AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Cnm 24 nisan test tarihimiz Allah kismet ettiyse guzel haberi alicaz. Kimyonu nasil yemem daha ii olur bide zarari olmaz dimi. Cnm seninde yrn dimi Allah yardimcin olsun ins. Hayirli ve guzel bi sekil atlatirsin.
İnşallah hayırlı haberler alırsın kuzum bizde mutlu oluruz benîmde yarın büyük gün bende çok heyecanlıyım. Kimyonun bir zararı olmaz cnm bitkisel bişey o her zaman yediğimiz şeyler . Ekmeğinin arasına koy ye cnm . Doğum yapılıncada bebeğe gaz bulaşmasın diyede yeniyo aksine çok faydalı

Mrb kizlar bende asilama yaptiracaktim adetliyken letu kullandim ama cuma gunu doktor kontrolum vardi fazla yumurtam olusmamis o yuzden pazartesi tekrar gidecem eger yumurtam olusmussa asilama yaptircam . Sizce iki uc gunde yumurta olusur mu ?
Merhaba hoşgeldin sana iğne vermedimi hangi ilaçları verdı kaç gün kullandın ki büyümedi acaba

Cnm Allah yardimcin olsun ben bu sefer cok utandim o yuzden biraz kastim kendimi ama sonra yapcak bisey yok dedim spermler ilerlemezse diye korktum rahat biraktim kendimi. Catlama igneni nezaman vurdun benim igneden sonraki aksam yumurta aki gibi jole gibi akinti geldi doktor ona mukus dedi sendede varmi oyle belirtiler bende ilk defa olmustu belkide ilk defa yumurtam catladi. Sende iki ignemi vurdun. Yrn kacta cnm tum dualarim deninle Allah yardimcimiz olsun.

Cnm kullandigin ilaca gore kucukte olsa olusur. Ben adetin 3.gunu kullanmaya basladim 4 gun sonda 2 yumurta olusmustu. Ilacin dozu az gelmistir belki arttirdimi doktor ins. Guzel haberler alirsin cnm
Insallah canim letu kullandim 5 gun gunde 3 tane ama olusmamis bide bnde pco var . Yarin tekrar gidecem iste insallah yumurtam olusmustur da asilamayi yaptirrim

Sağol tatlım ben sabah 8 de hastanede olucam sperm yıkanması filan öğleni bulur sanırım. Benden geliyo yumurtlama günlerinde o yumurta beyazı akı bu ay biraz fazla oldu . Adete yakında beyaz akıntı gelirdi ordan anlardım ben zamanlarını. İğneyi 1 tane vurdum işte benim biraz fazla gelişti ya zaten yumurtalıklarım nerdeyse kendiliğinden çatlıcaktı:) dua edin bana ne olur Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Igne vermedi canim letu verdi adetin 3.gunu kullanmaya basladim iste 5 gun kullandim gunde 3 tane ama yumurtam olusmamis fazla
Anladım canım ama bana saçma gelen sende pko varken neden ilaç verdi direk iğne verseydi daha iyi olurdu bence o yüzden gelişmemiş olabilir çünkü zaten yumurta problemi var o yüzden gereksiz olmuş ilaç vermesi. Hangi hastaneye gidiyorsun istanbuldamısın

Hadi hayirlisi cnm benim sonra birlikte belitilerimizi beklicez. Tum dualarim seninle cnm. benim 11.30 dediler tam 11.30da asilamayi yaptilar. Asilamadan sonrasi icin vajinal jel verdi 15 gun kullanicam sonra sonucu ogrenicem. Sende guzel sekilde atlatirsin ins. Sonra bize yazarsin.

Inşallah canım ya sana 1.5 litre suyla gel dedilermi bana öle dediler tuvalete sıkışık olmam lazımmış. Sende yormuyorsun kendini değilmi. Normal günlük hayatınımı devam ettiriyorsun yoksa yatıyormuşum cnm

Cnm ilk gun genel olarak yattim bugunde evdeydim cikmadim disari. Evet cnm banada sıkışık gel dediler ama spermler yıkanırken falan vaktin oluyor bide 1.5 litre cok fazla asilamadan sonra tuvaletin gelir fazla yatamazsın beni 20dk dedi ama nerdeyse 30dk faaln yattim ben. Ertesi gun icinde tekrar iliski onerdi. Hadi cnm senden haber bekliyo olacagim hayirlisiyla atlatirsin dualarim seninle.

Hayir canim kirikkaledeyim ozel hastaneye gidiyorum . Doktorum niye igne vermedi bilmiyorum yarin bi soruyum bakiyim :)

Iyi geceler kızlar yarın test yaptircam lütfen dua edermisiniz 14.gunum çok heyecanlıyım hiç bir belirtimde yok yada ben öyle hissediyorum offf artık ne hisseder olduğumuda bilmiyorum

Hayırlı olsun Canım bende aşılama oldum martta şuan beş haftalık hamileyim darısı başına inş

Iyi geceler kızlar yarın test yaptircam lütfen dua edermisiniz 14.gunum çok heyecanlıyım hiç bir belirtimde yok yada ben öyle hissediyorum offf artık ne hisseder olduğumuda bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur ya yarın mutlaka haber ver hemen çıkıyomu testin sonucu ben heyecanlandım valla

Hadi ya çok sevindim bize umut oldun valla ilk aşılamanmıydı peki
İlkdi Canım 3 sene sonra mucizem geldi çok sukur inş sizinde mutlu sonuçlanır yaşayan bilir zor bir durum bende de pko vardı son aylarda da giderek büyüyen çikolata kisti hiç umudum yoktu ama nasipmis ilk bir hafta hep yattım bence sende yat

Şükürler olsun canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Evet bende yoldayım aşılamamı yaptırıcam . Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım

Kızlar aşılamamı yaptırdım az önce bu idrara sıkışık olmak ne fena bişeymiş ölüyorum sandım 25 inde test yaptırıcam artık bekleme süreci başladı

Kızlar aşılamamı yaptırdım az önce bu idrara sıkışık olmak ne fena bişeymiş ölüyorum sandım 25 inde test yaptırıcam artık bekleme süreci başladı
Cnm hayirli olsun gecmis olsun ins. Guzel haberlerini aliriz. Beklemek daha zor bilinc altim ne kadar doluysa surekli bebekli ruyalar goruyorum. Allah yardimcimiz olsun. Ilac verdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…