AŞILAMA SONRASI KILO

Guaronas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
92
27
38
Arkadaşlar çok acil yardım aşılama için doktora gideceğim birdahali ay içinizde aşılama olanlar kilo problemi yaşadınızmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz

ben aşılama oldum canım ama hangi anlamda sordugunu anlamadım öncesindemi yoksa doğum sonrası falanmı yada işlem sonrası falanmı

Tedavi sırasında iğneler haplar filan o esnada zor kilo veren biriyim tabi bebek için herşeye değer ama öğrenmek istiyorum :KK43:

canım sakin ol lütfen :) ilk aşılamamda bende çok stres yaptım. iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyordum ama ilk iğneden sonra göbeğim sertleşip şişti biraz. en fazla 1 ya da 2 kilo aldım. iştahım da çok açılmıştı. ama güzel tarafı aşılama olduktan sonra o şişlik ve kilolar gidiyor hemen. işyerindeki arkadaşlarım bile farketti bir gün aniden şişip bir kaç hafta sonra normale döndüğümü. o yüzden hiç korkma ve stres yapma en fazla iki haftalık bir şişlik yaşayacaksın.

canım sakin ol lütfen :) ilk aşılamamda bende çok stres yaptım. iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyordum ama ilk iğneden sonra göbeğim sertleşip şişti biraz. en fazla 1 ya da 2 kilo aldım. iştahım da çok açılmıştı. ama güzel tarafı aşılama olduktan sonra o şişlik ve kilolar gidiyor hemen. işyerindeki arkadaşlarım bile farketti bir gün aniden şişip bir kaç hafta sonra normale döndüğümü. o yüzden hiç korkma ve stres yapma en fazla iki haftalık bir şişlik yaşayacaksın.
Ay içime su serptin insallah sonucunda güzel olur vallahi cok yoruldum artık düşünmekten oldumu cocuğun

Ay içime su serptin insallah sonucunda güzel olur vallahi cok yoruldum artık düşünmekten oldumu cocuğun
merhaba.ben de aşılama yaptırdım ve kiloya çok meyilli biriyim. dikkat etmediğim an alıyorum. doktorum da uyardı aşılama öncesi. kilo almamaya çalış diye.iğneler biraz şişkinlik yaptı bende,zamanla azaldı.kilo almadım,iştahımı da açmadı. kafana takma bence

Çok Saol tatlım iyi bari baya takmıştım kafaya bende cok huylu biriyim acıyormu aşılama sırasında peki

Çok Saol tatlım iyi bari baya takmıştım kafaya bende cok huylu biriyim acıyormu aşılama sırasında peki
yok canım hiç acımıyor. hiç kasma kendini o esnada. rahatla ve güzel şeyler düşün. doktor 10 dk sonra kalkabilirsin demişti bana. ama ben biraz daha uzanmak istedim. çok rahat bir işlem nerde olacaksın

O esnada zonguldakta olcam orda da bir uzman varmış sorunlu gwbelik uzmanı ona yaptırcammmm ama ankaradada yaptırasımmmm var kararsıZım senin sonucun ne oldumu bebişinnnn

ben ankarada yaptırdım ama malesef olmadı benim. şimdi ikinci aşılamayı düşünüyorum. ilkinde tutan birsürü kişi var ama. bizim problem sperm ileri hareketin olmamasıydı. güzel düşün inşallah tutar. bende küçük şehirden ankaraya gitmiştim daha iyi olur diye ama şimdi düşündüğümde gerek yok bence. yaşadığın yerde iyi bir uzman varsa o da yapabilir. şimdiden kolaylıklar ve bol şans diliyorum. Allah yardımcın olsun.

Âmin tatlım hepimize insallah bende deniycem bakalım hayırlısı hakkımızda insallah neyse o olur aslında nasip ne yapsak boş yinede insan dayanamıyor istemesek olur:)

aşılamayı yapan doktordan çok , spermlerin yıkandığı laboratuvar önemli .

aşılama iğneleri bende kilo problemi yapmadı , öncesinde neysem sonrasında da o şekilde kaldım , ben puregon 50 ve 75 lik doz kullandım 1 aşılamaoldum birde fazla uyarıldığı için iptalim oldu. gebelik oluşmadı ağustusta tekrar deneyeceğim

X