Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasıl yani ikili testte cinsiyet nasıl belli oluyor ???
zaten meraktan çatlayacağız :D

Vallahi benim Dr %100 kız dedi:) 12+ 5 günlüktüm :) Birde ekledi bugüne kadar meslek hayatında hiç yanılmamış hep 12-13 hafta arası söylüyormuş derken benimki bir doğuyormuş erkek :))

ben de butikbebe ve e-bebek e üye oldum gezinip duruyorum şimdiden. unnado ya da olayım bari :) evet ikili de belli olursa artık ne anamı ne de kendimi tutamam artık :)

benim bebek de transferin 10. günü annesini kanattığına göre bol kanlı bir yere yerleşti :) hani tutunma ilk 3 günde olurdu bence de rahimiçinde geziyor tutunacağı varsa da geç de tutunuyor. arkadaşımın 12. günde 36 çıkmıştı değeri geç tutunmuş demekki.

sağlık olsun canım vardır bunda da bir hayır bak ben 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra kavuştum yavruma daha da kucağa alana kadar rahat yok uzun ve meşakkatli bir yol sakın pes etme.

Üye ol tabi insan baktıkça bile mutlu oluyor :)) Bebek bir yere yerleşse bile daha sonra yer değiştirebiliyormuş. Benimkide önce kansız bir yere yerleşti herhalde sonra aç kalınca kendine uygun bir yer buldu :))

canım geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin deriz ya senin içinde hayırlı zaman bu değilmiş demekki ama olcağına inan umudunu kaybetme ben 3 aşılama yaptırdım olmadı 3 ay önce tüp bebek yaptırdım olmadı geçen ay dondurulmuş ebriyom vardı o tarnsfer edildi o tuttu ama oda kimyasal gebelik oldu düştü ama halen pest etmedim inanıyorum ki benimde bebeğim olcak iann seninde olcak ama zamanı var demekkii:16::16::16:
öyle canım bizimde vakti zamanımız vardır elbet zamanımızı dolduranakadar sınanmaya deveam ediyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben tedaviyie ara verdimuzun bi süre kendimi dinlemeyi düşünüyorum

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

vakti zamanı var demekki hayırlısı olsunn

sıra sende gör bak bebesko :)

kelebek ağzından bal damlıyor canımmmm şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşalalhh :16::16::16: sende dularını eksik etme bizlerden canımm

öyle canım bizimde vakti zamanımız vardır elbet zamanımızı dolduranakadar sınanmaya deveam ediyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben tedaviyie ara verdimuzun bi süre kendimi dinlemeyi düşünüyorum

canım sen kaç defa aşılama yaptırdın ve sorunuz varmı fazlada ara verme bence canımmm:16::16::16::16: allahız izniyle bizlerde sen kısa zamanda anne olcaz dualarda buluşmak dilegiyle:16::16:

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

allah razı olsun canımmm rabbim sana en kısa zamnda hayırlı bi evlat verisn inşallah :49::49::49: göbeğin bebiş olsunnnn inşallah

slm kızlar uzun zamandır giremedim hamile arkadaşlar varmı geçmişi okuyamadım....
bıraz kendimden bahsedeyim cınar paşanın 4.ayıda bitıyor buyuyoruz çok huysuz bir cocuk çok memnuniyetsiz bir oğlum var...işim cok zor kızlar hiperaktif bir bebegim var.bende grip oldum hastayım şimdi oğlus uyurken bi bakayım kızlara dedim.görüşürüz arada girmeye calışacağım

canım hamileymişsin yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiy:52::52::52::52::52:
rabbim kucağınada almayı nasip etsin insallah cok sevindim:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar uzun zamandır giremedim hamile arkadaşlar varmı geçmişi okuyamadım....
bıraz kendimden bahsedeyim cınar paşanın 4.ayıda bitıyor buyuyoruz çok huysuz bir cocuk çok memnuniyetsiz bir oğlum var...işim cok zor kızlar hiperaktif bir bebegim var.bende grip oldum hastayım şimdi oğlus uyurken bi bakayım kızlara dedim.görüşürüz arada girmeye calışacağım

Ay yerim senin huysuz ,memnuniyetsiz bebeğini :) Doğmadan uğraştırdıkları gibi doğduktan sonrada uğraştırıyorlar işte annelerini. Biliyorlar herhalde kıyamıyacağımızı. Yoksa vurucan poposuna 2 tane :)Büyüdükçe daha mı yaramaz olucak yoksa uslanıcak mı bakalım :)

bugün kontrolden geldim kızlarr bebişim 15. haftasında
kan ilacına başlıyorum folik asit ve ecoprim içmeyeceğim artık

veeee 2. kızım geliyor çok şükür rabbime :)

Vallahi benim Dr %100 kız dedi:) 12+ 5 günlüktüm :) Birde ekledi bugüne kadar meslek hayatında hiç yanılmamış hep 12-13 hafta arası söylüyormuş derken benimki bir doğuyormuş erkek :))

Üye ol tabi insan baktıkça bile mutlu oluyor :)) Bebek bir yere yerleşse bile daha sonra yer değiştirebiliyormuş. Benimkide önce kansız bir yere yerleşti herhalde sonra aç kalınca kendine uygun bir yer buldu :))

15. haftadayım bugün hala erken demezmi 18.haftada kesinmiş ama yinede baktı baktı bi çıkıntı yok %70 kız dedi :)

bugün kontrolden geldim kızlarr bebişim 15. haftasında
kan ilacına başlıyorum folik asit ve ecoprim içmeyeceğim artık

veeee 2. kızım geliyor çok şükür rabbime :)

15. haftadayım bugün hala erken demezmi 18.haftada kesinmiş ama yinede baktı baktı bi çıkıntı yok %70 kız dedi :)

Ayy cnm yaa ne istiyordun bilmiyorum ama bence güzel olmuş :)) Genelde baba adayları 1 tanede oğlum olsun derler ama ilk çocuk ne ise onun tadını alınca artık 2.de ondan olsun isteniyor :) Benim ablamın 1 buçuk yaşında kızı var. Şimdi birde oğlu oldu. Baba bebeğin yüzüne bakmıyor varsa yoksa kızım :1: Tabi küçüğün birşeyden anladığı yok. Em, kaka yap , uyu :)

canım hamileymişsin yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiy:52::52::52::52::52:
rabbim kucağınada almayı nasip etsin insallah cok sevindim:nazar::nazar::nazar:

Sağol canım rabbime şükürler olsun ama korkuyorum yarın kese görmeye gidicez lekelenmem var :(
Bize doğurunca da rahat yok canım buna şükür napalım hareketli çocuk iidir.

Sağol canım rabbime şükürler olsun ama korkuyorum yarın kese görmeye gidicez lekelenmem var :(
Bize doğurunca da rahat yok canım buna şükür napalım hareketli çocuk iidir.

Cnmm hadi bakalım yarın minik keseciğinle tanışacaksın :16: Lekelenmelerinle ilgilinde belki iğnenin dozunu arttırır istirahat felan verebilir. Şu birkaç haftayı ir atlattı mı zaten sonra herşey yoluna girer merak etme. Yarın ultrosundan görünür kanama alanı keseye yakınlığı vs. Gelir gelmez bizede güzel haberlerii yazılar muu ;)

Cnmm hadi bakalım yarın minik keseciğinle tanışacaksın :16: Lekelenmelerinle ilgilinde belki iğnenin dozunu arttırır istirahat felan verebilir. Şu birkaç haftayı ir atlattı mı zaten sonra herşey yoluna girer merak etme. Yarın ultrosundan görünür kanama alanı keseye yakınlığı vs. Gelir gelmez bizede güzel haberlerii yazılar muu ;)

Jollycim 1 haftadır yoktu bugün ilk defa geldi 1-2 kez peçeteye o da kahve bile değildi çok açık renk yani korkuyorum herşeye hazırlıklıyım. İlaçlarımı sorucam umarım yerleşiyodur miniğim.

jollycim 1 haftadır yoktu bugün ilk defa geldi 1-2 kez peçeteye o da kahve bile değildi çok açık renk yani korkuyorum herşeye hazırlıklıyım. Ilaçlarımı sorucam umarım yerleşiyodur miniğim.

canım bugün bize çok güzel haberlerle gel inşallah :16::16::16:

Keseyi gördük çok şükür kızlar 5+4 çıktım 10 gün sonrada kalp için çağırdı inşallah onuda duymak nasip olur. Darısı isteyen herkesin başına.:nazar:

Keseyi gördük çok şükür kızlar 5+4 çıktım 10 gün sonrada kalp için çağırdı inşallah onuda duymak nasip olur. Darısı isteyen herkesin başına.:nazar:

Ohh hadi hayırlı olsun bakalım cnm tekrardan. Lekelenmelerinle için birşey söyledi mi Dr? Bu arada benimde crinone jeli kullandığım sürece ara ara kahverengi leke geliyordu jel ile alakalı olur normal kana dönmediği sürece problem yok demişti Dr . Benim yerleşme kanamasıda Pespembe kan şeklinde olmuştu . Sende jel ada progestan kapsül kullanıyorsan ondanda olabilir ;)

:nazar: maşallah gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasiplendirsin darısı bizim başımıza inşallah :emir_bebek: :nazar: bu hamiş haberleri sanki benimmiş gibi mutlu oluyorum kızlar inanıyorum bir gün bizlerde burda mutlu haberlerimizi paylaşacağız mevlamın izniyle

Canimm hayirli ugurlu olsunn..kalp atisindan sonra bi ohhhh cekkk derimmm.surecin cok guzell ilerliyooo..elcefcimmm cokk sevindimm ve yaww bu guzell haberleree

canım hadi gözünaydın şükür keseyi görmüşsün darısı kalp atışına inşallah ne güzel :16:

Back
X