Aşılama sonrası gebelik testlerim

derincenk92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
8
0
86
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım bunu

Son düzenleme:
Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar

Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar
Canım çatlatma iğnesi yapmadık çünkü yoktu eczanelerde yapmadan aşılama yaptık

İnşallah canım nasipte varsa olur Allahın izniyle gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim

Öyle deme sen ne kadar umutlu olursan sonucu o kadar güzel olur Allah isteyince her şey olur kendi bedenine bunu yüklersen olacağı varsa da olmaz olumlu düşünmelisin
Öyle düşünmeye çalışıyorum ama aklımda hep tüp tıkalı diye karamsarlık var malesef senin neydi canım sorun

Öyle düşünmeye çalışıyorum ama aklımda hep tüp tıkalı diye karamsarlık var malesef senin neydi canım sorun
Canım bizde de eşimin spermleri hareketsiz ondan dolayı yumurtlama takibi yapmayalım direk aşılama yapalım dedi doktorumuz ondan yaptık

Canım bizde de eşimin spermleri hareketsiz ondan dolayı yumurtlama takibi yapmayalım direk aşılama yapalım dedi doktorumuz ondan yaptık
Benimde yumurta büyüdü çatladı güzelde oldu ama buluşamadı 2 ay denedik klomen ile olmadı ondan aşılama yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…