Aşılama aşılama olup da hamile kalanlar bu süreçte yaşadığnz hamilelikbelirtilerni yazarmısnz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn

Arkadaşım hayırlısı olsun çok sevindim. ben sabahtan bu yana buraya bakmakla ne iyi etmişim ya ne güzel haberler var ya .Kaçıncı aşılamandı.Sorun neydi.Hayılısı olsun.Gerçekten sizlerin adına ben çok mutlu oldum.

çok güzel haberler çok sevindimhihoyyyt hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :CüvCüv: aşılamada hamile kalanllarıda okudum ya çok mutlu oldum bende umutlandım hihoyyyt

Hayırlısı olsun böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum.Çok sevindim sizde sorun neydi.Benim ilk aşaılamadı ama olmadı düna adet oldum.

teşekkür ediyorum.hiçbir sorunumuz yoktu.sebebsiz infertilite problemimizdi.üzülmeyin.dinlenin.yeniden deneyin.ümidinizi yitirmeyin.

çok güzel haberler çok sevindimhihoyyyt hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :CüvCüv: aşılamada hamile kalanllarıda okudum ya çok mutlu oldum bende umutlandım hihoyyyt

teşekkürler.umudunu yitirme sakın.zamanı geldiğinde oluyor hemde tüm aksiliklere rağmen...kaydirigubbakcemile4

teşekkürler.umudunu yitirme sakın.zamanı geldiğinde oluyor hemde tüm aksiliklere rağmen...kaydirigubbakcemile4

evet haklısın aslında ben diğer iki gebeliğimde aşırı stresli olmama rağmen hemen hamile kalmıştım şimdi ise olmuyor sebep bulamayınca strese bağlıyorlar olayı ama ben hiç inanmıyorum buna

bencede.bol bol dua et mubarek günlerde.iyi geliyor.Allah gönlüne göre versin kardeşim.sevgiler...

kızlaaaar aşılama yaptırıp bu arada sigara da içip hamile kalan var mıııı:(

sigarayla aşilmadan önce yumurta kalitesinde etkili ve bebeğine zarar verir ama hamile kalmana engel değilbence . Bende aşilama yaptirmadan önce 12-13 tane içiyordum aşilama yaptirdiğim günden sonra 3 e düşürdüm ama yinede olmadi.dün adet oldum.ama içmessek çok iyi olacakta içiyoruz işte.

canım sen yınede sıgara ıcme ben ıcıyodum 2 gunde 1 paket bıtıyodu asılama yaptım artık ıcmıyorum aramıyorum da aklıma hemen bebıs gelıyo ıcmıyorum onun yerıne cıps yıyorum tabı kılo da aldım :)))

mrb kızlar bnde 8 ıncı ayın 4 unde aşılama oldum ilk defa ve kandada idrardada hamıle oldugum cıktı çok mutluyum 7 yıllık evlıyım ve ilk cocugum olcak inş allahım nasıp ederse ama hiç belırtı olmadı sadece kasılarımda bıraz sancı oldu bu kadar şimdi 4 haftalık mış hepınıze nasıp olur inş bu duygu çokk mutluyum cumartesı ilk ultranonuma gırcem hayırlısı olur inş herşeyın başı sabır sabredınce allahım herşeyı verıyo şükürler olsunn

hihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlı olsun canım darısı basımıza ıns bende 12 sınde test yapıcam ıns pozıtıf cıkar bende 5 yıllık evlıyım olursa ılk olucak ınsa.s.a.s.

arkadaşlar benim ekimde aşılamam olucak ramazandan sonra bir hafta sonra benden kültür alınıcak klemidya vb 5 enfeksiyon varmı diye bakılıcak bu tahlili yaptıran varmı aşılama oncesi

bir soru daha yerimseniben lütfen bilen varsa cevap yazsın

biz hiç spermlere baktırmadık bu ay baktırıcaktım ama gelecek ay aşılamamız var ve aşılamada spermlerin durumuda ortaya çıkar diye yaptırmadık size aşılama sonrası spermlerin durumunu bildiren bir belge veriyorlarmı yani spermlerde çok anormal bir durum varsa bu aşılamadada ortaya çıkar diğimi

bir soru daha yerimseniben lütfen bilen varsa cevap yazsın

biz hiç spermlere baktırmadık bu ay baktırıcaktım ama gelecek ay aşılamamız var ve aşılamada spermlerin durumuda ortaya çıkar diye yaptırmadık size aşılama sonrası spermlerin durumunu bildiren bir belge veriyorlarmı yani spermlerde çok anormal bir durum varsa bu aşılamadada ortaya çıkar diğimi

Kesinlikle cıkar her aşılama da sperm analizi de yapılıyor.. biz belgelerimizi almadık ama hastanede dosyamızda tutuyorlar..

canım sen yınede sıgara ıcme ben ıcıyodum 2 gunde 1 paket bıtıyodu asılama yaptım artık ıcmıyorum aramıyorum da aklıma hemen bebıs gelıyo ıcmıyorum onun yerıne cıps yıyorum tabı kılo da aldım :)))

sigarayı bırakmış olmam çok güzelde cipste yememem gerekiyor biliyorsun değilmi.oda çok zararlı.

Merhaba, bende 6 gün önce aşlama yaptırdım. düne kadar bel agrısı kasıklarda yogun agrı yeryer batmalar vardı.. bugun ise sanki hicbirsey yokmuş gibiyim.. hiçbirsey hissetmiyorummm.. bu sefer de mi olmadı acabaaa..

herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar 6 yılımı bitirdim evlilikte 4 yıldırda uğraşıyorum anne olabilmek için en son 3 aşılama oldum üçüde negatifti artık tüp bebek dedi dr.um aradan 5-6 ay gibi bir zaman geçti dr.umla msnde yazışırken bir kez daha mı denesek dedi bende siz bilirsiniz nasılsa tüp bebek merkezi araştırıyorum dedim ve son kez denemeye karar verdik
4. aşılamamdı adetime yakın şiddetli kasık ağrılarım oldu korktum test yaptım çift çizgi silik çıktı dr.um kan verelim dedi kan sonucum negatif geldi resmen yıkıldım 2 gün daha bekledim gene test yaptım gene çift çizgi çıktı ve bu sefer daha belirgindi dr.um gel bakalım dedi sonrasında da %60-70 hamilesin ama kan şart dedi ve kan pozitif çıktı ama dr.um çok riskli bir gebelik dedi bugün gene kan verdim bakalım akşama sonucumu alacam dua edin hamileyim ama hamile kalmakla bitmiyor.... gerçi dr.um çok temkinli yıllardır beklenen bebek olduğu için ortalığı çok velveleye vermiyor inşallah bugünki sonucum da iyi çıkar ben tamamına ererim sizlerde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız arkadaşlar....
duaya çok ihtiyacım var.....

herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar 6 yılımı bitirdim evlilikte 4 yıldırda uğraşıyorum anne olabilmek için en son 3 aşılama oldum üçüde negatifti artık tüp bebek dedi dr.um aradan 5-6 ay gibi bir zaman geçti dr.umla msnde yazışırken bir kez daha mı denesek dedi bende siz bilirsiniz nasılsa tüp bebek merkezi araştırıyorum dedim ve son kez denemeye karar verdik
4. aşılamamdı adetime yakın şiddetli kasık ağrılarım oldu korktum test yaptım çift çizgi silik çıktı dr.um kan verelim dedi kan sonucum negatif geldi resmen yıkıldım 2 gün daha bekledim gene test yaptım gene çift çizgi çıktı ve bu sefer daha belirgindi dr.um gel bakalım dedi sonrasında da %60-70 hamilesin ama kan şart dedi ve kan pozitif çıktı ama dr.um çok riskli bir gebelik dedi bugün gene kan verdim bakalım akşama sonucumu alacam dua edin hamileyim ama hamile kalmakla bitmiyor.... gerçi dr.um çok temkinli yıllardır beklenen bebek olduğu için ortalığı çok velveleye vermiyor inşallah bugünki sonucum da iyi çıkar ben tamamına ererim sizlerde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız arkadaşlar....
İnşallah güzelim Allah tamamına erdirir.Hamilelik başladıysa devam eder inşlalah bir şekilde doktorun pregestan vermedimi riskli gebeliklerde onunla tutuyorlar bebeği bildiğim kadarıyla ben hiç hamile kalmadım ama duyduklarımdan söylüyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu mübarek günlerde.Sonucunu bekliyoruz inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .:emir_bebek:

allah gönlüne göre versin inşallah..umarım bebişini kucağına alırsın sağlıkla..bende 2.aşılamamı yaptırdım dr bana da progestan verdi.dr bir sor istersen.

hem progestan kullanıyorum hemde crinone vaginal gel.... dr.um bütün tedbirleri aldı bakalım inşallah meleğim benle kalır.... sizlerinde en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah....

Back
X