Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar tedavileriniz inşallah bebişle sonuçlanır:16::16::16::16:

oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum:1:
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz:emir_bebek::emir_bebek:

mavicimmm isi guci birakk oglusunuu koklaaa icinee cekk kokusunuuu benimmm yerimede oppp

valla canım pıhtlaşma temiz çıktı diye gerek yok diyor kan sulandırıcılara ama ben istiyorum ne yalan söyliyim hele senden duydukça yani başka merkezler hastalarına uyguluyorsa bunlar da verebilir. rapora başvurmadm daha ilaç kullanmicağım için o hakkımı şuan için kullanmama gerek yok. tekrar ilaçlı opu lu tedaviye gerek olursa o zaman başvurucam. bizim merkezde de 1700 tl demişlerdi aklımda öyle kalmış ilk görüşmeye gittiğimde sormuştum. bunu böyle cebimizden karşılicaz artık. bu sefer progestan iğne verecekmiş bana da bir de üstüne jel kullandım demek ? böyle içime kurt düşüyor işte onu da isticem :D kan sulandrıcıları da isticem :D bu benim son şansım yani birdaha tekrar rapor çıkartmak opu olmak aynı şeyleri baştan yaşamak zor geliyor. umarım tutar elinden gelen herşeyi yapmasını isticem maddi manevi son şansımız gebelik ihtimalini arttıracak ne varsa hepsini yapın dicem.
ben de son kanı vermek istemiyorum ama içim rahat etmez zaten göğüslerimin acısı geçti ordan anladm düştüğünü hcg nin :) sen kimyasalından sonra ara vermeden mi almıştın diğer meleği göbüşüne? ikisi de 3. günmüydü canım? umarım benim de kimyasal ın arkası gebelik olur. :)

Benimde pihtilasma testimde birşey çıkmamıştı neden verdi bilmiyorum ama oda cok zor yahu :) Dr 10. Haftada bırakabilirsin dedi zil takip oynayacaktım neredeyse :)) Diger iğneler gibide degilki morluk üzerinede vurmuyorsun 10 dk bakakaliyordum öyl nereye yapsam diye:)Estrofemi ve jeli 12 hafta bitene kadar kullandırdi. Simdi sadece Elevit ve corasprin kaldi saka gibi geliyo hala bu günleride gördük ya :)) Sen aklına takılanları sor tabiki. Belkide gerek yok deyip vermek istemeyecektir. Demiştim ya her Dr farklı düşünebiliyor. Hepsinin var bir bildigi :) Ben kimyasaldan sonra 4 ay ara verdim . Dondurulmus olsa hemen yapıyorlar ama ilk denemede opu olayı olduğu icin en az 3-4 ay dinlenme vermişti Dr. Benim ikiside 3. Gun embriyosuydu. 3'ler 5'ler var hala onlar buzlukta :) Kimyasalın arkası gebelik gebelik oyle düşünelim öyle olsun:)

Benimde pihtilasma testimde birşey çıkmamıştı neden verdi bilmiyorum ama oda cok zor yahu :) Dr 10. Haftada bırakabilirsin dedi zil takip oynayacaktım neredeyse :)) Diger iğneler gibide degilki morluk üzerinede vurmuyorsun 10 dk bakakaliyordum öyl nereye yapsam diye:)Estrofemi ve jeli 12 hafta bitene kadar kullandırdi. Simdi sadece Elevit ve corasprin kaldi saka gibi geliyo hala bu günleride gördük ya :)) Sen aklına takılanları sor tabiki. Belkide gerek yok deyip vermek istemeyecektir. Demiştim ya her Dr farklı düşünebiliyor. Hepsinin var bir bildigi :) Ben kimyasaldan sonra 4 ay ara verdim . Dondurulmus olsa hemen yapıyorlar ama ilk denemede opu olayı olduğu icin en az 3-4 ay dinlenme vermişti Dr. Benim ikiside 3. Gun embriyosuydu. 3'ler 5'ler var hala onlar buzlukta :) Kimyasalın arkası gebelik gebelik oyle düşünelim öyle olsun:)

Hımmm sen kimyasal ı opu lu denemende yaşadın demek sonra 3 ay ara verip ilk donmuşunda kavuştun meleğine. Ben ohss den dolayı 2 adet ara vermiştim sonra başladık be kimyasal oldu şimdi 1 ay daha dinlenicem doktorum yeterli 1 ay dedi bence de yeterli opu olalı 4 ay olacak kimyasalda da değerlerim düşüktü zaten biliyosun cumartesi yeniden kan vericem sıfırlanmış olduğunu tahmin ediyorum. Bu merkezlerin embriyo transferinde önceliği daha az hücreliye vermelerini anlayamadım. Ben sadece donmuşlarda böyle yapıyolar sanmıştım ama senin ilk denemende de 5. Günlerin dururken 3. Günü vermişler. Sen hiç sormadın mı jolly neden böyle yaptınız diye? Çok soru soruyorum ama her merkezde racon bu mu onu anlamaya çalışıyorum. Neyseki
Artık 8 hücrelimi vermek zorundalar başka çareleri yok:)

canım ben ne yapayım doktora gittim bugün ignelere başladık pazartesiye kadar vurulucam pazartesi kontrolüm var sabah 8 de tekrar bakıcak işte yumuşların durumuna..ona göre ignelerin dozunu ya arttırıcak yada devam edicaz canım..ay cok heyecanlıyım bakalım neler olucak :)))

ahh canımm benim öncelikle duaların için allah razı olsun rabbim binlerce katını almayı nasip etsin inşallah..ya ben esmerim kedileride cok seviyorum cok eskiden kalma bir nick aslında bu genelde hep bunu kullanıyorum..ordan gelme :)))

allah hepimizden razı olsun canım rabbim sanada kara bi kız çocuğu versin senin gibi :36::36::36: aramızda 7 gün var tedaviye sen bugün başladın ben geçöen hafta benden 7 gün sonrada sen sonuç acan inşalalh bu deda olcak canım öpüldünn[/QUOTE]

aman canım benim inşallahh..benim eşimde sarışın mavi gözlü hep diyorum eger rabbim nasip ederde olursa bebişimiz melez olucak heralde die :)))hadi bakalım canım inşallah ikimizde birer hafta arayla müjdeli haberleri veririz..rabbim hepimize nasip eylesin inşallah...

slm kızlar tedavileriniz inşallah bebişle sonuçlanır:16::16::16::16:

oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum:1:
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz:emir_bebek::emir_bebek:

ahh onu yesinler yaaa..her anının ayrı bir güzelliği olsa gerek..bırak işi gücü bitanem sen bebeğinle gecir bütün zamanını onları çok özleyenleriz biz..rabbim inşallah bizlerede nasip eder...

günaydın güzeller nasılsınız beebskom yeni tedavin hayırlı olsun hadi benden önce al bebşlerini kucagına sevindir bizide çok özledim sizleri ama işler çok yogun bu aralar kafamı kaldıramıyorum .

günaydın güzeller nasılsınız beebskom yeni tedavin hayırlı olsun hadi benden önce al bebşlerini kucagına sevindir bizide çok özledim sizleri ama işler çok yogun bu aralar kafamı kaldıramıyorum .

mdaaaaaaa merak ettim ne var ne yok nasilsin? bak ben de tup bebek yapiyorum yarin opum var dua et benim icin olur mu? opuyorum seni coookkk

günaydın kızlar bizde dün aşılamaya başladık, bende ve eşimde çok şükür bir sorun yok , aret bey bebeğiniz normal yolla olur ama biraz zaman gerektirir dedi.Aşılamaya karar verdik dün ilk iğne mi vurdum bebeko gibi pazartesi kontrolüm var.Allah ım hepimize nasip etsin inş..

canım canı saolsun onun napana katlanacan artık :21: darısı bizlerin başına bizde çocuklarımızın yaramazlıklarını nasip eder rabbim inşalalh buraya.çınar bebeği kokla annesi bizler için :16:

inşallah bizlerde o günleri görürüz canım yaramazlıkları bile güzeldir kesin..maşallah oğluşuna bikaç ay içinde uykuları düzelir merak etme sen..

Kucağına almaklada bitmiyor değil mi mavi? Valla 2 ay var doğuma ama ben hamilelikten bile çok sıkıldım yoruldum...Geceleri rahat yatamıyorum, azıcık yürüsem nefes nefese kalıyorum.Hep tuvaletim geliyo, kasıklarım ağrıyor.Aslında tüm vücudum ağrıyor vs.... Yine de allaha şükür ama hamilelikte bebek bakımıda zor galiba.Allah yardımcın olsun...
canım az kaldı dayan ben hep öyle diye diye zamanı geçirdim eşim beni öyle teselli etti hep.şimdi diyorumki karnımda daha iyiymiş hem hep beninle hasta olacak korkun yok ağlamıyo gaz sancısı yok,seninde allah yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar....:16:

mavicimmm isi guci birakk oglusunuu koklaaa icinee cekk kokusunuuu benimmm yerimede oppp

ahh onu yesinler yaaa..her anının ayrı bir güzelliği olsa gerek..bırak işi gücü bitanem sen bebeğinle gecir bütün zamanını onları çok özleyenleriz biz..rabbim inşallah bizlerede nasip eder...

hamileyken ayrı bir güzel ve zor doğduğundada daha bir güzel ve zor kızlar,uyurken bile insan özlüyor rabbim sizede bu duyguları nasip etsin inşallah,ama akıllı olsun sizin bebişler.

mdaaaaaaa merak ettim ne var ne yok nasilsin? bak ben de tup bebek yapiyorum yarin opum var dua et benim icin olur mu? opuyorum seni coookkk

iyiyim tatlım hayırlısı olsun umarım her toplanan yumurtan sana bebek olsun dualarım seninle

allah razı olsun canımm inşalah bu 5.deneme eşimin doğum günü 23 şubat inşalalh ona hediye olsun

Hımmm sen kimyasal ı opu lu denemende yaşadın demek sonra 3 ay ara verip ilk donmuşunda kavuştun meleğine. Ben ohss den dolayı 2 adet ara vermiştim sonra başladık be kimyasal oldu şimdi 1 ay daha dinlenicem doktorum yeterli 1 ay dedi bence de yeterli opu olalı 4 ay olacak kimyasalda da değerlerim düşüktü zaten biliyosun cumartesi yeniden kan vericem sıfırlanmış olduğunu tahmin ediyorum. Bu merkezlerin embriyo transferinde önceliği daha az hücreliye vermelerini anlayamadım. Ben sadece donmuşlarda böyle yapıyolar sanmıştım ama senin ilk denemende de 5. Günlerin dururken 3. Günü vermişler. Sen hiç sormadın mı jolly neden böyle yaptınız diye? Çok soru soruyorum ama her merkezde racon bu mu onu anlamaya çalışıyorum. Neyseki
Artık 8 hücrelimi vermek zorundalar başka çareleri yok:)

Evet cnm . Eğer 2. dondurulmuş denemem olsaydı bende beklemezdim. Dr'da bekletmiyor zaten. Kesin sıfırlanmıştır değerin düşmeye başladığı zaman adetten hemen sonra sıfırlanmış oluyor. Her zaman en kaliteliyi sona bırakıyorlar. İlk seçenek olarak onu kullanmış olsalardı ve tutmasaydı zaten psikolojik açıdan bir sonraki tedaviye nasıl başlardın düşünsene. En kalitelisi bile tutmadı bumu tutucak derdik :) Birde dondurulmuş olduğu için ilk önce daha kalitesi çözülüyormuşki eğer bir sorun olursa kaliteliyi çözdürsünler diye. Bizim çözülürken bir sorun olmadığı için zaten diğerlerini çözdürmeye gerek kalmadı. Ama dediğin gibi şimdi mecbur vericeklerr :)

Cnm valla kisiden kisiye değişiyor sanırım is yerinde arkadasımda hamile onun daha ilk aydan çıktı göbüş. 2 aylikken metroda yer veriyorlardı :) Bana herhalde 9 aya kadar yer vermiycekler :43: Calisabildigin kadar calis valla en azından is yerinde vakit daha cabuk geçiyor. Ağır bir işinde yoksa problem olmaz. Cnm valla benim transfer Perşembe aksamı yapılmıştı sadece 1 gun izin almıştım cuma evdeydim .Ama Dr zaten yatma dediği icin yatmadım ben.normal oturarak tv izledim . Kalktım dolandım . Özellikle kan dolaşımı yavaşlamasın diye kesinlikle bol bol yürüyüş dedi. Bende evin icinde yürüdüm ilk gun dışarı çıkmadım :) Sonra normal hayatıma dondum zaten. Tatile çıktık ve cok yorucu geçmişti. Cok fazla yürüdük . Tatilden döndüğüm gunde gebelik testi yaptırdım:) Ben o donemde yurt dısında oldugum icin ne bulduysam onu yedim diyebilirim bu sefer pek dikkat etmemiştim :) Ama kabak çekirdeği ve aranasın faydasının olduğunu söylüyorlar. Belki evde olsam en azından onu uygulardım. Birde merkzdeki hemsire bol bol balik tuket demisti. Seviyorsan onuda yiyebilirsin. Eğilip kalkmana dikkat edersin. Ev ısı yapma gitsin kendini yormaya gerek yok. Ona harcayacağın vakti kocanla gezerek geçir ki kafan rahat olsun :) İns. gelicek bebis :16:

bende yatmıcam bu defa canım yürücem ben çok yatıyodum tutsun diye :30: YA BUDA TUTMAZSA JOLLYY :14::14::14:

bende yatmıcam bu defa canım yürücem ben çok yatıyodum tutsun diye :30: YA BUDA TUTMAZSA JOLLYY :14::14::14:

canım benim sakın böle düşünme inşallah bu sefer hepimiz hayırlı haberler alacagız canım benim...moralini yüksek tut bitanem...

bebeskooo canimmm boyle seyler dusunmeeeeeee.....tedavine sarillll tam gaz ilerleeee...tutmazsada saglikk olsunnn olumm yok yaa sonundaa sen elinden geleni yapiyosunnnn ALlAHAbirakkk...

canım benim sakın böle düşünme inşallah bu sefer hepimiz hayırlı haberler alacagız canım benim...moralini yüksek tut bitanem...

kara kedı canımm bu takvımı bende yapmak ıstıyorum nasıl yapıcam banada bı anlatıversen...bebıss takvımı yokk barı evlılık takvımımız olsunnn

Günaydın kızlar şimdiden güzel bir tatil diliyorum hepinize :))

bu hafta doktorda geçti günlerim,dün şeker yüklemem vardı ne kadar zormuş şekerli su içmek,neyse ki bir sorun çıkmadı, oğlumda 725 gr olmuş boyuca 29 cm teyzeleri :))))

inşalah olcak canım 4.negatifi görünce bundadamı olmıcak diyosun allahın izniyle bu defa olcak demiii:16::16:

bebeskooo canimmm boyle seyler dusunmeeeeeee.....tedavine sarillll tam gaz ilerleeee...tutmazsada saglikk olsunnn olumm yok yaa sonundaa sen elinden geleni yapiyosunnnn allahabirakkk...

düşünmek istemiyom ama aklımada gelmiyo değill birazdan kontrole gidecem cuma günü 4mm idi bakalım bugün kaç oldu

Back
X