Benim de 2 defa yaptirdik aşılama yı tutmadı tüp bebek düşünüyoruz sizinki tuttu muAşılama yaptırmadan direkt tüp bebek tedavisine gecenlerdenim. O yüzden aşılama hakkında pek bilgim yok umarım bebeğinize kavuşursunuz ☺
Henüz transfer olmadım. Embriyolarim donduruldu nasipse tedaviye Haziran'da adetimle yeniden başlayacağım. 2 defa yaptirmissiniz zaten tüp bebeğe geçmenin vakti gelmisBenim de 2 defa yaptirdik aşılama yı tutmadı tüp bebek düşünüyoruz sizinki tuttu mu
Hiç korkulcak bir durum yok ben 2 defa yaptirdim negatif tupe gectimRahim filmi yumurta takibi derken geldi olay aşılamaya. İnşallah burada durur. Yani aşılama tutar ama tırsıyorum biraz. Nasıl olacak ne olacak bilgi verebilirseniz sevinirim
Ağrılı falan demişlerdi.Hic bir ağrım olmadı kolay bi işlem ama işte git gel uğraşıyorsun. Rapor için bı kaç belge hazırlıyorsun. Sekreterler anlatır zaten kolay. Adet 2 yada üçüncü gün gidiyorsun ultrasonda kontrol ediyor doktor yumurtalarını ve aynı gün göbekten iğneye başlıyorsun. Her gün aynı saatte iğne vuracaksın. Ara ara seni cagiracaklar yumurtan büyüdümü diye yumurtan büyüyünce çatlatma iğnesi vuracaksın 36 saat sonra aşılamani yapacaklar.Yikanmis spermi bı ince uzun kataterle rahime sokuyor aşılıyor.Sonrasinda artık bişey yok adete yakın gün veriyorlar kan veriyorsun hamilemisin diye değilsen üzülme diyip yolluyorlar sonra tekrar tekrar:)) ins uğraşmadan hemen hamile kalırsın.Rahim filmi yumurta takibi derken geldi olay aşılamaya. İnşallah burada durur. Yani aşılama tutar ama tırsıyorum biraz. Nasıl olacak ne olacak bilgi verebilirseniz sevinirim
Catlasada catlamasada maalesef bunu uyguluyorlar prosedür gibi. Bizimde sebepsiz düzenli yumurtluyorum herşey çok iyi görünüyor ama olmuyorAslında bende direk tüp bebek yaptırayım derim ama eşim Bi onuda deneyelim dedi. Benim yumurtam falan çatlıyor ama sperm buluşmasi gerçekleşmiyorbiz birbirimizi 7 milyar içinde bulduk bir sürü spermle yumurta daha bulusamadi
Ayni süreçten bende gectim ve bugun asilama oldum..tirsmana gerek yok benceRahim filmi yumurta takibi derken geldi olay aşılamaya. İnşallah burada durur. Yani aşılama tutar ama tırsıyorum biraz. Nasıl olacak ne olacak bilgi verebilirseniz sevinirim
Aşılama'nin başarı şansı çok düşük. Yüzde 13 Dogal yoldan pek bı farkı yok. Aşılamayı yıpratıcı ve gereksiz görüyorum. Benimle aynı zamanlarda aşılama yapıp tutan hiç görmedim. Beklentiyi yüksek tutupta sonuç olumsuz olunca yıkım fazla oluyor. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. İns sizin tutar. Bir an önce kurtulursunuzRahim filmi dede tırstım ama çok çok rahat geçti buda öyle olur inş. Bide ben asilamayi her türlü tutar diyordum tutmayabiliyormus inş sizinki tutar
İnsan bı eksik arıyor oda yok. Benim 38-40 yaşlarında tanıdıklarım yeni evlendi hemende hamile kaldılar valla.Kısmet demekki yaşla falanda ilgisi pek yok benceHaklısınız bende biliyorum ama normal olmuyor napayiiimmm bende çok üzülüyorum her yolu deniyorum yapmadığın koca karı şeyi de kalmadı kurler bilmem neler yok yok hani düzensiz Bi şeyim olsa oda yok diyor doktor milletin bebek haberini aldıkça sinir oluyorum mideme ağrılar giriyor
Aynen bende sırf bu yüzden yaptırıyorum pek ümitli değilimBi sorun yok dediler ikimizdede benim prolaktinim yüksek ama doktor yumurta gelişmiş sıkıntı olmaz dedi sonra çatladı çalışın dedi çalıştık var gücümüzle olmadı. Zaten normal olacak olsa 2 yıldır olurdu. Aşılamayi sırf seviyeleri atlayalım teker teker diye yaptırcam. Yoksa onunda normalden Bi farkı yok yani
Ahahaha çok güldüm buna aynen öyleAslında bende direk tüp bebek yaptırayım derim ama eşim Bi onuda deneyelim dedi. Benim yumurtam falan çatlıyor ama sperm buluşmasi gerçekleşmiyorbiz birbirimizi 7 milyar içinde bulduk bir sürü spermle yumurta daha bulusamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?