- 17 Ağustos 2024
- 7
- 2
- 27
- Konu Sahibi bahtsizyabanci3434
Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım. Bu şekilde ilk aşılama olup da hamile kalanlar var mı? Umuda ihtiyacım var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk aşılamami yaptım bugün 7. Gün öylece bekliyorum.Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım. Bu şekilde ilk aşılama olup da hamile kalanlar var mı? Umuda ihtiyacım var.
Bende gaz sancısı olmuştuBenim aşılamamın 3 günü bugün kızlar sizde de gaz sancısı var mı
Aşılama 17. Gün. Sabah testim negatifti. Dün ve önceki gün pozitifti. Yarın kan vermeye gidiyorum
Umarım pozitif çıkar Allah gönlüne göre versin.Aşılama 17. Gün. Sabah testim negatifti. Dün ve önceki gün pozitifti. Yarın kan vermeye gidiyorum
Bende olmadı öyle bir şey ama olanlar varmış duymuştumBenim aşılamamın 3 günü bugün kızlar sizde de gaz sancısı var mı
Benimde 7. günüm bakalım inşallah pozitif olur ikimizindeBende ilk aşılamami yaptım bugün 7. Gün öylece bekliyorum.
Yapma doktoru bekle çünkü çatlatma iğnesinden yanlış sonuç çıkabiliyormuş diye okudum inşallah pozitifi görürsün Allah gönlüne göre versin.benimde aşılama günü ile beraber bugün 12. günüm test yapmaya korkuyorum
amin hepimiz içinYapma doktoru bekle çünkü çatlatma iğnesinden yanlış sonuç çıkabiliyormuş diye okudum inşallah pozitifi görürsün Allah gönlüne göre versin.
Gebelik testi mi ovulsyon muAşılama 17. Gün. Sabah testim negatifti. Dün ve önceki gün pozitifti. Yarın kan vermeye gidiyorum
Gebelik . Maalesef negatif kan sonucumGebelik testi mi ovulsyon mu
Merhaba ben de 3 ağustosta ilk aşılamamı yaptırmıştım. Yoğundum o yüzden bugün kan verdim. Yarın çıkacakmış sonuç. Şehir dışındayım o yüzden acile falan gidemedim. Dün iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif. Bugün de yaptım ikisi de pozitif. Hem de hemen pozitif oldular.Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım. Bu şekilde ilk aşılama olup da hamile kalanlar var mı? Umuda ihtiyacım var.
ya benim de aşılama sonrası testlerim pozitif şuan. Kan sonucum yarın çıkacak. Acaba yalancı pozitif olabilir mi benim de? Sizin hemen mi pozitif oluyordu yoksa bekleyince miGebelik . Maalesef negatif kan sonucum
Benimki dijital testi direk pozitif göstermişti hatta 14 gün bile pozitiftiMerhaba ben de 3 ağustosta ilk aşılamamı yaptırmıştım. Yoğundum o yüzden bugün kan verdim. Yarın çıkacakmış sonuç. Şehir dışındayım o yüzden acile falan gidemedim. Dün iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif. Bugün de yaptım ikisi de pozitif. Hem de hemen pozitif oldular.
ya benim de aşılama sonrası testlerim pozitif şuan. Kan sonucum yarın çıkacak. Acaba yalancı pozitif olabilir mi benim de? Sizin hemen mi pozitif oluyordu yoksa bekleyince mi
Sen o zaman gebesin kesin baya gün geçmiş çünküMerhaba ben de 3 ağustosta ilk aşılamamı yaptırmıştım. Yoğundum o yüzden bugün kan verdim. Yarın çıkacakmış sonuç. Şehir dışındayım o yüzden acile falan gidemedim. Dün iki tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif. Bugün de yaptım ikisi de pozitif. Hem de hemen pozitif oldular.
ya benim de aşılama sonrası testlerim pozitif şuan. Kan sonucum yarın çıkacak. Acaba yalancı pozitif olabilir mi benim de? Sizin hemen mi pozitif oluyordu yoksa bekleyince mi
Bunu ilk kez gördümBenimki dijital testi direk pozitif göstermişti hatta 14 gün bile pozitifti
İnşallah ama inanamıyorum ya ben olumsuz sanmıştım hep. Bakalım hayırlısıSen o zaman gebesin kesin baya gün geçmiş çünkü
Yarın çıkınca haber verirsin bizedeİnşallah ama inanamıyorum ya ben olumsuz sanmıştım hep. Bakalım hayırlısı