Asilama yaptiracagim

Bizde de sorun yok ama olmuyor. Virüs sürecini atlatalım benim de aşılamam olcak. Üniversite hastanesi tüp bebek bölümüne gidiyorum . 3 aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Önceden de 1 olumsuz aşılamam var. Inşallah bu aşılamalardan birinde tutar. 🙏🌷 Allah isteyen herkese nasip etsin

Rahim filmi yumurta takibi derken geldi olay aşılamaya. İnşallah burada durur. Yani aşılama tutar ama tırsıyorum biraz. Nasıl olacak ne olacak bilgi verebilirseniz sevinirim
Bende aynı süreçlerden gectim aşılama yaptıracağız hayirlisi.

Ben de bu hafta başlayacağım ilk aşılama tedavime umutlu olmak istiyorum:)
Merhaba,
Bende 1 bucuk yıldır bebek istiyorum.soğan ve incir havuc kürü kullandim, hamile kaldim ama anlamadim üsüttüm sandim cok zencefil bal içtim ve o gece ölüyodum resmen bir kac gün sonra doktora gttim kesen dagilmis dedi.düşük yapiyodum.kac ay oldu hala gebe kalamadim.esimin sperminde şekil bozuklugu varmis onada keciboynuzu kuru iciriyorum.doktorum esimden yeniden sperm istedi ve dosyama aşılama yazdi suan reglyim ve bidaki ay eşimin sperm örneğiyle gidecegim.o ay asilama baslanirmi.süreç nasil ilerliyor.uzatmak istemiyorum.uzattikca psikolojim bozuluyi

Merhaba,
Bende 1 bucuk yıldır bebek istiyorum.soğan ve incir havuc kürü kullandim, hamile kaldim ama anlamadim üsüttüm sandim cok zencefil bal içtim ve o gece ölüyodum resmen bir kac gün sonra doktora gttim kesen dagilmis dedi.düşük yapiyodum.kac ay oldu hala gebe kalamadim.esimin sperminde şekil bozuklugu varmis onada keciboynuzu kuru iciriyorum.doktorum esimden yeniden sperm istedi ve dosyama aşılama yazdi suan reglyim ve bidaki ay eşimin sperm örneğiyle gidecegim.o ay asilama baslanirmi.süreç nasil ilerliyor.uzatmak istemiyorum.uzattikca psikolojim bozuluyi
Merhaba, size de bu süreçte acil şifalar diliyorum. Regl döneminde başlanıyor aşılamaya, neden önümüzdeki aya bıraktı acaba doktorunuz? Bize doktorumuzun anlattığı adet döneminde yumurta takibi, büyütme ve çatlatma işlemlerinden sonra her şey yolundaysa, eşimden sperm örneği alıp kaliteli olanları seçerek bana enjekte edileceği.
Çok zor bu süreçler haklısınız, sağlam sinir sistemi gerektiriyor. Allah’ım emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏🏻

Bende bugün adet oldum. Aşılama için gün alacağım artık. Kolay Bi işlem dedi arkadaşım., 2 dk da bitti benimki uzandım dedi. Valla tırsıyorum ama yapacak birsey yok. Bebeğim olsun çok istiyorum. Onun için her yolu deneyeceğim. Aşılama tutmazsa bulent tras diye Bi doktor varmış istanbulda. Arkadaşımın esinde problem vardı. O adam çare buldu. Ona gitcem

Merhabalar
Ben 33 yasindayim 2 yildir evliyim. hipo hastasiyim. Hic adet gormedim 6 aydir ilacla adet goruyorum. Hipo lar icin aşilama ve tup bebek tedavisinin uygun oldugunu soyledi doktorumuz.
10 gun merional 150ml kullandim gobekten. Ekstra folik asit hap kullaniyorum. Yarin son kontrol yapilacak. Ohss olabilirmisim. Ama riski goze alicaz. 1 yumurtalikta 12 yumurta olusmus. Diger yumurtalikta ses yok. Rahim kucuk. Sanirim ilacla buyutulecek. İnsallah bende anne olabilrim.

Merhaba, size de bu süreçte acil şifalar diliyorum. Regl döneminde başlanıyor aşılamaya, neden önümüzdeki aya bıraktı acaba doktorunuz? Bize doktorumuzun anlattığı adet döneminde yumurta takibi, büyütme ve çatlatma işlemlerinden sonra her şey yolundaysa, eşimden sperm örneği alıp kaliteli olanları seçerek bana enjekte edileceği.
Çok zor bu süreçler haklısınız, sağlam sinir sistemi gerektiriyor. Allah’ım emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏🏻
Teşekkür ediyorum.hepimize Rabbim şifa versin.doktor esimin sperminde sekil bozukluğu görünce tekrar esimden sperm soniclarini istedi.dosyamada asilama yazdi.eşim kabul etmedi sperm vermeyi.uzerinden bir kac ay gecti.yeni ikna ettim.bu aya randevu aldim önümüzdeki adetimde direk sonucla gtcem.aşılamayi gttigmde baslamak istiyorum kurban bayarami giriyo araya sonra tatil derken uzamansini istemiyorum.birde soyle birsey var.ben hic bi ilac kullanmadim bi sureci bilmiyorum ama hastahane kapısında konuştuğum arkadaslar hemen aşılama yapmaz dediler.bana direk aşılama dedi.bunun sebebide heralde esimin spermindeko.sekil bozukluğu😱bn eşime keciboynuuz kuru yapiyorum.e vitamini aldim ona baslicaz.insalah hepimiz.olumlu sonuc.aliriz🙏

Merhabalar
Ben 33 yasindayim 2 yildir evliyim. hipo hastasiyim. Hic adet gormedim 6 aydir ilacla adet goruyorum. Hipo lar icin aşilama ve tup bebek tedavisinin uygun oldugunu soyledi doktorumuz.
10 gun merional 150ml kullandim gobekten. Ekstra folik asit hap kullaniyorum. Yarin son kontrol yapilacak. Ohss olabilirmisim. Ama riski goze alicaz. 1 yumurtalikta 12 yumurta olusmus. Diger yumurtalikta ses yok. Rahim kucuk. Sanirim ilacla buyutulecek. İnsallah bende anne olabilrim.
İnsallah olumlu sonuç alirsin.🙏

Aşılama'nin başarı şansı çok düşük. Yüzde 13 Dogal yoldan pek bı farkı yok. Aşılamayı yıpratıcı ve gereksiz görüyorum. Benimle aynı zamanlarda aşılama yapıp tutan hiç görmedim. Beklentiyi yüksek tutupta sonuç olumsuz olunca yıkım fazla oluyor. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. İns sizin tutar. Bir an önce kurtulursunuz 😊
Kesinlikle katiliyorum kizlar..eger sizde bir rahatsizlik varsa..hic denemeyin para tuzagi resmen...dogal ilsikinin taklidi binolay asilama..yani sole solimmm..erkekte sorun varsa sadece belki dusunulebilir..fakat bayanda sorun varsa asla denemeyinn.

Kesinlikle katiliyorum kizlar..eger sizde bir rahatsizlik varsa..hic denemeyin para tuzagi resmen...dogal ilsikinin taklidi binolay asilama..yani sole solimmm..erkekte sorun varsa sadece belki dusunulebilir..fakat bayanda sorun varsa asla denemeyinn.
Erkekteki sorunda harekwtsizlik felansa mesela asilamada hareketli olanlari ayiklayip seciyolar..belki sansi olabilir..ama dedigim gibi bayandaysa sakin denemeyin..bosu bosuna para vermis olursunuz..birde sacma sapan bi 8.10 gun bekliyorsunuz..uzuluyosunuz oda cabasi oluyoo..

Erkekteki sorunda harekwtsizlik felansa mesela asilamada hareketli olanlari ayiklayip seciyolar..belki sansi olabilir..ama dedigim gibi bayandaysa sakin denemeyin..bosu bosuna para vermis olursunuz..birde sacma sapan bi 8.10 gun bekliyorsunuz..uzuluyosunuz oda cabasi oluyoo..
Hele sebepsiz ise hiç tutmuyor 😅 başarı şansı yüzde 10-15 diyorlar. E ben farklı hastanelerde 10 kişi biliyorum tutan olmadı. 10 da 1'i tutması tutması gerekmez miydi?

Aynen denemedik demeyiz. Benim ark m bende aşılama tuttuysa sende haliyle tutar diye yureklendirdi. Allah yardımcımız olsun. Bende çok istiyorum bebeğimiz olsun. Bi sıkıntımız olsa çaresine bakıp önümüze bakarız ama doktor Bi sıkıntı yok dedi mi deli oluyoruz

Bugün aşılama ile ilgili kontrollere başladık cuma tekrar kontrolüm var ve Bi ilaç verdi 4 tane kullanılacak tanesi 712 TL para önemli değil falan dedik ama Bi an duyuncada sok oldum sizdeki ilaçlarda mi bu kadar pahali

Bugün aşılama ile ilgili kontrollere başladık cuma tekrar kontrolüm var ve Bi ilaç verdi 4 tane kullanılacak tanesi 712 TL para önemli değil falan dedik ama Bi an duyuncada sok oldum sizdeki ilaçlarda mi bu kadar pahali
Bende gecen cumartesi aşilama yaptirdim. Merional kullandim 10 gun. 1300 tl idi 1100 anlastim. İlaclari bircok eczaneye sorup oyle almaya calisin. Guzel haberler alirsiniz insallah. Emeginize deger.

Ben ne bileyim gittim aldım. Zaten eczane yanlış yönlendirme yapmış. Doktor bir kutu yazmış. Eczacı bana kaç gün kullanacaksın dedi bende 4 gün dedim. O zamn 4 kutu alacaksın dedi. Eee o kadar para yoktu yanımda. Bir kutusunu alabildim. Allah tan oda. Yoksa 4 kutuyu bana verecekti yani

Benim eşimde sorun var bende yok aşılama şansımız daha yüksek mi acaba

Back
X