• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası gebelik testlerim

derincenk92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
8
0
86
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi🤦‍♀️ 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım bunu

Son düzenleme:
testlerim

Eklentiler

• IMG_1653.webp
    IMG_1653.webp
    127,9 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar merhaba 1 kasım ilk kez aşılama yaptırdım, doktorum ayın 14 ü kan ver dedi ama dayanamadım idrar testi yaptım 3 tanesi de 1 dk da 2. çizgi çıktı, bende çıkınca gittim kan testi verdim testlere güvenip 0.10 geldi🤦‍♀️ 3 testin de yanlış çıkma olasılığı var mı ya ilk defa yaşadım bunu
Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar

Çatlatma ignesi 10 gün sonra çıkıyormuş vucüttan onu baz al canım benimde 7 Kasim da oldu aşılamam Rabbim isteyen her kese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar
Canım çatlatma iğnesi yapmadık çünkü yoktu eczanelerde yapmadan aşılama yaptık🤓

İnşallah canım nasipte varsa olur Allahın izniyle gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim🙏🌸

Öyle deme sen ne kadar umutlu olursan sonucu o kadar güzel olur Allah isteyince her şey olur🙏 kendi bedenine bunu yüklersen olacağı varsa da olmaz olumlu düşünmelisin
Öyle düşünmeye çalışıyorum ama aklımda hep tüp tıkalı diye karamsarlık var malesef senin neydi canım sorun

Back
X