Aşılama aşılama olup da hamile kalanlar bu süreçte yaşadığnz hamilelikbelirtilerni yazarmısnz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aranıza yeni katıldım kızlar bende ayın 18inde aşilama yaptırdım 3 gun boyunca kasık agrısı cektım ve bu gun 4 üncü gün pek bi agrım yok bu arada bendede hafif kanama oldu

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

ah canım benim öle deme olurmu hiç sen bunlarla kaç yaşında tanışmışsın peki ya benim gibi 20 yaşından beri uğraşanlar napsın bak beş yıllık evliyiz üç kez hamile kaldım ve üçünüde kaybettim sorada iki yıldır hamile kalamıyorum sen benim gibi 20 yaşındayken acaba neler yapıyodun bak ben nelerle uğraşıyorum hiç öle düşünme canım arkadaşım bende aşılama yaptırdım haziran 15 te pazartesi belli olucak sonuç rabbim herkese versin inş dualarım sizlerle:teselli:

evet arkadaşlar şu adeti erken gelen arkadaşlarımız neydi belirtileriniz benimde adetim gelicek gibi ağrılarım durumum çok korkuyorum pazartesi belli olucak ayın 15.de olmuştu aşılamam pazartesiden önce gelirse çok üzülücem belirtileri yazın lütfen..

kızlar merhaba ben çarşamba günü oldum aşılamamı ilk gün çok kanamam oldu ve hala ara ara devam eden kanamalarım var sizede böyle oldumu ve ilk aşılamamda çok kasık ağrım olmuştu bu sefer hiçbirşey hissetmedim bile sizce neden olabilirki

kızlar merhaba ben çarşamba günü oldum aşılamamı ilk gün çok kanamam oldu ve hala ara ara devam eden kanamalarım var sizede böyle oldumu ve ilk aşılamamda çok kasık ağrım olmuştu bu sefer hiçbirşey hissetmedim bile sizce neden olabilirki

geçmiş olsun canım, tedavin hayırlı olsun. Ben 3 aşılama geçirdim ama hiç birinde kanamam olmadı. İstersen druna bi sor ne olur ne olmaz.

geçmiş olsun canım, tedavin hayırlı olsun. Ben 3 aşılama geçirdim ama hiç birinde kanamam olmadı. İstersen druna bi sor ne olur ne olmaz.

teşekkürler canım benimde ilkinde olmamıştı şimdi oldu hemde çok yarın arıyim ozman sağol

sanırım içinizde en kıdemlilerden biriyim 3. aşılamda bugün tutmadı adet oldum.klomen+çatlatıcı+aşılama oldum.yaşım 28 benim yumurta rezervi çok iyi oldugu için günde 1 klomenle 15 yumurta oluşuyordaha sonra aşılamaya 3 olgun yumurtayla giriyorum 22mm 19 mm 17 mm 15mm böyleydi ama olmayınca olmuyor agladım ne dualar etmiştim ama olmadaı.bizde hareket sorunu var biraz ve 16 aya girdik.bu ay dr igneli tedaviye geçeçecek.kızlar size sormak istediğim bir şey var sgk anlaşmalı özel hastanelerde yapılan bu aşılamalar tüp bebek raporu alırken sayılıyormu.şimdide 3 defa bu ignelerle aşılamaya gidecegiz.hayırlısı bakalım.sizlere tavsiyenm vücudunuzu dinlemeyin hamilelik belirtisisiyle adet belirtisi aynı.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:SELAM
BENDE IKINCI ASILAMAMI YAPTIRDIM
BUGUN
15.GUNUM COK HEYECANLIYIM
BASTA AGRIMO OLADI AMA ADETIM YAKLASTIKCA AGIRAGIR KASIKLARIMDA VE BELIMDE INCE AGRILAR OLUYO HERSEFERINDE HASTALIGIM YAKLASTI DIYE COK KORKUYORUM HIC TEST YAPTIRMADIM DUSUNMUYORUMDA
AMA TUTTUMU DIYEDE ICIM ICIMI YIYO
SIZIN NASIL BELIRTILERINIZ OLUYO BU KONUDA BENIDE BILGILENDIRIN LUTFEN BU IKINCI ASILAMAM ILKN DE COK AGRIM OLDU AMA TUTMADI
IKINCIDE INSALLAH DIYORUM ALLAH HEPIMIZE NASIP ETSIN

benim 2.aşılamam tutmadı.ilkinde ağrım vardı ikincide yoktu.ikiside olmadı.tutcak olduktan sonra ilkinde de tutuyor.yada dinlenmedeyken de.o hiç belli olmuyor.seninki inşallah tutmuştur.sadece hayırlısını dile.benim bir arkadaşım 3 aşılama 1 tüp yaptırdı tutmadı.doktor normal yolla olma şansı yüzde 1 demiş.ikinci tüp bebek için ara verdiğinde kendiliğinden kaldı.ister en iyi profösöre git,ister ağzınla kuş tut olmayınca olmuyor olunca da oluyor.bence işin özü bu.elinde geleni yap,gerisini allaha bırak

arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum ve çok ümitsizdim hep yaptırırken bile neyse inşallah bidahakine dedim...ama bu defa tuttu çok mutluyum...darısı sizlere inşallah

arkadaşlar bende 2.aşılamamı oldum ve çok ümitsizdim hep yaptırırken bile neyse inşallah bidahakine dedim...ama bu defa tuttu çok mutluyum...darısı sizlere inşallah

a.s.tebrik ederim.darısı bizim de başımıza.inşallah sonuna kadar seninle olur.benim denemelerim olmadı maalesef.tüp bebek deneyeceğiz bundan sonra.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım pazartesi günü ilk aşılamamı oldum beklemedeyim bakalım inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzü güler

Back
X