- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
amin cnm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
kızlarrrrrr
ben kontroldem geldim şimdi...yumoşlarım 6-7 tane 3 tanesi 17-19-21 mm diğer 3-4 taneside 14-15-16 mm civarında..doktor 2 gün daha iğne kullanalım diğer küçük yumurtalarında büyüsün yumurta sayımız biraz daha fazla olsun dedi..dedim büyüyen yumurtaların dahada büyüyüp kalitesizleşmesine neden olmaz mı 24 mm ye kadar büyüyebilirler 24 mm kadar olan yumurtalar kaliteli olur dedi bende tamam dedim..rahim kalınlıgımda 10.6 olmuş sanırım bu narın mucizesi kızlar 3 gün önce 7.4 idi bugün 10.6 olmuş gayet güzel dedi doktor.cumartesi sabah tekrar kontrolüm var pazartesi muhtemelen yumurtalarını toplarız dedi doktor..çok heyecanlıyım kızlar...rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almamı nasip eyler...
bebeşko aramızda 5-6 gün olucak sanırım...inşallah peş peşe güzel haberler alacagız canım benim..
kızlar yumoşların çok büyümesi sıkıntı yaratırmı acaba?doktor yaratmaz dedi ama ben tereddütte kaldım açıkcası?????:18::18:
canım yumuşlarına maşalalhh sen aklına öyle şeyler getirme benimde 22-23 idi 5.gün ebriyosu oldu biliyosun daha kaliteli oluyolar sevin bence ...rahim kalınlığanada maşallah yanii kıskandım dermişim 10.6nar suyunu içemedim ben içeydim ama bu akşam tekrra başloıcam yatarken içiçem senin gibi benim pazartesi transferim olcak senin yumuşon toplanacak aramızda 4-5 gün olcak peşe peşe hamiş haberleri vermek nasip olsun allahın izniyle
![]()
karakedii neguzell buyumuss yumoslarr. hepsi bebiss olarakk donecekkk bu seferr olucakk..nar suyu bende icicemm bence faydasi oluyoo..bebeskoooooo. bugun doktora sordum tek embrio transfer ediyilarmis eger yumurtalar kalitesizse iki tane transfer ederlermis.35ustu iki tane dedi..ve kizlarrrrr bende basladimm tedaviyeeee kucrin diye bi igne ile basladim sizde kullandinizmii
canım öncelikle tedavin hayırlı ugurlu olsun..ben o iğneyi hiç duymadım ama doktorun verdiyse vardır bir bildigi canım..bende kendi iğnemi daha önce duymamıştım ama bak yumoşlarım büyüdüler :))hadi bakalım canım inşallah önce biz sonrada arkamızdan sen hayırlı haberler vereceksin..bol bebişli olucak artık topiğimiz....
inşallah olimbera yarın bize güzel haberler verecek allahın izniylee ...sende sor bakım canım sana ne dicek dr![]()
karakedicim lucrin uzun protokol tedavisi olanlarda adetin 21.gunu kullaniliyomuss...bebeskooo naptii acaba..insallahh herseyy guzell olucakkk
ayy biraz içim rahatladı valla canım benim...ayy cok heyecanlıyım bebeşko yaa günler cabucak gecsin istiyorum....valla narın etkisi var mı yoksa zaman gectikçe rahim kendi kendine kalınlaşıyor mu bilmiyorum ama eger durdukça kendiliğinden kalınlaşmıyorsa rahim ben nar suyuna borçluyum o zaman canım..tansiyon için dediğim gibi yatmadan önce iç taze sıkıp biraz daha az hissedersin ben öyle yapıyorum canım...
inşallah 4-5 gün arayla hamiş haberlerimizi paylaşırız buradan canım benim...benim içimde cok güzel hisler var inşallah bu sefer rabbim nasip eyleyecek hepimize...
karakedii neguzell buyumuss yumoslarr. hepsi bebiss olarakk donecekkk bu seferr olucakk..nar suyu bende icicemm bence faydasi oluyoo..bebeskoooooo. bugun doktora sordum tek embrio transfer ediyilarmis eger yumurtalar kalitesizse iki tane transfer ederlermis.35ustu iki tane dedi..ve kizlarrrrr bende basladimm tedaviyeeee kucrin diye bi igne ile basladim sizde kullandinizmii
canımm bence narın etkisi kesinlikle var nar kurandada geçen meyvelerden sen onun faydasını gördün bencee bende 7 gün izne yarılıcam kızlar çalışmıcambebeişlerimle yatacam evdeee
canlarım Allah yardımcınız olsun..umarım güzel haberler verirsiniz..takip ediyorum sizi..söyle bas bas bağırırsınızda canlanır şu topik...biraz durgun gibi bu aralar....öpüyorum hepinizi...
slm kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah![]()
canım evet resimdeki çınar büyüdü teyzesi artık![]()
canlarım Allah yardımcınız olsun..umarım güzel haberler verirsiniz..takip ediyorum sizi..söyle bas bas bağırırsınızda canlanır şu topik...biraz durgun gibi bu aralar....öpüyorum hepinizi...
ohh en iyisini yapmışsın canım bir güzel dinlen..bebişlerinde iyice tutunsunlar sana sımsıkı inşallah...evet cnm gördüm sanırım :transfere kadar devam edicem içmeye bakalım...
inşallah güzel haberlerle gelicez bakalım...rabbim hayırlısını nasip eylesin hepimiz için...
canım fotodaki çınarımız mı???maşallah ona yaa yerim ben onu tombişimm ne de güzel çıkmış..canım benim..inşallah güzel haberlerle gelicez bakalım...
aminn sevdecim aminnn valla benimde avazım çıktığı kadar bağırasım var hamileyimmmmmmm kızlar diye rabbim nasip edecek inşalalh bu defa.sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik kaç haftalık olsu bebişş
inşallah mavicim çınar bebek çok tatlı rabbim esirgesin onu dualrını eksik etme canım bizden öpüldünüzz
karakedi canımm sen çalışıyomusun nar suyunuda iç canım şifa olsun ohhh bebek olsun![]()
evet cnm hiç sorma arastıra arastıra bizde en ayrıntısına kadar ögrendik valla herseyi..:)))
ayy hadi bakalım bitanem yaa inşallah eşinin dogum gününde sana ve eşine cok güzel bir sürpriz olucak melekleriniz...hep olumlu düşün bitanem ben inan yürekten inanıyorum bu sefer yüzümüzün gülecegine...
ahh canım yaaa bizim içinde koklaya koklaya öp canım melegini..duadan başka elimizden gelen bişey yok malesef canım..inşallah rabbim hepimizin yüzünü zamanı geldiğinde güldürücektir..
merhaba arkadaşlar, bende geçen kasım ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim fakat malesef ilk denemem negatif çıktı. bir ay ara verdikten sonra ikinci denememe başladım ve pazar günü yani ayın 10 da hamilelik testi yaptırıcam hayırlısıyla umarım bu defa güzel sonuçlar alırım. ben ve eşim hayırlısıyla kısmet olursa ikiz çok istiyoruz. iki defadır hep iki embryo veriliyor bana geçen sefer çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim ama bu defa sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi. Allahım isteyen ve arzu eden herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin inş.
mavicim oğlun büyümüş bile çok tatlı olmuş maşallah, Allah bağışlasın.Sanırım yaklaşık 2 aylık oldu.İnşallah benim de böyle güzel ve sağlıklı bir oğlum olur.