Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım estrofem ve progestan iğneye kaçıncı haftaya kadar devam etmiştin canım? Ben yarın merkeze gidecektim kalp atışı için ama geç bir saate randevu verdiler pek de umırsamadılar gebelik takibini 2. Plana atıyolar o yüzden çarşamba burdaki doktoruma gidicem de fiki olsun diye soruyorum yoksa doktor ne derse onu yaparız da genelde 3. Aya kadar kullanılıyor dimi canım?

Cnm 8 haftalıktan kalp atışına gittim. Aynen devam 2 hafta sonra tekrar gel dedi. 10. Haftada kontrole gittiğimde elinde kalanları kullan bir daha alma dedi. Benim elimde kalanları bitirmem 12. haftayı buldu :) Sen şimdi merkezi bırakıyorsun o zaman Çarşamba diğer Dr 'una mı devam edeceksin artık ?

Cnm 8 haftalıktan kalp atışına gittim. Aynen devam 2 hafta sonra tekrar gel dedi. 10. Haftada kontrole gittiğimde elinde kalanları kullan bir daha alma dedi. Benim elimde kalanları bitirmem 12. haftayı buldu :) Sen şimdi merkezi bırakıyorsun o zaman Çarşamba diğer Dr 'una mı devam edeceksin artık ?

Evet zaten hcg için oraya gitmiştim o 15 gün sonra kese ve kalp atılı için gel demişti burda devlet hastanesinde bir doktor kalbini duyarsak da testlerimi orda sgk ile yaptırırım cumartesi günü de medikal park da ilk kadın doktorum var ona gidicem daimi doktorum o olucak merkezi aradım bugün pek iplemediler kese için de gittiğimde haftasonu gebelik takibi yapmıyouz dediler bugün de te 16.30 a randevu veriyo genelde sabahtan verirdi gebelik takibi ikinci planda bir de doktorum zaten klasik standar konuşan birisi biliyosun iğneyi de ben istemesem vermicekti o yüzden devam etmicem oraya. Kullanmakda bir sakınca yok yani eğer doktorum izin verirse 12. Haftaya kadar ben de istiyorum kullanmak. Çarşamba devle hastanesine gidicem hem tahlillerim de yapılır cumartesi de medikale başlicam Allah kalbini görmeyi nasip ederse :) devlet hastanesindeki doktorda tecrübeli yaşlı şakacı bir adam tahlillerimi devlette yaptırmak için ona da arada giderim. Bu arada kanama leke fln olmadı bidaha çok şükür ben de aspirin e başlicam sanırım:) sen hala içiyomusun?

Evet zaten hcg için oraya gitmiştim o 15 gün sonra kese ve kalp atılı için gel demişti burda devlet hastanesinde bir doktor kalbini duyarsak da testlerimi orda sgk ile yaptırırım cumartesi günü de medikal park da ilk kadın doktorum var ona gidicem daimi doktorum o olucak merkezi aradım bugün pek iplemediler kese için de gittiğimde haftasonu gebelik takibi yapmıyouz dediler bugün de te 16.30 a randevu veriyo genelde sabahtan verirdi gebelik takibi ikinci planda bir de doktorum zaten klasik standar konuşan birisi biliyosun iğneyi de ben istemesem vermicekti o yüzden devam etmicem oraya. Kullanmakda bir sakınca yok yani eğer doktorum izin verirse 12. Haftaya kadar ben de istiyorum kullanmak. Çarşamba devle hastanesine gidicem hem tahlillerim de yapılır cumartesi de medikale başlicam Allah kalbini görmeyi nasip ederse :) devlet hastanesindeki doktorda tecrübeli yaşlı şakacı bir adam tahlillerimi devlette yaptırmak için ona da arada giderim. Bu arada kanama leke fln olmadı bidaha çok şükür ben de aspirin e başlicam sanırım:) sen hala içiyomusun?

elcefcımmm gebelın guzell ılerlıyormuss masallahhhh 41 keree:nazar:

kımsecıklerr yazmıyomu nedger sayfaları okuyamadımmmm..

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini alıcazz inş. :16: Bende tüp bebek dr'u ve normal gebelik takibimi 2 ayrı yerde yapmıştım. Tüp bebek dr'ları çok yoğun olduğu için gebelik takibini dediğin gibi daha standart yapıyorlar. Ben corasprini 24. haftaya kadar kullandım. 24. haftada omega 3 kullanmaya başlayınca onunda kan sulandırma etkisi olduğu için bıraktım .Coraspirini normal gebelik takibimi yapan dr 12. hafatadan sonra bırakabilirsin demişti . Ama tüp dr'um devam et demişti. 2 dr'a gidince işine geleni yapıp işine geleni yapmıyorsun anlıyacağın :)

elcefcımmm gebelın guzell ılerlıyormuss masallahhhh 41 keree:nazar:

kımsecıklerr yazmıyomu nedger sayfaları okuyamadımmmm..

valla şuan iyi gidiyormu bilmiyorum cansu cum henüz kalp atışlarını duymadım yarın Allah kısmet ederse gidicem inşallah duyarım o zaman daha sevinçli olucam. pek sakin buralar uyuma döneminde sanırım herkes dinleniyorlar sanırım inşallah bomba gibi geri dönersiniz hepiniz kaldığımız yerden gebelik haberlerinizi vermeye devam edersiniz.

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini alıcazz inş. :16: Bende tüp bebek dr'u ve normal gebelik takibimi 2 ayrı yerde yapmıştım. Tüp bebek dr'ları çok yoğun olduğu için gebelik takibini dediğin gibi daha standart yapıyorlar. Ben corasprini 24. haftaya kadar kullandım. 24. haftada omega 3 kullanmaya başlayınca onunda kan sulandırma etkisi olduğu için bıraktım .Coraspirini normal gebelik takibimi yapan dr 12. hafatadan sonra bırakabilirsin demişti . Ama tüp dr'um devam et demişti. 2 dr'a gidince işine geleni yapıp işine geleni yapmıyorsun anlıyacağın :)

işte o da çok zor yani ilaçlara kendim müdahale edince yanlış mı yapıyorum doğru mu yapıyorum diye ikilemde kalıyorum. sanırım estrofem i de iğne ile bıraktın sen dimi?
aspirini de acaba yarım içilebiliyormu 100 lük olanı yada 50 liği var mı bir sorucam olmazsa denicem yarın kalp atışından sonra başlarım kanama olursa yine keseriz artık napalım. dua edin de duyayım miniğimin kalbini.

işte o da çok zor yani ilaçlara kendim müdahale edince yanlış mı yapıyorum doğru mu yapıyorum diye ikilemde kalıyorum. sanırım estrofem i de iğne ile bıraktın sen dimi?
aspirini de acaba yarım içilebiliyormu 100 lük olanı yada 50 liği var mı bir sorucam olmazsa denicem yarın kalp atışından sonra başlarım kanama olursa yine keseriz artık napalım. dua edin de duyayım miniğimin kalbini.

Valla biri içme biri iç diyorsa orda karar senin :) İkisinide yaklaşık 12. haftada bıraktım. 100'lük asprin zaten düşük bir doz o yüzden daha azını içmene gerek yok. Ama kalp atışını duyduktan sonra belki dr'un hiç içmene gerek yok bile diyebilir. Yarın kaçta randevun heyecanla bekliycemm :)

Valla biri içme biri iç diyorsa orda karar senin :) İkisinide yaklaşık 12. haftada bıraktım. 100'lük asprin zaten düşük bir doz o yüzden daha azını içmene gerek yok. Ama kalp atışını duyduktan sonra belki dr'un hiç içmene gerek yok bile diyebilir. Yarın kaçta randevun heyecanla bekliycemm :)

Sabah 9 da. Ben ilk bebeğimi de kalp atışları duyulduktan sonra kaybetmiştim o yüzden hala endişeliyim bence kalbi attıktan sonra kan akılı daha önemli beslenebilmesi için tüp bebek doktorum kese gününden sonra birdaha leke olmazsa kalp atışından sonra tekrar başlarsın dedi o yüzden öyle yapmayı planlıyoum beslenememesinden korkuyorum. Eğer bi lekelenmeye falan sebep olursa da yeniden keseriz yarınki doktoruma da sorucam bakalım onun fikri ne? Sağol canım bilgilendirdiğin için.

Elcefcimm jollyynin doktorlarina cok guveniyorumm cok mantikli karar veriyolarr onun doktoruna gozuksennn

Kızlar sonumda gördüm miniğin kalp atışını ama daha çok yeni çok küçük 6+3 çıktı ultrasonda henüz kan tahlili istemedi ben de merkezi aradım normal daha çok yeni 1 hafta sonra yeniden ultrasona girin dedi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam aspirine tekrar başlayın dedi o kadar . Ama daha çok minik doktor hala dikkat etmelisin düşük olabilir ağır iş yapma istirahat et dedi korkuyorum hala bebeğim var diye sevinemiyorum hamileliğime bile sevinemiyorum çok zormuş Allah hayırlısıyla şu 3 ayı atlatmayı nasip etsin bir de ikili testim temiz çıksa o zaman biraz rahatlarım daha kimseye söyleyemedik bile gidecek diye korkularım var Allaha emanet yavrum. Dualarınızı eksik etmeyin bu tedaviden daha zor Allah hepimize yardım etsin.

Kızlar sonumda gördüm miniğin kalp atışını ama daha çok yeni çok küçük 6+3 çıktı ultrasonda henüz kan tahlili istemedi ben de merkezi aradım normal daha çok yeni 1 hafta sonra yeniden ultrasona girin dedi ilaçlara 12. Haftaya kadar devam aspirine tekrar başlayın dedi o kadar . Ama daha çok minik doktor hala dikkat etmelisin düşük olabilir ağır iş yapma istirahat et dedi korkuyorum hala bebeğim var diye sevinemiyorum hamileliğime bile sevinemiyorum çok zormuş Allah hayırlısıyla şu 3 ayı atlatmayı nasip etsin bir de ikili testim temiz çıksa o zaman biraz rahatlarım daha kimseye söyleyemedik bile gidecek diye korkularım var Allaha emanet yavrum. Dualarınızı eksik etmeyin bu tedaviden daha zor Allah hepimize yardım etsin.
Sen bizi unuttun ama ben hatirlatmak. istedim yarim rahim forumundan...biliyomusin bende hic beklemedigim anda dogal yoldan gebe kaldim olumsuz 1 tup bebek.deneyimimde vardi....rabbim.kucagimiza almak nasip etsin ...canim bende 6+4 gibiyim sat a gore 1 hafya geri bence gec adet goruyorum 35 gunde bir sadece 9 nisanda kese gormeye gittik 7mmdi. Sen gordugunde kac mmdi simdi tekrar me zaman gidicem bilmiyorum salak doktor.kac haftalik.oldugumi bile soylemedi ben kendim hesapladim...senin.kalp.atisini karindan mi bajinal ush den mi gordu bende.cmt gunu keseye tekrar bakmam icin gitmek.istiyorum.kalbinim duuyulacagini sanmiyorum

ercelf cok sevindim cok hep boyle guzel haberler bekliyorum senden ve aslinda burdaki herkesten:))))

pek girmiyorum foruma ama aklimda ve dualarimdasiniz. ne zaman kendimle ilgili bisey istesem gonlumden burdaki kizlar da geciyo artik elimde diil etki altindayim sanirim:P

ben kimyasalla sonuclanan tup sonrasi bu ay tekrar basladim calismalara. adetime bikac gun var. artik olumsuzluga o kadar alistim ki aklima hamile olabilecegim hic gelmedi ve sporda cok fazla hoplayip zipladim acaip abarttim. derin bir pismanlik icindeyim suan. hazir sperm sayisi yukselmisken olasilik artmisken biraz dikkat edeydim iyiydi.

hepinizi ama ozellikle anne adaylarini operim kocaman

Çok sevindim senin adına darısı kucağımıza almaya mümkün olduğunca içiniferah tut ve ilaçlarını bırakma ben 4 aylıkta bıraktım kan sulandırıcı iğneyi bol bol dinlen

Oyy minnak bebekk hadi gözün aydın :) Moralini yüksek tutmaya çalış. Her geçen gün bebeğin 1 gün daha büyüyor. 1 hafta sonra gittiğinde muhtemelen 7+3 değil 1-2 gün büyük dahi çıkıcaktır. 8. haftada felan tam günleri belli oluyor zaten. Çok stresli bir süreç bilmezmiyim. 2'liyi atlatıyım diyorsun 3'lü test zamanı geliyor. O bitti diyorsun detaylı ultrosunuda bir geçsem diyorsun . Sonra ya şeker yüklemesinde sorun olursa korkusu. Yani doğurana kadar stres var önemli olan mümkün olduğunca az yaşamaya çalışmak. Bebeğin Allah'a emanet. Dualarımız sizinle :16:

kk da yemek yarışması var tüp bebekçi arkadaşlarımızdan biri katıldı oyunuzu istiyoruz...
destek verirseniz çok sevinirim...
yemeğin ismi PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATASI...
bu ismin başındaki yuvarlak kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz çok basit..
haydi kızlar göreyim sizi:16::16::16:

oylama için link veriyorum burdan kullanabilirsiniz oyunuzu...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

Gözünaydın canım sonunda bebeğinin kalp atışını görmüşsün çok sevindim.içini ferah tut kötü düşünme bebeğin hep seninle olucak..kimseye söylemeyin bence 3 ay geçsin öyle söylersiniz..

Sen bizi unuttun ama ben hatirlatmak. istedim yarim rahim forumundan...biliyomusin bende hic beklemedigim anda dogal yoldan gebe kaldim olumsuz 1 tup bebek.deneyimimde vardi....rabbim.kucagimiza almak nasip etsin ...canim bende 6+4 gibiyim sat a gore 1 hafya geri bence gec adet goruyorum 35 gunde bir sadece 9 nisanda kese gormeye gittik 7mmdi. Sen gordugunde kac mmdi simdi tekrar me zaman gidicem bilmiyorum salak doktor.kac haftalik.oldugumi bile soylemedi ben kendim hesapladim...senin.kalp.atisini karindan mi bajinal ush den mi gordu bende.cmt gunu keseye tekrar bakmam icin gitmek.istiyorum.kalbinim duuyulacagini sanmiyorum
Canım unutmadım ama her fouma cevap verebilmek çok zor ayrıca uzak durmaya çalışıyorum radyasyondan çok vakit geçirmiyorum tebrik ederim ben hiç kendim hamile kalamadım bu çok güzel bir haber benim ilk kesem 8mm idi kalp için d vajinal bakı acele etme canım daha çok minik. Allah a emanet ol.
Oyy minnak bebekk hadi gözün aydın :) Moralini yüksek tutmaya çalış. Her geçen gün bebeğin 1 gün daha büyüyor. 1 hafta sonra gittiğinde muhtemelen 7+3 değil 1-2 gün büyük dahi çıkıcaktır. 8. haftada felan tam günleri belli oluyor zaten. Çok stresli bir süreç bilmezmiyim. 2'liyi atlatıyım diyorsun 3'lü test zamanı geliyor. O bitti diyorsun detaylı ultrosunuda bir geçsem diyorsun . Sonra ya şeker yüklemesinde sorun olursa korkusu. Yani doğurana kadar stres var önemli olan mümkün olduğunca az yaşamaya çalışmak. Bebeğin Allah'a emanet. Dualarımız sizinle :16:
Sağol canım evet doğuma kadar rahat yok aspirin e tekrar başladım dün akşam çok tedirginim ya öksürüp de ya durursa kalbi diyorum :( daha çok minik hala düşme tehlikesi var dedi doktorum :( yani hala kokuyoum Allah yardımcımız olsun. Cumartesi medikal park da randevum var inşallah o zaman daha güçlü duyarım.

gelmişmi minik kalp atışları..:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhh.cok sevindim..şöyle bir ohh de artık yaw..stres stres nereye kadar..tabiki rahat olamayız normal hamileler gibi ama bu kadar stresde iyi değil gülüm.. Allaha emanet bundan sonra.. sen dikkat et gerisi gelir Allahın izniyle...bende hala doktora gideceğim son 2 gün strese giriyorum..acaba kötü bir şey varmı..acaba bi sıkıntı oldumu kötü bir haber alırmıyım..hep bu tedirginlik oluyor..ama tabi ilk aylarda daha fazla..ama jolly nin de dediği gibi en az minimum seviyede atlatlamalısın bu dönemi... her şey güzel olacak inşallah..

ve..güzel haber..bizim bebişin kız olduğu netleşti...evvelsi günki kontrolde kesin kız dedi doktor...sevindik..Allah herkezi sevindirsin..bir oğlanın yanına bir kız...inanılır gibi değil...cok sıkıntılar çekiyoruz ama rabbim mükafatını veriyor işte...18+ yız dün itibariyle...Tamamına erdirsin rabbim..:nazar::nazar::nazar:

canım maşallah görmüşsün kalp atışlarını :nazar::nazar:rabbim tamamına erdirsin inşallah:16: sağlıkla kucağına al.... o sorular ,,korkular hiç bitmiyor ...benim içim hiç rahat değildi ...hala da rahat değil ...doğum nasıl olcak bi sorun çıkcakmı diye gece uyku uyuyamıyorum ....
sanırım annelik böyle bişey ....hiç korkma rabbimin izni ile hiç bişey olmiycak dualarımız sizinle:16::16:

Back
X