Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba umarım herkes iyidir.tedavi sürecindeki arkadaşlar sakın inancınızı kaybetmeyin geçen yıl tam da bugün ilk aşılamamın sonucunu almıştım.şimdi ise kızım benimle.Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek siinde bebekleriniz.sadece sabırla dua edin...
senle beraber başlamıştık geçen yıl şubat 20 de ilk aşılama için başlamıştım tedaviye tam 1 yıl olmuş sen meleğini kucağına aldın allah sağlıklı ve uzun ömürler versin inşalalh ona darısı biizim meleklerimizde sıra teyzesii bizim içinde dua et lütfen![]()
sor bakem canımm ne dicek bu kadar şeyei inceliyoz yakında bizde dr oluruzz![]()
evet cnm hiç sorma arastıra arastıra bizde en ayrıntısına kadar ögrendik valla herseyi..:)))
şimdi aradım hastaneyi hemşire ile görüştüm estrofeme devam dedi cuma günü kontrole gelceksiniz dedi pazarteside transferi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz dedisonuç alma günüm tam eşimin doğum gününe denk geliyo 23 şubat tesadüfe bakınnn
![]()
ayy hadi bakalım bitanem yaa inşallah eşinin dogum gününde sana ve eşine cok güzel bir sürpriz olucak melekleriniz...hep olumlu düşün bitanem ben inan yürekten inanıyorum bu sefer yüzümüzün gülecegine...
herkese merhaba umarım herkes iyidir.tedavi sürecindeki arkadaşlar sakın inancınızı kaybetmeyin geçen yıl tam da bugün ilk aşılamamın sonucunu almıştım.şimdi ise kızım benimle.Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelecek siinde bebekleriniz.sadece sabırla dua edin...
ahh canım yaaa bizim içinde koklaya koklaya öp canım melegini..duadan başka elimizden gelen bişey yok malesef canım..inşallah rabbim hepimizin yüzünü zamanı geldiğinde güldürücektir..
canımm mrbb bende yarın sabah hastanede olucam ınsallahh hersey yolunda gıderde baslarım tedavıye ..
ayrıca rahım kalınlıgı kac olunca transfer edıyolar onuda sorucammm karakedı ve senın ıcın daha ebnım transfere varrr oooo((
neysee ınsallahh guzelll haberlerle donerızzz hepımızzz
tup bebek tedavısı bı sen bı kara kedıı var suannnn sanırım baska kımse goremedım bıde charmmss
canımm mrbb bende yarın sabah hastanede olucam ınsallahh hersey yolunda gıderde baslarım tedavıye ..
ayrıca rahım kalınlıgı kac olunca transfer edıyolar onuda sorucammm karakedı ve senın ıcın daha ebnım transfere varrr oooo((
neysee ınsallahh guzelll haberlerle donerızzz hepımızzz
tup bebek tedavısı bı sen bı kara kedıı var suannnn sanırım baska kımse goremedım bıde charmmss
inşallah olimbera yarın bize güzel haberler verecek allahın izniylee ...sende sor bakım canım sana ne dicek dr![]()
ah cnm benm ne isterdim burdan güzel haber yazmayı olmadı cnm malesef...
ama yılmam yıkılmam nisanda dondurlmuşlarımı deniycem ve inanıyorum bu kez olacak...
ben sıramı savdım iyi kötü ama senden güzel haber alcaz çünkü bizim nasibimiz ikiz bebekten yana o yüzden dondurulmuşlarla olacak :)
rabbim güzel haber alıp vermeyi nasip etsin inaşşlah...
inşallah olimbera yarın bize güzel haberler verecek allahın izniylee ...sende sor bakım canım sana ne dicek dr![]()
ama yılmam yıkılmam nisanda dondurlmuşlarımı deniycem ve inanıyorum bu kez olacak...
ben sıramı savdım iyi kötü ama senden güzel haber alcaz çünkü bizim nasibimiz ikiz bebekten yana o yüzden dondurulmuşlarla olacak :)
bebesko,charms.karakedi cansu,olimbera ve ismini sayamadığım tedavi aşamasında olan sabırla bekleyen herkes allahım işallah bir gün emeklerininizin karşılığını verecek.Umudunuzu asla kaybetmeyin .
Dün akşam öyle bir rüya gördümki sanki hala tedavi görüyorum ve tüp bebeklerimin hiç biri tutmamış doktoruma rüyamda yalvarıyordum neolur son şansım 2 tane transfer edin diyordum.okadar kötü oldum ki ağlayarak kaltım rüyamdan sonra karnıma baktım karnım şişti bebeğim benimleydi ve size dua ettim allahım neolur kimseyi bebek özlemi yaşatma diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun.![]()
kızlarrrrrr
ben kontroldem geldim şimdi...yumoşlarım 6-7 tane 3 tanesi 17-19-21 mm diğer 3-4 taneside 14-15-16 mm civarında..doktor 2 gün daha iğne kullanalım diğer küçük yumurtalarında büyüsün yumurta sayımız biraz daha fazla olsun dedi..dedim büyüyen yumurtaların dahada büyüyüp kalitesizleşmesine neden olmaz mı 24 mm ye kadar büyüyebilirler 24 mm kadar olan yumurtalar kaliteli olur dedi bende tamam dedim..rahim kalınlıgımda 10.6 olmuş sanırım bu narın mucizesi kızlar 3 gün önce 7.4 idi bugün 10.6 olmuş gayet güzel dedi doktor.cumartesi sabah tekrar kontrolüm var pazartesi muhtemelen yumurtalarını toplarız dedi doktor..çok heyecanlıyım kızlar...rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almamı nasip eyler...
bebeşko aramızda 5-6 gün olucak sanırım...inşallah peş peşe güzel haberler alacagız canım benim..
kızlar yumoşların çok büyümesi sıkıntı yaratırmı acaba?doktor yaratmaz dedi ama ben tereddütte kaldım açıkcası?????:18::18:
ohh maşallah canım bir sürü yumurtan olmuş inşallah bir tanesi senin bebeğin olarak sana geri döner :)))
Doktoruna güven içini ferah tut canım, zaman su gibi akıp gitsin sonuç zamanları bir an önce gelsin ve siz arka arkaya güzel haberler verin :)))
merakla sizden gelen haberleri bekleyeceğiz. :))))
hepimizin yuzu gulsun yetercim daha once yasin istedigin icin ben ne zaman dua etsem mutlaka ismini soyluyorum aklima geliyorsun:) senin tedavin nasil gidiyor?
günaydın kızlar nasılsınızzz Eki Görüntüle 626376 Eki Görüntüle 626376 Eki Görüntüle 626376 rabbim her ne geçiyorsa gönlünüzden onu nasip etsinnn inşş Eki Görüntüle 626377
bebesko,charms.karakedi cansu,olimbera ve ismini sayamadığım tedavi aşamasında olan sabırla bekleyen herkes allahım işallah bir gün emeklerininizin karşılığını verecek.Umudunuzu asla kaybetmeyin .
Dün akşam öyle bir rüya gördümki sanki hala tedavi görüyorum ve tüp bebeklerimin hiç biri tutmamış doktoruma rüyamda yalvarıyordum neolur son şansım 2 tane transfer edin diyordum.okadar kötü oldum ki ağlayarak kaltım rüyamdan sonra karnıma baktım karnım şişti bebeğim benimleydi ve size dua ettim allahım neolur kimseyi bebek özlemi yaşatma diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun.![]()