- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
900 ml le başlanmadı kuzum 175 le başlandı hiç arttırılmadıOnlar bunu çok kere tecrübe etmişlerdir bilmiyorlar mıydı birden 900 ml ile başlarsalar kalite düşer yumurta az olur hayırlısı olsun hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
900 ml le başlanmadı kuzum 175 le başlandı hiç arttırılmadıOnlar bunu çok kere tecrübe etmişlerdir bilmiyorlar mıydı birden 900 ml ile başlarsalar kalite düşer yumurta az olur hayırlısı olsun hakkında
Yok canım direk tüp bebek oldu ondada döllenme olmadı tedavim bugün iptal edildiCanım merhaba aşılama yapıldı mi yapıldıysa ağır falan oldu mu ben rahim filmi cektirecem ve korkuyorum da ağır olur mu diye sonrasinda da hayırlısıyla ınşallah duruma göre aşılama olacak
Aaa çok geçmiş olsun canım üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYok canım direk tüp bebek oldu ondada döllenme olmadı tedavim bugün iptal edildi
YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA sabır versin canımKızlar merhaba. Karnımda salı gün tahliye olmayı bekleyen kalbi durmuş bebeğimle yazıyorum. Daha önce 2 aşılama oldum tutmadı. Tüp denedik tuttu 10 haftalıkken 2 gün önce kalbinin durduğu anlaşıldı. Çok üzgünüm. Bu travmayı ancak yeniden hamile kalırsam atlatırım diye düşünüyorum. Tüp bebek tedavisi maddi anlamda çok yordu bizi. Kürtajdan sonraki 1 ay dinlenip yeniden başlamak istiyorum.
Şimdi benim sormak istediğim bi kaç konu var. Biz kendi aşılamamızı kendimiz yapamazmıyız? Yani klomen + yumurta takibi + ovitrelle + progestanla. Zaten iyi kötü biliyoruz nasıl ne zaman kullanıldığını. Sadece yumurta takibi için bi kaç kez ultrasona gidilecek o kadar. Hem maliyeti de çok düşük olur. Ovitrelden 48 saat sonra ilişkiye gireriz. Ya da spermi uzun bi şırıngaya çekip kendimize enjekte ederiz? Çok mu saçmaladım bilmiyorum ama olmaz mı sizce?
Benim de ikizdi. Biri 6.hafta kayboldy. Diğeri de 10.hafta işte. Kürtajdan sonra tedavi oldun mu sen canımaynen canım konuş dr la tabii ama kürtaj sonrası bana en az 2 adet dönemi geçmesi gerekiyor demişti ben de senin gibi ikizlerimi kaybettim 12 haftalık nasip dedim toparlanmam 1 yıl aldı çok yıkılmıştım sen de dikkat et kendine
Benim de ikiz başladı ama bir kese 5 mm'lik olduktan sonra büyümedi artık. Bir sıkıntın var mıydı büyüyen bebekle ilgili kanaman ağrın falan? Birden mi öğrendin düştüğünü?Benim de ikizdi. Biri 6.hafta kayboldy. Diğeri de 10.hafta işte. Kürtajdan sonra tedavi oldun mu sen canım
geçmiş olsun kuzum anestezi almadın mı ?Kızlar oldum histeroskobi.hastanedeyim akşam ancak çıkarım çok ta araştırdıgim gibi basit değildi.biraz sıkıntı çektim. Öyle 1 2 saat de cikarirlar akşam ancak
Cok gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne sıcak tut ayaklarını vucudunu üşütme :)Kızlar oldum histeroskobi.hastanedeyim akşam ancak çıkarım çok ta araştırdıgim gibi basit değildi.biraz sıkıntı çektim. Öyle 1 2 saat de cikarirlar akşam ancak
Geçmiş olsun canım benimKızlar oldum histeroskobi.hastanedeyim akşam ancak çıkarım çok ta araştırdıgim gibi basit değildi.biraz sıkıntı çektim. Öyle 1 2 saat de cikarirlar akşam ancak
Iste tam bu noktada sebepsiz infetilite doğar henuz allah ol dememistirKızlar bişey sorcam
Kadında da erkekte de hiçbir sorun yokken ve düzenli ilişki olurken döllenme neden olmaz??
Kendim de öyleyim bir arkadasım da öyle
Tabiki Rabbim ne zaman verirse ozaman olur da acaba biz de tututuramıyor muyuz yumurtlama zamanını veya ilişkiden sonra sabaha kadr yatamıyorum ondan mı tutmuyoIste tam bu noktada sebepsiz infetilite doğar henuz allah ol dememistir
Ben de bu sekildeydim canım yumurtlama takibi de yaptırdım Dr dedi saatini falan ben fazla fazla ilişkiye girdim gene olmadı. Zaten öncesinde iki yıl ugrastim. Sonuçlarımizda da hiçbir sıkıntı yoktu. İlk Asilamada iki tane birden tuttu. Ben de diyorum ki demek ki benim sorunum spermlerin o yolu asamamasi o bariyeri gecememesi veya ne biliyim spermleri benim vücudumun öldürmesi falandi... Sadece bir yorum. Asilamam tutmasaydi bu yorumu yapmazdım kendim için. Demek ki daha da farklı bir sorun var diye dusunurdumKızlar bişey sorcam
Kadında da erkekte de hiçbir sorun yokken ve düzenli ilişki olurken döllenme neden olmaz??
Kendim de öyleyim bir arkadasım da öyle
Hiç kanamam lekelenmem vs olmadı benim en baştan beri. İkisinin de rutin kontrollerde anladım kalbinin durduğunu. İlki 4-5 milimdi. İkincisi 3 santimBenim de ikiz başladı ama bir kese 5 mm'lik olduktan sonra büyümedi artık. Bir sıkıntın var mıydı büyüyen bebekle ilgili kanaman ağrın falan? Birden mi öğrendin düştüğünü?
En kısa zamanda sağlıklı bebeklere hamile kalırsın insallah
Geçmiş olsun canımmEvet kızlar dün akşam çıkarım demiştim şimdi geldim eve akşam salmadilar.belki kanamam olur diye polip 1.5 cm mis. Adet olunca gidecem tedavime yeniden başlayacak. Çok şükür atlattim.
Spermler ilerleyememesi için tüplerin tıkalı olması gerekmiyo mu canım??Ben de bu sekildeydim canım yumurtlama takibi de yaptırdım Dr dedi saatini falan ben fazla fazla ilişkiye girdim gene olmadı. Zaten öncesinde iki yıl ugrastim. Sonuçlarımizda da hiçbir sıkıntı yoktu. İlk Asilamada iki tane birden tuttu. Ben de diyorum ki demek ki benim sorunum spermlerin o yolu asamamasi o bariyeri gecememesi veya ne biliyim spermleri benim vücudumun öldürmesi falandi... Sadece bir yorum. Asilamam tutmasaydi bu yorumu yapmazdım kendim için. Demek ki daha da farklı bir sorun var diye dusunurdum