Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay içime su serptin insallah sonucunda güzel olur vallahi cok yoruldum artık düşünmekten oldumu cocuğuncanım sakin ol lütfen :) ilk aşılamamda bende çok stres yaptım. iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyordum ama ilk iğneden sonra göbeğim sertleşip şişti biraz. en fazla 1 ya da 2 kilo aldım. iştahım da çok açılmıştı. ama güzel tarafı aşılama olduktan sonra o şişlik ve kilolar gidiyor hemen. işyerindeki arkadaşlarım bile farketti bir gün aniden şişip bir kaç hafta sonra normale döndüğümü. o yüzden hiç korkma ve stres yapma en fazla iki haftalık bir şişlik yaşayacaksın.
merhaba.ben de aşılama yaptırdım ve kiloya çok meyilli biriyim. dikkat etmediğim an alıyorum. doktorum da uyardı aşılama öncesi. kilo almamaya çalış diye.iğneler biraz şişkinlik yaptı bende,zamanla azaldı.kilo almadım,iştahımı da açmadı. kafana takma benceAy içime su serptin insallah sonucunda güzel olur vallahi cok yoruldum artık düşünmekten oldumu cocuğun
yok canım hiç acımıyor. hiç kasma kendini o esnada. rahatla ve güzel şeyler düşün. doktor 10 dk sonra kalkabilirsin demişti bana. ama ben biraz daha uzanmak istedim. çok rahat bir işlem nerde olacaksınÇok Saol tatlım iyi bari baya takmıştım kafaya bende cok huylu biriyim acıyormu aşılama sırasında peki
hayır tatlım hiç acımıyo merak etme cok kolay bi işlemÇok Saol tatlım iyi bari baya takmıştım kafaya bende cok huylu biriyim acıyormu aşılama sırasında peki