- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar şimdiden güzel bir tatil diliyorum hepinize :))
bu hafta doktorda geçti günlerim,dün şeker yüklemem vardı ne kadar zormuş şekerli su içmek,neyse ki bir sorun çıkmadı, oğlumda 725 gr olmuş boyuca 29 cm teyzeleri :))))
inşalah olcak canım 4.negatifi görünce bundadamı olmıcak diyosun allahın izniyle bu defa olcak demiii
düşünmek istemiyom ama aklımada gelmiyo değill birazdan kontrole gidecem cuma günü 4mm idi bakalım bugün kaç oldu
ahh onu yesinler yaaa büyüyor ufaklık yavas yavas desene canım benim...rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eyler inşallah...
Olucak bitanem olucak böyle düşün inan ben bu defa cok umutluyum inşallah bu defa hepimiz güzel haberlerimizi yazacagız buraya..senin transfer ne zaman olucak canım?
canım dr geldim salı günü 4.8mm idi bugün 5.5mm olmuş az gelişmiş demi estrofemi günde 2 alıyodum şimdi 3 e çıkardılar sabah öğlen akşam salı tekrar kontrolum var bakalım ne olcak canım yaa
canım dr geldim salı günü 4.8mm idi bugün 5.5mm olmuş az gelişmiş demi estrofemi günde 2 alıyodum şimdi 3 e çıkardılar sabah öğlen akşam salı tekrar kontrolum var bakalım ne olcak canım yaa
kızlar bnde tüp tedavisine başlıyorum sanırımm:)) bgn ilk görüşmeye gttm adetin 21. günü gel dedi muaynne etcek. csduruma göre iğnelere başlıcak uzun protokol olcak sanırım.. aranızda uzun protokol olan var mı. ilaçlar ne kadar tutuyo bu lucrin fln
arkadaşlar çarşamba günü doktora gittim ve adet geçikmem olduğunu söyledim oda ultrasonla baktı ve rahim içinde bişey görünmüyor test isteyelim dedi beta yine 0,100 çıktı yani negatif ama bunun yanında hormon testleri istedi dün gitmem gerekiyordu ama işler çok yoğun olduğu için gidememiştim bugün gideceğim artık o yüzden size sorayım dedim fikriniz var mı acaba progesteron testi yapmış bir de doktorum onun sonucuda 9,72 çıkmış şimdi bu değer ne anlamına geliyor yorumlayabilir misiniz arkadaşlar.
hayirli cumalar burcudalii. progesteron onun uzerinde cikarsa o ay yumurtlama gerceklesmis anlamina gelir altindaki deger yumurta olusmamis anlamina geliyooo...
Günaydın kızlar şimdiden güzel bir tatil diliyorum hepinize :))
bu hafta doktorda geçti günlerim,dün şeker yüklemem vardı ne kadar zormuş şekerli su içmek,neyse ki bir sorun çıkmadı, oğlumda 725 gr olmuş boyuca 29 cm teyzeleri :))))
kızlar birde bişey soracagım ben bu rahim kalınlıgı dondurulmuş öncesindede ölçülüyormu?bunun için doktor banada ilaç vericek mi acaba?ben daha ilk kez yumurta toplattırıcam..sonrasında rahim kalınlıgına göre mi transfer yapılıcak acaba?benim bu rahim kalınlıgı konusunda hiç bilgim yok açıkcası kızlar
eweett canim rahim kalinlina gore transfer yapcaklarr.ilkde yaptirsan dondurulmuslada yaptirda sanirim ondort uzeri olunca transfer olucak fiye biliyomm
elceffffff demisti rahim kalinlinidauuttummm karakedicik
hımm anladım canım..bana ilk muaynede bişey demediler rahim kalınlıgıyla ilgili pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım doktorum bişey diyecek mi?bebeşkodan duydum nar suyunu iyi geliyormuş onu yapmaya başladım bende..biraz midemi yakıyor ama yeterki meleğim gelsin bana herseye razıyım valla :)))
ewett canim bende bebedkodan duydum nar suyunuuu...icc bacimm sifa olsun karnin bebeis dolsunn....haber ettt kalinligi
yumurtalar toplandiktan sonra diye biliyorum bende hic tup bebek tedavisi gormedim elceffff nerelerdedin bacimm..o daha i biliyooederim cnm mutlaka...peki bu kalınlıga yumurtaları toplamadan önce mi bakıcak yoksa yumurtalar toplandıktan sonra mı?
yumurtalar toplandiktan sonra diye biliyorum bende hic tup bebek tedavisi gormedim elceffff nerelerdedin bacimm..o daha i biliyoo