar bazen inanmıyorlar ama nar zaten mucizevi meyveler arasında.Bu arada hemşire seni kandırmış inanma ona :) Embriyo 4. Güne geldiginde zaten yaklaşık 200 hucreli ve morula adını alıyor. 5 . Gun yani blast seviyesi zaten onunda daha gelişmis hali. Yani 4-6 -8 yada 100 bile olması mümkün degil onlar otomatige bağlamış herhalde :1: 5. Gun ve blast seviyesine geldiğine gore o bebikler sağlamdır sen guven miniklerine :) Seninde zor kalinlastigi icin muhtemelen 7 seviyelerinde transferini gerçekleştirirler ve protestanı daha yüksek seviyede tutabilirler ;) İns. Guzel haberlerini alıcazz :16:

nar suyu içtim canım akşam 1 bardak ohh şifa olsun cuma tekrar gidecem bakalım kaç olcak .dediğin gibi hemşire attı gibi dosyama baktım kalita %100 diyor o bana 8 hücreli o embriyonuz diyo :36::36: sen napıyosun canım minik kelebeğin nasıl haraketlerini hissediyomusun artık darısı bizlerin başına inşalalhh :16::16::16: minik kelebeğine benden selam söyle senin çok teyzen var sanal de :52::52:

canım normalde devlet hastanesi yaş 35 den sonra 2 ad koyuyolar dr dün 2-3 koyarız dedi ama inşalalh sözünü tutar :36: banada senin gibi 3 ad koysalar 1 ad tutsa 2 de 3 de gözüm yok 1 olsun sağlıklı olsun bizim olsun:16: sende allahın izni il sağ salim sağlıklı bi lşekilde alcan meleğini kucağına inşallah

canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülücek göbişlerimiz bebiklerle dolucak ben buna yürekten inanıyorum canım benim...

canım inşallah bu sefer bebiklerin sana sıkı sıkı tutunucak canım benim..inşallah beraber gün sayar sonundada hayırlı haberler alırız canım benim...dualarımızı seninle...[/QUOTE]

canımm inşallahh annelerine sımsıkı sarılırlar şu kış günü :52: canım sen ne durumdasın şimdi en son dualarınızı eksik etmeyin yer gök dua ile allahın izniyle olcak inşalalh hepimizin

canım cokkk guzelll haberlerr bunlarr ıkı tane koysun hatta 3 tane koysun bol bol olsunn...
topık bebeklerle dolup tassınn devlete gıtmene ragmen yınedeee bılgı vermısler ıyı canımmm cokk guzelll tam gaz ılerleee yolaaa devam durmakk yokkk bende ayın 7 sınde gıtcemmmm uzun protokol uyguluycaklarrr

canım artık akraba olduk hemşire ve dr ile git gel git gel :36::36: inşalalh sözünde dururda dr 2 veya 3 ad tranfer eder hastanade bi arkadaş devlet artık 2 ye izin veriyomuş yasak kalkmış dedi bilginiz varmı düşünsene 3 tane tutuyomuş :52::52::52::52:

sevdecim çok sevindim kalp atışlarını duymana artık sürünme erzurumlarda sen artık iki canlısın :) rabbim sizi ayırmasın içini ferah tut meleğini rabbime emanet et o ne derse o oluyor biliyorsun kendine çok dikkat et sonradan pişman olmamak için. ohss nin de geçmesine çok sevindim artık daha rahat edersin. kan sulandırıcı iğneleri sana neden verdi doktor sevde? sen pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmışmıydın? daha önce düşüğün olduğu için mi verdi sadece doktorun bu iğneyi sana? benim genetikler temiz olduğu için vermicek sanırım gene istemekten bıktım ama beslenmesine yardımc oluyorsa onları da vurulmaya razıyım.

ne demek tatlım akıl akıldan üstündür. superim çok para ödemiş yazık günah devlete neden sigorta ödüyoruz ? randevu almana çok sevindim. doktora normal yoldan hamile kalamadğını söyle. 3 aşılamam tutmad de. tüp bebeğe geçtik bu testleri doktor önlem amaçlı yaptırmamızı istedi de. herhalde yazar. ama benden sana tavsiye randevu saatin kaç olursa olsun sabahtan git canım. mümkünse de sabah 9 daki randevuyu al ayrıca hem eşine hem kendine ayrı ayrı randevu alıyorsun. çünkü sen kromozom ve pıhtılaşma eşin de sadece kromozom için kan veriyor. günde en fazla 16 kişiye genetik araştırma isteyebiliyorlarmış. numaran olsa bile kota dolduysa kanını almazlar. o yüzden sabah git canım.

tatlım 3. günü başladım estrofem e 9. günü 6.1 di. 14. günü 8.1 çıktı onda 3 gün sonra da transfer yapıldı son kalınlığı bilmiyorum. ama benimki de çok fazla kalınlaşmıyor. seninki biraz daha yavaş ilerliyor gibi ama toparlanır merak etme. zaten transferin hangi gün yapıldığı önemli değil rahimin güzel kalınlaşması önemli. nar suyu iç günde 1 bardak.

ben aşılamaya geçen yıl şubatta başladım inşallah bu şubatta güzel hayırlı haberlerle sonlanır canımm .bende 20 de rengli oldum 22 de dr gitim 3 günü başadım bende estrofeme kalınlaşır allahın izniyle yolda bırakmaz beni nar suyuna başladım akşam onunda faydasını görcem inşalah önce benim sonra senin güzel haberini alcaz ve kucağımıza almak nasip olcak inşalalh dualrda buluşmak dileğiyle öpüyorum seni canımm

canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülücek göbişlerimiz bebiklerle dolucak ben buna yürekten inanıyorum canım benim...

namazdan sonra dua ederken birgün isim isim dua ediyodum sıra sana geldi allahım karakedi arkadaşımada en kısa zamanda hayırlı bi evlat ver dedim sonra gülesim geldi karakedi niye koymuşki dedim kendi kendime güldüm seni ne zaman görsem o aklıma geliyo :16:

nar suyu içtim canım akşam 1 bardak ohh şifa olsun cuma tekrar gidecem bakalım kaç olcak .dediğin gibi hemşire attı gibi dosyama baktım kalita %100 diyor o bana 8 hücreli o embriyonuz diyo :36::36: sen napıyosun canım minik kelebeğin nasıl haraketlerini hissediyomusun artık darısı bizlerin başına inşalalhh :16::16::16: minik kelebeğine benden selam söyle senin çok teyzen var sanal de :52::52:

Şifa olsunn :) Hemşire direk %100 kaliteyi görünce kendince yorum yapmış işte :)Genelde 3. gün transferi yapılıyor ve onun en kalitelisi 8 hücreli oluyorya seninkide en iyisinden demek istemiş işte :) Minik kelebeğim henüz dışardan belli olmuyor ama 1 haftadır kıpır kıpır :) Teyzesinin Selamını ilettimmm oda kardeşlerini bekliyomuşş :)

Şifa olsunn :) Hemşire direk %100 kaliteyi görünce kendince yorum yapmış işte :)Genelde 3. gün transferi yapılıyor ve onun en kalitelisi 8 hücreli oluyorya seninkide en iyisinden demek istemiş işte :) Minik kelebeğim henüz dışardan belli olmuyor ama 1 haftadır kıpır kıpır :) Teyzesinin Selamını ilettimmm oda kardeşlerini bekliyomuşş :)

teyzesii yesin onu oyy hiç kıyamammm :52::52::52: buzdan kardeşleri olcak allahın izni ile :16: kaç aylıkken dışardan belli oluyo ki acaba ben çalışıyorum ya eşim hamiş olursan seni işe göndermem diyo bende çok belli olana kadar çalışırım diyorum sanki hamiş oldukta onun hesabını yapıyoz.canım geçen ilk tüp bebekte ben 7 gün çalışmadım izin almıştım izin hakkım bitti sence bunda kaç gün evde dinleneyim ve sonrasında neler yapmalıyım beslenme ve hareket konusunda yani :49:

Canım benim kan sulandırıcı iğnelerin gebelikler ilgisi yok .. Gebelikle ilgili jolly gibi coraspin alıyorum hergüne.. İğneler ohss içindi .ohss nin bir sonucu olarak Hormonların yüksek olmasından dolayı damardan akan sıvı vücuda yayıldığı için damarlardaki kan susuz kalıp pıhtılaşma yapabilir diye kan sulandırıcı iğneler olmaz ise olmaz dı... Hatta hastanede yattığım günlerde daha yüksek dozunu vurdular , ohss bitince iğnelerde bitti .. Ama gebelik için bebe aspirine devam ...genetik testlerini de ilk kez sizden duydum:((( hiç yaptırmadım

Yani sana ohss olunca mı kan sulandırıcı iğne verdiler ? Tabi gebelik oluşunca şîddetlndi senin ben hafif atlattığım için gerek olmadı. Aspirin de kullanmadım vermedi doktor artık bakalım bu sefer neler verilecek?

canım inşallah bu sefer bebiklerin sana sıkı sıkı tutunucak canım benim..inşallah beraber gün sayar sonundada hayırlı haberler alırız canım benim...dualarımızı seninle...

canımm inşallahh annelerine sımsıkı sarılırlar şu kış günü :52: canım sen ne durumdasın şimdi en son dualarınızı eksik etmeyin yer gök dua ile allahın izniyle olcak inşalalh hepimizin

canım artık akraba olduk hemşire ve dr ile git gel git gel :36::36: inşalalh sözünde dururda dr 2 veya 3 ad tranfer eder hastanade bi arkadaş devlet artık 2 ye izin veriyomuş yasak kalkmış dedi bilginiz varmı düşünsene 3 tane tutuyomuş :52::52::52::52:[/QUOTE]

canım ben ne yapayım doktora gittim bugün ignelere başladık pazartesiye kadar vurulucam pazartesi kontrolüm var sabah 8 de tekrar bakıcak işte yumuşların durumuna..ona göre ignelerin dozunu ya arttırıcak yada devam edicaz canım..ay cok heyecanlıyım bakalım neler olucak :)))

namazdan sonra dua ederken birgün isim isim dua ediyodum sıra sana geldi allahım karakedi arkadaşımada en kısa zamanda hayırlı bi evlat ver dedim sonra gülesim geldi karakedi niye koymuşki dedim kendi kendime güldüm seni ne zaman görsem o aklıma geliyo :16:

ahh canımm benim öncelikle duaların için allah razı olsun rabbim binlerce katını almayı nasip etsin inşallah..ya ben esmerim kedileride cok seviyorum cok eskiden kalma bir nick aslında bu genelde hep bunu kullanıyorum..ordan gelme :)))

canım artık akraba olduk hemşire ve dr ile git gel git gel :36::36: inşalalh sözünde dururda dr 2 veya 3 ad tranfer eder hastanade bi arkadaş devlet artık 2 ye izin veriyomuş yasak kalkmış dedi bilginiz varmı düşünsene 3 tane tutuyomuş :52::52::52::52:

canım ben ne yapayım doktora gittim bugün ignelere başladık pazartesiye kadar vurulucam pazartesi kontrolüm var sabah 8 de tekrar bakıcak işte yumuşların durumuna..ona göre ignelerin dozunu ya arttırıcak yada devam edicaz canım..ay cok heyecanlıyım bakalım neler olucak :)))

ahh canımm benim öncelikle duaların için allah razı olsun rabbim binlerce katını almayı nasip etsin inşallah..ya ben esmerim kedileride cok seviyorum cok eskiden kalma bir nick aslında bu genelde hep bunu kullanıyorum..ordan gelme :)))[/QUOTE]

allah hepimizden razı olsun canım rabbim sanada kara bi kız çocuğu versin senin gibi :36::36::36: aramızda 7 gün var tedaviye sen bugün başladın ben geçöen hafta benden 7 gün sonrada sen sonuç acan inşalalh bu deda olcak canım öpüldünn

slm kızlar tedavileriniz inşallah bebişle sonuçlanır:16::16::16::16:

oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum:1:
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz:emir_bebek::emir_bebek:

oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum:1:
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz:emir_bebek::emir_bebek:

canım canı saolsun onun napana katlanacan artık :21: darısı bizlerin başına bizde çocuklarımızın yaramazlıklarını nasip eder rabbim inşalalh buraya.çınar bebeği kokla annesi bizler için :16:

inşallah bizlerde o günleri görürüz canım yaramazlıkları bile güzeldir kesin..maşallah oğluşuna bikaç ay içinde uykuları düzelir merak etme sen..

Kucağına almaklada bitmiyor değil mi mavi? Valla 2 ay var doğuma ama ben hamilelikten bile çok sıkıldım yoruldum...Geceleri rahat yatamıyorum, azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum.Hep tuvaletim geliyo, kasıklarım ağrıyor.Aslında tüm vücudum ağrıyor vs.... Yine de allaha şükür ama hamilelikte bebek bakımıda zor galiba.Allah yardımcın olsun...

teyzesii yesin onu oyy hiç kıyamammm :52::52::52: buzdan kardeşleri olcak allahın izni ile :16: kaç aylıkken dışardan belli oluyo ki acaba ben çalışıyorum ya eşim hamiş olursan seni işe göndermem diyo bende çok belli olana kadar çalışırım diyorum sanki hamiş oldukta onun hesabını yapıyoz.canım geçen ilk tüp bebekte ben 7 gün çalışmadım izin almıştım izin hakkım bitti sence bunda kaç gün evde dinleneyim ve sonrasında neler yapmalıyım beslenme ve hareket konusunda yani :49:

Cnm valla kisiden kisiye değişiyor sanırım is yerinde arkadasımda hamile onun daha ilk aydan çıktı göbüş. 2 aylikken metroda yer veriyorlardı :) Bana herhalde 9 aya kadar yer vermiycekler :43: Calisabildigin kadar calis valla en azından is yerinde vakit daha cabuk geçiyor. Ağır bir işinde yoksa problem olmaz. Cnm valla benim transfer Perşembe aksamı yapılmıştı sadece 1 gun izin almıştım cuma evdeydim .Ama Dr zaten yatma dediği icin yatmadım ben.normal oturarak tv izledim . Kalktım dolandım . Özellikle kan dolaşımı yavaşlamasın diye kesinlikle bol bol yürüyüş dedi. Bende evin icinde yürüdüm ilk gun dışarı çıkmadım :) Sonra normal hayatıma dondum zaten. Tatile çıktık ve cok yorucu geçmişti. Cok fazla yürüdük . Tatilden döndüğüm gunde gebelik testi yaptırdım:) Ben o donemde yurt dısında oldugum icin ne bulduysam onu yedim diyebilirim bu sefer pek dikkat etmemiştim :) Ama kabak çekirdeği ve aranasın faydasının olduğunu söylüyorlar. Belki evde olsam en azından onu uygulardım. Birde merkzdeki hemsire bol bol balik tuket demisti. Seviyorsan onuda yiyebilirsin. Eğilip kalkmana dikkat edersin. Ev ısı yapma gitsin kendini yormaya gerek yok. Ona harcayacağın vakti kocanla gezerek geçir ki kafan rahat olsun :) İns. gelicek bebis :16:

canım inşallah bu sefer bebiklerin sana sıkı sıkı tutunucak canım benim..inşallah beraber gün sayar sonundada hayırlı haberler alırız canım benim...dualarımızı seninle...

canım artık akraba olduk hemşire ve dr ile git gel git gel :36::36: inşalalh sözünde dururda dr 2 veya 3 ad tranfer eder hastanade bi arkadaş devlet artık 2 ye izin veriyomuş yasak kalkmış dedi bilginiz varmı düşünsene 3 tane tutuyomuş :52::52::52::52:[/QUOTE]

gidince sorayim adetin 21.gunu gel dedi cuma gununu drnk geliyo ne olur ne olmaz diye 20.gun persembe gitcemm..bende bi sotuyum bana ik adet koyun diycem hatta uc te koyabilirrr yeterki tutsunnn sana yazarim bende devlet hast. gittim icin cvp yazarimm

Back
X