Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende zayıfım ama bendede pco var işte bizimkisi zayıflıktan ötürü bi cinsi herhalde :) Eğer çok yumurta elde etmek isterse dr'un geriden gelenlerin biraz büyümesini bekliycek o zaman değerin 10.000'leri bulur. Ama 5-6 yumurta olsun diğerlerini büyütmeyi beklemeyelim derse o zaman bir kaç güne yapar zaten opunu. Ama içinde o küçük yumurtalar opudan sonrada büyüyeceği için ohss ihtimalin her zaman olucak. Sen şimdiden proteinli gıdalar tüketmeye başla . Birde bol su iç :) Benim bebiş yolda 1 ay geç aldım ama tutuş ndu yavrucağım . Darısı başına olsun inş:16:

off en cok korktugum ohss. Şimdiden çok çok su içmeye başladım.Çatlama engelleyıcı iğnelerı olmaya başladım dün.Bugun de olup yarın dr.a gıdecegız tekrar.Puregonun dozajını da azaltt.,
Demek opu.da ne var ne yoksa toplamıyor. Ben hepsını silip süpürür diye tahmın edıyordum:1: Ama istedıgı buyuklukte olmayınca ne yapsın toplayıp da :1:

Teşekkur ederım ilgin için.:16:

Keseyi gördük çok şükür kızlar 5+4 çıktım 10 gün sonrada kalp için çağırdı inşallah onuda duymak nasip olur. Darısı isteyen herkesin başına.:nazar:

ercelf canım inşallah kalp atışınıda duyarsın,sağ sağlim kavuşursun bebeğine...
ah bilmezmiyim o kaygıları. sevdecim 23. haftadayım bende hala tek bir çorap bile alamadım kızıma. içim gidiyor. karnımda kıpırtısı az gelse karalar bağlıyorum. rabbim kucağımıza almakta nasip eder inşallah. öyle çok istiyorum, merak ediyorum ki. nasıl olacak. o yumucuk ellerini öpsem, kokusunu içime bi çeksem. hasretle bekliyorum. rabbim elimizi boş bırakmasın.

minikmeleğim bende senn gibi çok umutsuz çok karamsardım.son 5-6 haftada aldı bişeyleri.hamilelğimin hiç tadını çıkaramadım bazı nedenlerden dlayı.ama şimdi çok pişmanım bugünlerinin tadını çıkar.inşallah herşey çok güzel olacak senin için...

bugün kimse yazmamış topikte iyice kan kaybediyor topik.bu arada hestiadanhaber alan var mı.ben rastlamadım hiç belkide kaçırdım bilmiyorum ama umarım bebeği şimdi onunladır...

bugün kimse yazmamış topikte iyice kan kaybediyor topik.bu arada hestiadanhaber alan var mı.ben rastlamadım hiç belkide kaçırdım bilmiyorum ama umarım bebeği şimdi onunladır...

Nerde bu millet. Herkes bahar rehavetinde sanırım :) Senin nasıl gidiyor bebişli günlerin. Ele avuca gelince işin biraz daha kolaylaşmıştır. Gece uykuları nasıll :) Hestia 27 martta doğum yaptı. Bebişide kendide çok iyiydi. Şu an alışma evresinde olduğu için sanırım çok giremiyor. Günün 20 saati emzirme halindedir sanırım ablamdan biliyorum :)

jollycım sen nasılsın hazırlıklar bittimi kızına isim düşündünme ben Defne koyucam hayırlısıyla

İyidir cnm valla hazırlıklar bitti sayılır bir bebe eksik :) Bezlerimizi bilem aldık :) Defne ismi çok güzell. Çok yakışıcak miniğe ;) Benim isim evlendiğimden beri bellide aslında bilinen ama pek konulmayan bir isim . Şimdi burdan deşifre etmiyim kendimi. Birisiyle tanıdık çıksam benim olduğum kesin anlaşılır. Malum tüp bebik sürecimi kimse bilmiyor. Ben sana özelden yazarımm :))

Nerde bu millet. Herkes bahar rehavetinde sanırım :) Senin nasıl gidiyor bebişli günlerin. Ele avuca gelince işin biraz daha kolaylaşmıştır. Gece uykuları nasıll :) Hestia 27 martta doğum yaptı. Bebişide kendide çok iyiydi. Şu an alışma evresinde olduğu için sanırım çok giremiyor. Günün 20 saati emzirme halindedir sanırım ablamdan biliyorum :)

Beni merak etmişsiniz, sağolun.Valla benim günüm geceme karıştı.Ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor anlamıyorum.Bugün 15. günümüz ama bana çok zor geliyor bebekli günler.Zorlanacağımı biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.Oğlum huysuz bir bebek değil ama emme düzenimizi kuramadık daha.Çok uzun süre emiyor.Bir başladığımızda en az 1 saat hatta 1 buçuk saat sürüyor.Sütümmü yetmiyor anlamadım.Bazen geceleri emzirmekten bitiyorum mama veriyorum öyle uyuyor.Meme uçlarım pancar gibi oldu ve acayip yanıyor.Annelik zormuş yaa. en çok da uykusuzluk koyuyor.Bir dokundunuz bin ah işittiniz :::)) Neyse geçecek inşallah zor günler.Mcan sen tabi atlatmışsındır bu günleri ama jolly hazırlan uykusuz gecelere.Yine de hiç kıyamıyorum oğluma saatlerce uykusuz kalsamda artık kendimden çok düşündüğüm herşeyden öte melek gibi bir oğlum var.Benden bu kadar.İnşallah sizlerde iyisinizdir.Yazamasamda takip ediyorum burayı.

Beni merak etmişsiniz, sağolun.Valla benim günüm geceme karıştı.Ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor anlamıyorum.Bugün 15. günümüz ama bana çok zor geliyor bebekli günler.Zorlanacağımı biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.Oğlum huysuz bir bebek değil ama emme düzenimizi kuramadık daha.Çok uzun süre emiyor.Bir başladığımızda en az 1 saat hatta 1 buçuk saat sürüyor.Sütümmü yetmiyor anlamadım.Bazen geceleri emzirmekten bitiyorum mama veriyorum öyle uyuyor.Meme uçlarım pancar gibi oldu ve acayip yanıyor.Annelik zormuş yaa. en çok da uykusuzluk koyuyor.Bir dokundunuz bin ah işittiniz :::)) Neyse geçecek inşallah zor günler.Mcan sen tabi atlatmışsındır bu günleri ama jolly hazırlan uykusuz gecelere.Yine de hiç kıyamıyorum oğluma saatlerce uykusuz kalsamda artık kendimden çok düşündüğüm herşeyden öte melek gibi bir oğlum var.Benden bu kadar.İnşallah sizlerde iyisinizdir.Yazamasamda takip ediyorum burayı.

Ay kıyamam ben ona yaa :) Hepsi geçici günler. Bende kendimi en kötüsüne alıştırıyorumm. Çok fazla ağlamasın sıkıntısı olmasında varsın memeden ayrılmasın. Annesinin koynunda huzur buluyo o yüzden ayrılmak istemiyo annesi :) 1 yaşından sonra istesende kucağında tutamıyorsun koşturmaktan. 1 sene kucaktan indirmemek lazım zaman çabuk geçiyor. Günden güne daha iyi olucak sen bugünleri atlattığında sıra bize gelicek o zaman biz uykusuzluktan dert yanıcaz herşey sırayla :)

canım anneliği daha tatmadım ama az çok tahmin edebiliyorum bebek bakmışlığım var yeğenlerim sağolsun..ilk zamanlar alışana kadar çok zorlanıyosun ama herşeyi düzene oturtunca daha kolay olacak senin ve oğlun için..maşallah tatlı oğluna kokla benim yerime onu..

günaydın herkese..kimsecikler yok eskisi gibi benim yazacak bişeyim olmadığı için girip okuyorum takip ediyorum yazdıklarınızı..

ercelf canım maşallah keseciği görmüşsün:nazar::nazar::nazar: rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah :16:kalbini yormamak için ses açmıyolar ama usg yi koyar koymaz kuş kanadı gibi bişey çırpıyo orda :16:işte ozaman omuzlarından bi dağ kalkmış kadar rahatlıyosun :40:rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

Selam kızlarr
Melek cim sağol canım sesi zararlıysa dinlemem ama yanıp sönüyor ateş böceği gibi o duyguyu biliyorum inşallah yeniden görmek nasip olur.
Hestia cım canım annelik ne zor dimi ama ne kutsal erkeklere bahşedilmemiş inşallah 40 günde düzene girer canım.

Ben de beklemedeim kızlar salı yı bekliyorum heyecanla bahar yogunluğu ile hamilelik belirtileri biraraya geldi halsi halsiz geziyorum sahoş gibi erkenden de uyuyom kendimi yormuyoum bu ilk zamanlar çok tehlikeli dikkat ediyorum işte.
Dün doğum günümdü en büyük hediyem bebeğim:))) 28 oldum inşallah yeni yaşımda kucağıma alırım hep hayalim 28 de anne olmakdı belki de hayırlısı buymuş kısmet bugüneymiş 3 yıldır istiyorız ama :)

Selam kızlarr
Melek cim sağol canım sesi zararlıysa dinlemem ama yanıp sönüyor ateş böceği gibi o duyguyu biliyorum inşallah yeniden görmek nasip olur.
Hestia cım canım annelik ne zor dimi ama ne kutsal erkeklere bahşedilmemiş inşallah 40 günde düzene girer canım.

Ben de beklemedeim kızlar salı yı bekliyorum heyecanla bahar yogunluğu ile hamilelik belirtileri biraraya geldi halsi halsiz geziyorum sahoş gibi erkenden de uyuyom kendimi yormuyoum bu ilk zamanlar çok tehlikeli dikkat ediyorum işte.
Dün doğum günümdü en büyük hediyem bebeğim:))) 28 oldum inşallah yeni yaşımda kucağıma alırım hep hayalim 28 de anne olmakdı belki de hayırlısı buymuş kısmet bugüneymiş 3 yıldır istiyorız ama :)

Doğum günün kutlu olsun.Bebeğin ve eşinle nice mutlu, sağlıklı senelere...

Selam kızlarr

Elcefcimm yeni yasin ve bebecinnn hayirli ugurlu olsunnn...bende cok isterdim bekarken 28de olsun diyee bende 28e gireli 4 ay olduu insallah benimkide hayirlisiyla gelirrrr

"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:

Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."

RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar

Sana haber vermeye geldım canım :)) bir sonrakı e2 değerım 2247 cıktı ve hersey yolunda gıttı.
Dün opu yapıldı ve 26 yumurtam toplandı.Bebeklerımızı hastaneye bırakıp geldık :1:
Beklıyoruz transfer gününün haber verılmesını :16:

Selam kızlarr

Selamm cnmm gecmiş doğum günün kutlu olsun öncelikle :) Bak günler geçiyor ve bebişin günden güne büyüyor. Ben hala akşamları 8-9 gibi uyuyorum şimdiden depolama yapıyor vücut herhalde :1: Bende yaş olarak 27 olsamda sene olarak 28'im . Bebişm 28'ime 4ay kala doğmuş olucak kısmette. 30.umdada 2. Kez anne olsam daha isterim :) Bende evlenmeden hep5 sene asla çocuk yapmam siyordum dua saatte denk gelmiş herhalde Allah 5. Yılda veriyor :) Yada büyük konuştum. :)

Sana haber vermeye geldım canım :)) bir sonrakı e2 değerım 2247 cıktı ve hersey yolunda gıttı.
Dün opu yapıldı ve 26 yumurtam toplandı.Bebeklerımızı hastaneye bırakıp geldık :1:
Beklıyoruz transfer gününün haber verılmesını :16:

Ooo hadi hayırlı olsun bakalımmm :) Bi sürü beben olmuş:) Bgün haber verecekler mi durumları hakında. İnş. hepsi bebek olmuştur bebeğinin bi sürü kardeşi olurr :)

Son düzenleme:
Ooo hadi hayırlı olsun bakalımmm :) Bi sürü beben olmuş:) Bgün haber verecekler mi durumları hakında. İnş. hepsi bebek olmuştur bebeğinin bi sürü kardeşi olurr :)

Sağol canım, bugun haberını aldık. 20 tanesı iyi düzeydeymış ve bu 20 tanesınden de 13 tanesı döllenmış.
Pazartesı tekrar arayıp transfer günü söylenecek.
Bakalım 5.güne kadar kaç tanesi dayanacak çocuklarımdan :1:

Sağol canım, bugun haberını aldık. 20 tanesı iyi düzeydeymış ve bu 20 tanesınden de 13 tanesı döllenmış.
Pazartesı tekrar arayıp transfer günü söylenecek.
Bakalım 5.güne kadar kaç tanesi dayanacak çocuklarımdan :1:

Oo süper daha ne olsun :) Belki bugün yaparlar bile transferi. Yada nasılsa bol çarşambayı beklerler yavrucaklar 5.günlerini doldururlar :)

Canım estrofem ve progestan iğneye kaçıncı haftaya kadar devam etmiştin canım? Ben yarın merkeze gidecektim kalp atışı için ama geç bir saate randevu verdiler pek de umırsamadılar gebelik takibini 2. Plana atıyolar o yüzden çarşamba burdaki doktoruma gidicem de fiki olsun diye soruyorum yoksa doktor ne derse onu yaparız da genelde 3. Aya kadar kullanılıyor dimi canım?

Back
X