Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar. Burada tüp bebeğe baslayan arkadaslar beni lutfen aydinlatabilir mi?
Tup bebege gecmek icin 2 mi 3 mu asilama gerekiyor.
Rapor sureci nasil isliyor.
Devlet hastaneleri veya tip fakultesinde odeme kac tl oluyor?
İgne ve ilaclar ne kadar tutuyor?
3 yil evlilik sarti kalkti mi?
Bu cevaplari hic bir yerden bulamadim hayrınıza bir el atin.

Günaydın canım biz 1,5 yıllık evliyiz rapor çıkartamadık SGK nın sayfasında yazıyor 3 yıl tedavi görüp olumsuz sonuç alma şartı var.ben Ankara’da özel bir merkezde başladım 6200 merkez 2000 tl ilaçlar tuttu

http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/saglik/saglik_hizmetleri/tup_bebek_tedavisi

Canım ben yurt dısındayım sana faydam dokunmaz bu konuda işallah sorularının cevabını en kısa zamanda bulursun bu arada tüp bebek destek hattı var oradan arayıp bulsan kızlar böle bı hızmetten bahsedıyolar hep

Kızlar çok kötüyüm yumurtalarda döllenme olmadı tedavim iptal edildi bütün emeklerim çabalarım hepsi boşa gitti

Kızlar çok kötüyüm yumurtalarda döllenme olmadı tedavim iptal edildi bütün emeklerim çabalarım hepsi boşa gitti
Canım yaa neden olmadı acaba?? Kendileri yerlestirmiyor mu spermi? Yoksa o özel bı yöntem miydi bilemiyorum... Mikro enjeksiyon olabilir.
Üzme kendini daha çok yolun basindasiniz olcak elbet...

ablAm sikma kendini uzulme diyecegiz uzuleceksin biliyorm ama psikolojimize yapiyoruz yaptiklarimizi bu yolda ne imtihanlar verrcegiz ama rabbim bize bu imtihanlarin mukafatini verecek elbet ya bu dunyada yada diger dunyada hic bir cileyi karsiliksiz birakmaz Yaradan sabir abla sabir

Canım ya çok üzüldüm. Bu yolda yorulacaz zorlanacaz.uzulecez allahın izniyle sonunda olacak ama inanıyorum sende inan rabbim herseyin Hayirlisi ni verir bunda da vardır bir hayır.

Canm gercktn çok üzüldm msjni okuduğumda. Çok zorlu bi sürecten geciyoruz hepimiz. Elbette uzuluceksin ama sakin olmaya calis lütfen. Neden döllenme olmadigi ile ilgli birsy soylediler mi ? Dua et sakin isyan etme

Mutlaka sebebini arastirin canim sebebi tespit edildiginde zaten çozmus olacaksiniz sperm dna hasari olabilir ya da yumurta kalitesi tam hakim degilim ama dollenme olmadi demissin yani bolunme olmus mu? Yoksa hic mi bolunmemis embriyo? Kendini de uzme zaten yeterince yiprandin bu surectw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…