• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Aşılama sırasında değerlerimiz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Slimer

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
36
0
296
Ankara
Eşimin aşılama sırasında 32 milyon mm spermi hareketleri toplamda % 46 yıkandıktan sonra ileri hareket % 70 yavaş hareket % 20 sperm sayısı ise 16 milyon sizce bu değerler aşılama tutması açısında yeterlimidir ? morfoloji ise % 2 ve % 7 çıkmıştı daha önceleri .

bence gayet iyi,bizim daha azdı değerler,mayıs 2011 aşılama oldum olmadı eylül 2011 de hamile olduğumu öğrendim tedavisiz şu an gün sayıyorum doğum için .3 yıl beklemiştik.zamanı geldiğinde sende o müthiş haberi alacaksın inşallah Allahın izni ile.

Aşılama yaptırdığımız Zekai Tahir Burak hastanesi pek önemsemiyor morfolojiyi ayrıca sperm sayısı yeterli dedi o açıdan ne düşüneceğimizi bilemiyoruz .

Son düzenleme:
1. aşılamada yıkama sonrası 11 milyon; +4: 7 milyondu 2. aşılamada yıkama sonrası 24 milyon, +4: 20milyondu. şu anda 2. aşılama sonucunu bekliyorum. 29 mayıs da yapıldı.

Arkadaşlar aşılamadan önce eşimin değerleri 3.5 ml sperm, 165 milyon toplam sayı,motilite yüzde 67,ileri hızlı yüzde 52,ileri yavaş yüzde 15,yerinde yüzde 33,morfoloji yüzde 4 yıkama sonrası kalan spermler yeterli olurmu sizce, morfolojisi düşük biraz şansımız nedir?

selam arkadaşlar, cuma günü aşılama yaptırdık, eşimin sperm sayısı 26 milyon, ileri hareketlilik %80 sayımız çokmu düşük? aşılama ile hamile kalanlarda bu sayılar neydi acaba

Back
X