Aşılama aşılama olup da hamile kalanlar bu süreçte yaşadığnz hamilelikbelirtilerni yazarmısnz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bu gün aşılama olalı 13 gün oldu dün idar testi yaptım negatifti bir iki gün sonra kan testi yaptırıcam adet olmazsam tabi neyse bende zaman zaman bel ağrısı sırt ağrısı karın ağrısı falan oluyo yani adet belirtileri bakalım artık hayırlısı beklemek çok zor değil mi?

selamlar ben de ayın 11inde ilk aşılamamı oldum ve tuttu şükürer olsun:)))))aynı adet belirtileri gibiydi.hatta çok korktum adet olcam diye ama hamilelik belirtileriymiş meğerse:))

selamlar ben de ayın 11inde ilk aşılamamı oldum ve tuttu şükürer olsun:)))))aynı adet belirtileri gibiydi.hatta çok korktum adet olcam diye ama hamilelik belirtileriymiş meğerse:))

Hayırlı olsun canım ayyyyyyyyy ne güzel darısı başımıza inşallahhhhhhhha.s.:nazar:

günaydın kızlar .nesli33 canım tebrikler .meleğini güle güle biyüt .allah sağlık sahat versin. inan ki çok sevindim.inşallah bir gün hepimiz bu sevinci yaşarız senin gibi biz de burdan herkesle paylaşırız.haykırırız hamileyim diye.allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin. tekrar tebrik ediyorum canım hayırlı olsun.darısı tüm isteyenlere amin..:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

öncelikle herkese merhaba nesli seni tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.Çok sevindim arkadaşlar yazılanları takip ediyorum ama yazmaya cesaret edemedim birtürlü bende sizler gibi beklemedeyim ayın 13 aşılamamı yaptırdım.beklemek çok zor helede zaman yaklaştıkça çok ümüitlenmek istemiyorum ama elimde değil.ALLAH herkese hayırlı evlatlar nasip etsin .

selam canim gozun aydin insallah kazasiz bebegini kucagina alirsin sorun neydi sizde de asilama yaptiniz merak ettimde onumuzdeki ay bende asilama yapicamda

bazen ilkinde oluyo bazen ikincisinde
işte demekki vaktigelmiş artık hayırlı olsun canım

mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn

selam. Bişey sorucam bende ayın 11 inde aşılama oldum ama tutup tutmadığını bilmiyorum sen nasıl öğrendin.

mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemileHayırlıııııııııııııı
olsun ay bugün ne güzel bi gün ne güzel haberler darısı başımıza inşallahhhhh
CAnım bu sevinçle nerde yaptırdın aşılamanı merkezin adını yazabilirmisin yada doktorunu hadi hayırlı olsun

gozun aydin canim senin adina cok sevindim bende yarin oluyorum asilamami insallah Allah benide senin gibi sevindirir daha dogrusu butun anne olmak isteyenleri :nazar:

hiç bir belirti olmuyo diyolar ama tbel ve kasık ağrısı tüpbebek yaptıranlardada oluyonuş buay bende 2. aşılamayı yaptırdım benim dr un 6. gün aklına geldi progestanı vermek:jeyyar: 10.gün ama pek tuttuğuna emin değilim adet sancısı gb ağrı çekiyom bakalım herşey 4 eylülde belli olacak rabbim hepimize verir inşallahkaydirigubbakcemile5:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum ve çok ümitsizdim hep yaptırırken bile neyse inşallah bidahakine dedim...ama bu defa tuttu çok mutluyum...darısı sizlere inşallah

senin adına çok sevindim darısı başimiza bende beklemekteyım rabbim kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasınkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar ben aşılama yöntemini deniyenlerdenim. yarın sonucu ögerenecegim çok heycanlıyım. bakalım ne olacak. gögüslerim çok hassas ve şişmiş durumda bir çok aşılama yapan arkadaşlar gibi agrım da oldu. bu agrıların sebepleri yumurtaların sıklıgından ve büyümesinden kaynaklanıyormuş vede birden fazla oluşundan mış yani bu tip agrıların normalmiş paylaşmak istedim.hepimiz için hayırlısı olsun.....

öncelikle hayırlısı olsun cnm.Allah gönlüne göre versin.bu belirtiler her aşılama yaptıranda hemen hemen oluyor.bende aşılama yaptırdım 30 haziranda.2. aşılamamdı.ümidimde yoktu çünki yapılması gereken günde eşim türkiyede değildi ve 2 gün geç yapıldı.bu rağmen Rabbim emeklerimizi boş çıkarmadı.hamileyim şuanda ve hemde ikiz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.kucaklarımızı boş bırakmasın.dualarım seninle.

Biraz bilgi versene kaçıncı aşılamandı .Sorun neydi.Bende yaptırdım 23 ağustosta ama tutmadı bugün adet günümdü dün oldum.Biraz üzgünüm aslında.

senin adına çok sevindim darısı başimiza bende beklemekteyım rabbim kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasınkaydirigubbakcemile5

4 eylülde sonuç alacağım demişsin .Sonuç nedir. bende 3 eylülde yaptırdım kan testi negatif dünde adet oldum.Hayırlısı olsun herkez için.

öncelikle hayırlısı olsun cnm.Allah gönlüne göre versin.bu belirtiler her aşılama yaptıranda hemen hemen oluyor.bende aşılama yaptırdım 30 haziranda.2. aşılamamdı.ümidimde yoktu çünki yapılması gereken günde eşim türkiyede değildi ve 2 gün geç yapıldı.bu rağmen Rabbim emeklerimizi boş çıkarmadı.hamileyim şuanda ve hemde ikiz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.kucaklarımızı boş bırakmasın.dualarım seninle.

Hayırlısı olsun böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum.Çok sevindim sizde sorun neydi.Benim ilk aşaılamadı ama olmadı düna adet oldum.

Back
X