hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH:CüvCüv:selamlar ben de ayın 11inde ilk aşılamamı oldum ve tuttu şükürer olsun:)))))aynı adet belirtileri gibiydi.hatta çok korktum adet olcam diye ama hamilelik belirtileriymiş meğerse:))
selamlar ben de ayın 11inde ilk aşılamamı oldum ve tuttu şükürer olsun:)))))aynı adet belirtileri gibiydi.hatta çok korktum adet olcam diye ama hamilelik belirtileriymiş meğerse:))
selamlar ben de ayın 11inde ilk aşılamamı oldum ve tuttu şükürer olsun:)))))aynı adet belirtileri gibiydi.hatta çok korktum adet olcam diye ama hamilelik belirtileriymiş meğerse:))
mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn
mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn
merhaba bende beklemedeyim. herşeyi acaba belirtisimi diye düşünüyorum beklemsi çok zor umarım pozitif çıkar benim ve bütün bekleyenlerin...
arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum ve çok ümitsizdim hep yaptırırken bile neyse inşallah bidahakine dedim...ama bu defa tuttu çok mutluyum...darısı sizlere inşallah
senin adına çok sevindim darısı başimiza bende beklemekteyım rabbim kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasınkaydirigubbakcemile5
öncelikle hayırlısı olsun cnm.Allah gönlüne göre versin.bu belirtiler her aşılama yaptıranda hemen hemen oluyor.bende aşılama yaptırdım 30 haziranda.2. aşılamamdı.ümidimde yoktu çünki yapılması gereken günde eşim türkiyede değildi ve 2 gün geç yapıldı.bu rağmen Rabbim emeklerimizi boş çıkarmadı.hamileyim şuanda ve hemde ikiz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.kucaklarımızı boş bırakmasın.dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?