- 26 Ekim 2014
- 6
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende ikinci de hamile kaldım. korkma korkulcak bişi yok RaBBİM yardımcın olsun
Benim göğüs uçlarimda ağrı ve kasigimda siskinlik başladı ama aksamları adett sancısı var gibi bir ağrı oluyor
Canimm tebrikk ederimm :) Rabbim kucagina almayi da nasip etsn saglikki bi seklde inssBelli oldu. Hamileyim :)
Merhaba Ahsen su ben de bugün ilk aşılamamı oldum e 2 hiç bakılmadı inşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip ederArkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?
Merhaba amin inşallah neden bakmıyorlar bu kadar önemliyse anlamış değilim .Merhaba Ahsen su ben de bugün ilk aşılamamı oldum e 2 hiç bakılmadı inşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip eder
Sende de ağrı ve biraz kanla karışık kahve rengi bir akıntı oldu mu benim kasıklarımda aşırı batmalar varMerhaba amin inşallah neden bakmıyorlar bu kadar önemliyse anlamış değilim .
Yok canım ben aşılama da fark etmedim bile sadece ultrason cihazından olup biteni izledim 20 dk dinlenip kalktım baya gezdik o gün ama doktorum sorun olmaz normal hayatına devam et dedi .Sende de ağrı ve biraz kanla karışık kahve rengi bir akıntı oldu mu benim kasıklarımda aşırı batmalar var
Canım benim inşallah Hakkı'mızda hayırlısı ne ise o olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasınYok canım ben aşılama da fark etmedim bile sadece ultrason cihazından olup biteni izledim 20 dk dinlenip kalktım baya gezdik o gün ama doktorum sorun olmaz normal hayatına devam et dedi .
Bir süre sonra bel ağrısı ve göğüslerimde ağrı olmuştu bende heveslenmiştim ama tutmadı bu ay tekrar denemeyi düşünüyorum ama bu sefer üniversite hastanesinde
Sizin doktorunuz kimdi acaba??Yok canım ben aşılama da fark etmedim bile sadece ultrason cihazından olup biteni izledim 20 dk dinlenip kalktım baya gezdik o gün ama doktorum sorun olmaz normal hayatına devam et dedi .
Bir süre sonra bel ağrısı ve göğüslerimde ağrı olmuştu bende heveslenmiştim ama tutmadı bu ay tekrar denemeyi düşünüyorum ama bu sefer üniversite hastanesinde
Handan namlıSizin doktorunuz kimdi acaba??