Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aranıza yeni katıldım kızlar bende ayın 18inde aşilama yaptırdım 3 gun boyunca kasık agrısı cektım ve bu gun 4 üncü gün pek bi agrım yok bu arada bendede hafif kanama oldu
arkadaşlar esrasonerden haberiniz varmi?test yaptirmiş olmasi lazimdi
Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık
kızlar merhaba ben çarşamba günü oldum aşılamamı ilk gün çok kanamam oldu ve hala ara ara devam eden kanamalarım var sizede böyle oldumu ve ilk aşılamamda çok kasık ağrım olmuştu bu sefer hiçbirşey hissetmedim bile sizce neden olabilirki
geçmiş olsun canım, tedavin hayırlı olsun. Ben 3 aşılama geçirdim ama hiç birinde kanamam olmadı. İstersen druna bi sor ne olur ne olmaz.
SELAM
BENDE IKINCI ASILAMAMI YAPTIRDIM
BUGUN
15.GUNUM COK HEYECANLIYIM
BASTA AGRIMO OLADI AMA ADETIM YAKLASTIKCA AGIRAGIR KASIKLARIMDA VE BELIMDE INCE AGRILAR OLUYO HERSEFERINDE HASTALIGIM YAKLASTI DIYE COK KORKUYORUM HIC TEST YAPTIRMADIM DUSUNMUYORUMDA
AMA TUTTUMU DIYEDE ICIM ICIMI YIYO
SIZIN NASIL BELIRTILERINIZ OLUYO BU KONUDA BENIDE BILGILENDIRIN LUTFEN BU IKINCI ASILAMAM ILKN DE COK AGRIM OLDU AMA TUTMADI
IKINCIDE INSALLAH DIYORUM ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN
arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum ve çok ümitsizdim hep yaptırırken bile neyse inşallah bidahakine dedim...ama bu defa tuttu çok mutluyum...darısı sizlere inşallah