Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak gördün mü boşuna harap ettin canım kendini hersey gayet güzel ilerliyor canım benim..

ayy inşallah canım benim..yok çok takılmadım açıkcası zaten yumurtalar toplandıktan sonraki kalınlık daha önemli belki o zamana kadar dahada artar belli mi olur :)))ayy hadi bakalım inşallah peşpeşe güzel haberler veririz canım benim...

yumoşlar toplandıktan sonra cok agrı sızı oluyor mu canım yaa...

rabbime şükürler olsunn bebeşimi alcam göbüşüme 6 adetti ya benimki canım 3er adet şeklinde dondurmuşlar önce ilk 3ünü çözdüreceklermiş o iyi ise diğer 3ü kalacakmış :52::52: ben yumuşum toplanırken anestesi almadığım halde çok rahat geçti işlem bitti biz eşimle akşama kadar gezdik eve gitmedik o derece rahattim canım sende öyle olursun inşallahh:52::52:

Bak onu bilmiyodum işte dün akşam sonuncusunu okuyup bağışladım öyle kendimce dua edip:( hayta netten baktım bağışlanırkrn yapılacak bişey var mı diye ama bulamadım üzüldüm şimdi bana anlatırmısım nasıl kılınıyo bu akşam da onu yapayım.

Canım üzülme yine de iyi kalınlığın yumurtalar toplanacakmış ne güzel inşalah hepsi olgun çıkar hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım çok sevindim bak çaresi varmış demekki o toparlanır hemen sen merak etme benim de yumurta toplamadan sonra 5.5 mm e düşmüştü 3 günde ilaçlarla 8 mm olmuştu ilaçlar çok etkili hem nasip olduktan sonra bak ilkinde 11 miş de olmamış.

evet canım hemşirede öyle dedi durumu çok iyi olanla oluyo tutmuyo durumu kötü olanlar tutuyo dedi sen takılma mm e dedi dediğin gibi ilk tğp bebeğimde taze embriyo idi 5.gün rahim 11.20 idi ama olmadı buz bebeklerim tutanacak allahın izni ile teyzesi önümüzdeki ayda senin bebişler gelcek sana inşallahh:16::16::16:

senim mesajın hangi topikteydi diye 10 toipiğe baktımmmmm :1::1::1::1::1::1::1:ama buldım sonunda :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:canımmmm HABERİ AŞAĞIYA KOPYALIYORUMMM
yeterrrrrrrr sadece sigortali hastalari ilgilendiriyo diye biliyorum yani biz memuruz. emekli sandigida dahilmi

3 Aralık 2012 tarihi itibariyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarından artık SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı gibi sosyal güvenlik kurumlarına tabi olanlar da yararlanabilecek. Böylece asgari ücretle çalışana ve emekliye de yardım yapılmasının önü açılmış oldu. Artık muhtaç durumda olan birine “senin sosyal güvencen var, sana yardım yapılamaz” denemeyecek.

6353 sayılı torba yasa ile 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu’nda 4 Temmuz 2012′de de yapılan değişiklikle artık sosyal güvencesi olan; fakat muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımıza da SYDV tarafından yardım yapılmasına karar verilmişti. Ayrıca gazi, şehit yakını ve afetten zarar gören kişilerin de bu kapsamda değerlendirilerek sosyal güvencesi olsa dahi gerekli şartları sağlıyorlarsa yardım yapılabileceği belirtilmişti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu kararı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yayınladığı genelge sonrasında bu değişikliğin 03.12.2012 tarihinden itibaren uygulanması için düğmeye basıldı. Bilindiği gibi SYDV’ler önceden sadece sosyal güvencesi olmayan muhtaç ve yoksul vatandaşlara yardım yapmaktaydı. 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren artık sosyal güvencesi olanlara da yardım yapabilecekler.

canım meryem suresinin hangi ayetleri okunuyor bana söyleyebilirmisin?ben de okumak istiyorum ,namazı ben duymamıştım yazdığın ii oldu sağolll

sahın mrbb meryem suresının basından sonuna kada okuyosun ayet ayırtettırılmıyo.ve okurken bı bardak su koyup onun ustune okuyup ıcersende daha ı olur canımm.yalnızca ALLAHA SIGINIYORUZ VE ONDAN DERMAN DILENIYORUZ KARSILIKSIZ KALMAZZZ...

NAMAZA GELINCEDE .....Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

COKK KISAA BI NAMAZ BI DAKIKANIZI ALMAZZ...

senim mesajın hangi topikteydi diye 10 toipiğe baktımmmmm :1::1::1::1::1::1::1:ama buldım sonunda :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:canımmmm haberi aşağıya kopyalıyorummm

3 aralık 2012 tarihi itibariyle sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı yardımlarından artık ssk, bağ-kur, emekli sandığı gibi sosyal güvenlik kurumlarına tabi olanlar da yararlanabilecek. Böylece asgari ücretle çalışana ve emekliye de yardım yapılmasının önü açılmış oldu. Artık muhtaç durumda olan birine “senin sosyal güvencen var, sana yardım yapılamaz” denemeyecek.

6353 sayılı torba yasa ile 3294 sayılı sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik kanunu’nda 4 temmuz 2012′de de yapılan değişiklikle artık sosyal güvencesi olan; fakat muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımıza da sydv tarafından yardım yapılmasına karar verilmişti. Ayrıca gazi, şehit yakını ve afetten zarar gören kişilerin de bu kapsamda değerlendirilerek sosyal güvencesi olsa dahi gerekli şartları sağlıyorlarsa yardım yapılabileceği belirtilmişti. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik fonu kurulu kararı ile aile ve sosyal politikalar bakanlığı’nın yayınladığı genelge sonrasında bu değişikliğin 03.12.2012 tarihinden itibaren uygulanması için düğmeye basıldı. Bilindiği gibi sydv’ler önceden sadece sosyal güvencesi olmayan muhtaç ve yoksul vatandaşlara yardım yapmaktaydı. 3 aralık 2012 tarihinden itibaren artık sosyal güvencesi olanlara da yardım yapabilecekler.

cokkk sagolll yetercımmmm ....

Suan tedavım basladımm bebısım gelırde gerek kalmaz ...eger olmazsaa bende basvurcam burda acıbadem hastanesı acıldı bu yıl ankaraya....

sewdecimm sana bisi sorcamm.sen ohss olmustun benimde en korktum seyy hastanede yatmakk..belirtilerii nedir canimm.veya tavsiyen nedir canimm

Canım hastanede yatmakta sıkıntı yok merak etme, bol bol serum veriyorlar.. Bol bol su içmek tedavisi .. Zayıflatıyor ama olsun... Canım belirtileri şişkinlik ... Karnına hafif hafif baskı uyguladığında Canın acıyor zaten .. Derin nefes almakta zorlanıyorsun,, aşırı hazımsızlık hissi gibi o şişkinlik cok rahatsız ediyor zaten ... Transferden sonra böyle şikayetlerin olursa tahlil gününü beklemeden kontrole git canım... Ha bide bende ohss kol ağrısı yaptı .. Başlangıçta romantizme gibi el parmaklarına varan bir sızı oluyor sonra ilerledikçe omuzlarını aşağıya çeker gibi şiddetli ağrılara dönüşüyor.. Dediğim gibi kendinde hazımsızlık gibi şişkinlik ve nefes alış verişlerinde sıklaşma ve daralma hissedersen hemen kontrole git canım ..

kızlar şimdi kontrolden geldim..

5 tane nur topu gibi yumurtam oluşmuş 17-23 mm arasında ama benimde rahim kalınlıgım 10.6 dan 8.4 e düşmüş :((( bu biraz canımı sıktı acıkcası ama doktor iyi sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi ben yinede nara devam edicem transfer gününe kadar..

pazartesi günü yumurtalarım toplanıcak kızlar..ac karnına gidicem saat kaçta gideceğimi arayıp söyliycekler öğleden sonra bana...bakalım hakkımızda hayırlısı..rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür kızlar..

OOOOOOOOOOOOOOO MASALLAHH KARAKEDICMMM YUMURTALARRR COKK GUZELLLLL:nazar:
HADI SENDE YOLUN SONUNA GELDIN BI FINISH CIZGISI KALDI ODA SONUCU ALINCAAA RABBIM YUZUNU GULDURURRRRRR INSALAHHHH

DUALARIMM SENINLEE:54:

Burdayım canımmm senin iyi haberlerini duydukça mutlu oluyorum birdaha hamile kalırsam sanırım doğuma kadar sevinemeyeceğim. Annem bendeydi sonra birlikte istanbula döndük kızenim de geldi sömestır olduğu için gezdik güzel e dönünce de işlere giriştim yaz temizliğine erken başladım birdaha yapamam diye tüllerimi yıkadım ve çok yordum kendimi havalar da bir tuhaf yaz mı kış mı anlayamıyorum ve şifayı kaptım çok kötü grip oldum yattım hep bugün daha iyiyim hep girip okuyorum iyi haberlerinizi takip ediyorum ama yazacak bişeyim yok boynum bükük:) zaman geçiriyorum işte bol bol dua ederek 41 meryem suremi bu akşam bağışladım yılmak yok 24 şubat batım inşallah o zaman gidip alıcam diğer meleğimi. Sen ve yavrun Allah a emanet olun..

Canımm hep takip ediyodum çok üzüldüm okuyunca ya :( benim de adet tarihim yaklaşınca incelmeye başlıyodu hep malum adet yaklaşıyor demekki 7.5 a kadar geldi sonra incelmeye başladı. Bişey yapılabilir mi bilemiyorum ama riske atma istersen yazıl etme 2 blast embriyo a bekle 1 ay daha daha yüksek dozla başlarlar daha iyi kalınlaşır artık öğrendiler ilaca nasıl tepki verdiğini üzülme bu bir sınav ve sabır işi sabrın sonu selamettir emin ol olumsuz yazdım ama gerçek fikrim bu bilmiyorum iğne falan verseler kalınlaşır belki öyle olabiliyosa öyle yapsınlar en iyisini doktorun bilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Burdayım bacımmm okuyup okuyup çıkıyorummm malum bende bir gelişme yok bu ay dualarım sizler için sen nasılsın n?
Canım seni görmek ne güzel gerçekten bu topiğin sensiz tadı yok.. İi yapmışsın oh kafanı dağıtmışsın temizliği de aradan çıkardığın iyi olmuş malum tedavide , tedaviden sonra beklemede ve hamileliğin ilk haftaları elini bişeye atamıyorsun, benim ev aldı başını gitti felaket oldu... Yaza taşınıyoruz Allah izin verirse ... Hayırlısı bakalım.. Öpüyorum seni 24 üne şurada ne kaldı ki ..bu sefer innnşalllahhhhhh canım benim ...

kızlar dün hastaneden 5 te geldim sonra eve gittim yemek falan derken yorgun düştüm dr ile görüştüm pazartesi transferim yapılacak bi sorun yok dedi dr estrofemi günlük 4 e çıkardı nak diye bi ilaç verdi pazartesi 11de gel dedi
drden önce hemşirelerle görüştüm sen 6 ya 9 a bakma dr ne diyosa ona bak zaten dr yanlış bişe olsa iptal eder yapmaz dedi dr görünce ağladım ne oldu kız niye ağlıyon dedi bende dosyamı verdim deli kız ne var bunda sorun çıkarmaz dedi sen rahat ol ilaçlara devam dedi
estrofem 2x2
nac 3x1
coraspin 1x1
prednol 1x1
progestan 3x1 kullan pazartesi gel dedi tranfer için:52::52::52::52::52:

ne guzell haberrlerrr bunlarr:))

bende gunde bı tane coraspırın ve ınnofolıkasıt ıcıyorumm...

Bebeskocum kalınlıga takılmayınn dedıgın gıbı rabbınıze sıgının artık hersey dort ortluk olupta tutmaya cok arkadasım var aksıne cok kotu gıden ama bırden hersey yoluna gıren arkadaslardaaaa hamıleeeç..

Rabbım ol dıyecel oluvercekk yok bunun otesı elımızden gelenı yapıyoruz.ıcını ferahh tuttt hadı hayırlısııı dua edıcemm yarın yıne ısım ısımm ...

canım hastanede yatmakta sıkıntı yok merak etme, bol bol serum veriyorlar.. Bol bol su içmek tedavisi .. Zayıflatıyor ama olsun... Canım belirtileri şişkinlik ... Karnına hafif hafif baskı uyguladığında canın acıyor zaten .. Derin nefes almakta zorlanıyorsun,, aşırı hazımsızlık hissi gibi o şişkinlik cok rahatsız ediyor zaten ... Transferden sonra böyle şikayetlerin olursa tahlil gününü beklemeden kontrole git canım... Ha bide bende ohss kol ağrısı yaptı .. Başlangıçta romantizme gibi el parmaklarına varan bir sızı oluyor sonra ilerledikçe omuzlarını aşağıya çeker gibi şiddetli ağrılara dönüşüyor.. Dediğim gibi kendinde hazımsızlık gibi şişkinlik ve nefes alış verişlerinde sıklaşma ve daralma hissedersen hemen kontrole git canım ..

sevdecım ben smdıden bol bol su ıcıyorummm...bı faydası olurmu yoksa bosunamı ıcıyorum lucrın ıgnesıne basladım.uzun protokol tup bebekte verıyolarmış.yanı yumurtalarımı yavas yavas buyutuceklermıs zamana yayıpp.verdın bılgıler ıcın cokk sagolll ne olur burdakı arkadaslara ve bana duanı eksık etme ...

sahın mrbb meryem suresının basından sonuna kada okuyosun ayet ayırtettırılmıyo.ve okurken bı bardak su koyup onun ustune okuyup ıcersende daha ı olur canımm.yalnızca ALLAHA SIGINIYORUZ VE ONDAN DERMAN DILENIYORUZ KARSILIKSIZ KALMAZZZ...

NAMAZA GELINCEDE .....Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

COKK KISAA BI NAMAZ BI DAKIKANIZI ALMAZZ...

çok teşekkürler canım sağolll

cokkk sagolll yetercımmmm ....

Suan tedavım basladımm bebısım gelırde gerek kalmaz ...eger olmazsaa bende basvurcam burda acıbadem hastanesı acıldı bu yıl ankaraya....

canım şuanda bende tedvaideyimmmm inş benim içinde gerek kalmaz ama BEN TÜP BEBEK RAPPORUMUN BİR NÜSASINI İSTEDİM MERKEZİMDEN BAŞ VURACAĞIMMM BAŞVURMA SEBEBİM BU TEDAVİM OLMASSA YENİDEN TÜP BEBEK DENEMEK DEĞİL SADECE İNFERTİLİTENİNNN TÜRKİYE GERÇEİĞİ OLDUĞUNU NE KADAR ÇOK İNFERTİLİTE HAS OLDUĞUNU KAYIT ALTINA ALDIRMAK VE BEN İNANIYORUM Kİ BU KONUDA TALEP ÇOK OLURSA EĞER DEVLET BU KONUDA BİRAZ DAHA HASSAS HALE GELİR VE İNFERTİLİTE HAS BİRAZ DAHA YARDIMCI OLUAR DİYEE

Canım seni görmek ne güzel gerçekten bu topiğin sensiz tadı yok.. İi yapmışsın oh kafanı dağıtmışsın temizliği de aradan çıkardığın iyi olmuş malum tedavide , tedaviden sonra beklemede ve hamileliğin ilk haftaları elini bişeye atamıyorsun, benim ev aldı başını gitti felaket oldu... Yaza taşınıyoruz Allah izin verirse ... Hayırlısı bakalım.. Öpüyorum seni 24 üne şurada ne kaldı ki ..bu sefer innnşalllahhhhhh canım benim ...

Bak anca taşınınca tüp bebek yaptırabiliriz diyodun taşınmadan oldu bitti yeni evinde kucağına alırsın bebeğini şimdi nereye gideceksiniz inşallah batı olur canım. Ben evimi temizledim içim rahatladı artık bebek olsa da olmasa da yaza girerken dokunmam kışa girerken yaparım hele bebek olursa anca doğuma ;)

rabbime şükürler olsunn bebeşimi alcam göbüşüme 6 adetti ya benimki canım 3er adet şeklinde dondurmuşlar önce ilk 3ünü çözdüreceklermiş o iyi ise diğer 3ü kalacakmış :52::52: ben yumuşum toplanırken anestesi almadığım halde çok rahat geçti işlem bitti biz eşimle akşama kadar gezdik eve gitmedik o derece rahattim canım sende öyle olursun inşallahh:52::52:

hadi bakalım canım inşallah 3üz 2kiz haberleri alıcaz senden..inşallah benimde agrı sızı olmaz bazılarında cok agrı sızı oluyormuş canım inşallah benimde cok rahat gecer..

OOOOOOOOOOOOOOO MASALLAHH KARAKEDICMMM YUMURTALARRR COKK GUZELLLLL:nazar:
HADI SENDE YOLUN SONUNA GELDIN BI FINISH CIZGISI KALDI ODA SONUCU ALINCAAA RABBIM YUZUNU GULDURURRRRRR INSALAHHHH

DUALARIMM SENINLEE:54:

sagol bitanem inşallah hepsinin durumu iyidir güzelce bebeklerimi verirler bana bitanem yaa..gercekten cok az kaldı çok heyecanlıyım rabbim inşallah yüzümü güldürür hpimizin yüzünü güldürür

Bebesko ,,,,cansu ,,,yeteeer ve karaakedi ::::::rabbim tedavilerinizi hayırlısı ile sonuçlandırsın :16:inşallah bu kez nasip etsin bebelerinizi,:49::49:,,,

charms ne yaptı acaba sonucu ne oldu merak ediyorum umarım hayırlı haberlerle gelir :16:

Bebesko ,,,,cansu ,,,yeteeer ve karaakedi ::::::rabbim tedavilerinizi hayırlısı ileee sonuçlandırsın :16:inşallah bu kez nasip etsin bebelerinizi,:49::49:,,,

charms ne yaptı acaba sonucu ne oldu merak ediyorum umarım hayırlı haberlerle gelir :16:

melekcimm sagolasinnn insallahh guzell sonuclanirr hepimizinkide...charms bende merak ediyommm insallahh tutuusturr bebisii

Bebesko ,,,,cansu ,,,yeteeer ve karaakedi ::::::rabbim tedavilerinizi hayırlısı ile sonuçlandırsın :16:inşallah bu kez nasip etsin bebelerinizi,:49::49:,,,

Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361 Eki Görüntüle 629361

ne guzell haberrlerrr bunlarr:))

bende gunde bı tane coraspırın ve ınnofolıkasıt ıcıyorumm...

Bebeskocum kalınlıga takılmayınn dedıgın gıbı rabbınıze sıgının artık hersey dort ortluk olupta tutmaya cok arkadasım var aksıne cok kotu gıden ama bırden hersey yoluna gıren arkadaslardaaaa hamıleeeç..

Rabbım ol dıyecel oluvercekk yok bunun otesı elımızden gelenı yapıyoruz.ıcını ferahh tuttt hadı hayırlısııı dua edıcemm yarın yıne ısım ısımm ...

bebesko ,,,,cansu ,,,yeteeer ve karaakedi ::::::rabbim tedavilerinizi hayırlısı ile sonuçlandırsın :16:inşallah bu kez nasip etsin bebelerinizi,:49::49:,,,

canlarımmm benim için ne olurrr dua edin yarın transfer günüm bebek veya bebeklerimm bana sımsıkı tutunsunlar hatta ilk günden :16::16: Yarın güzel haberlerle dönerim size inşalalhhh :16::16::16:

canım benim allah razı olsun inşallah hayırlı haberler vereceğiz hepimiz...

canlarımmm benim için ne olurrr dua edin yarın transfer günüm bebek veya bebeklerimm bana sımsıkı tutunsunlar hatta ilk günden :16::16: Yarın güzel haberlerle dönerim size inşalalhhh :16::16::16:

hadi bakalım canım dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla sana sımsıkı tutunucak bebeişlerin..12 gün sonra cok güzel haberler alacagız senden..

Son düzenleme:
Back
X