Allah yardimcimiz olsun ne deyim hepimiz ayni yolun yolcusuyuzCanım benim azcok yasadıklarımı okumadın heralde ben yurtdışında tek basımayım doğru dürüst dılım yok kendıme yettiği kadar işimi gücümü görceğüm kadar neyseeeeee konuscak bir insan yok cevremde ben duvarlarla konusuyorum bazen bazen ciceklerimle doktor üç asılama yaptı üçünede kurbanlık gıbı gıttım ne acıklama ne bı bılgılendırme ben herseyı burdan öğrendım arkadasım yapma hayat herkes için zor prs etmemek lazım anlıcagın bak tüpe basladım ben kurbanlık kuzu gıbı devam ediyorum
Aynen oyle yapiyorum ona da laf geliyo ya gerci neyseki gurbetteyim de duymuyorumAyy sakın kimseye çocuk düşünüyoruz deme sonra hiç susmazlar olmuyor mu falan diye. Bana soran herkese daha erken diyordum halbuki olsun diye tedavi goruyodum. Kimse bu kız ne düşünür üzülür mü belki olmuyordur diye düşünmez.
Ya bu her yerde ayni heralde bana sormalarini gectim kadinlar esimi yolda gorduklerinde esime bile soruyolardi o kadar yuzsuzlesmisler.Ayy sakın kimseye çocuk düşünüyoruz deme sonra hiç susmazlar olmuyor mu falan diye. Bana soran herkese daha erken diyordum halbuki olsun diye tedavi goruyodum. Kimse bu kız ne düşünür üzülür mü belki olmuyordur diye düşünmez.
Hadi ya banu hanim tatliydi. Ama emin olun rabia hanimda insani anne gibi saran bir edasi var gayet ilgili.. birkac defa denk gelmistim kendisineEvet oyleymis yeri dolana kadar rabia hanım ilgileniyormus
iyiyim ablacim toparlandimmmm yeniden yola koyulduk bakalm tesekkur ederm Allah razi olsun hepimizin bi sorunu oluyor mutlaka napalim rabbim imtihan ediyor bizleriBen kendi derdime düştüm ihmal ettim zor gününde seni kuzum özür dilerim nasılsın daha iyisindir insallah
Bundan sonrasında güzel haberler verirsin inşallahiyiyim ablacim toparlandimmmm yeniden yola koyulduk bakalm tesekkur ederm Allah razi olsun hepimizin bi sorunu oluyor mutlaka napalim rabbim imtihan ediyor bizleri
Hayırlısı olsun canımKOCAMAN BIR NEGATIFFFFFFFFFFF
Ben olsam dinlenirdim kolay değil vücutta bir sürü ilaç birikiyor şahsen ben 2. Kez tüp bebek deneyeceğim ama 5-6 ay dinlenmeden yapmamSizce tup e gecmek icin ara vermeli miyim arkadaslar ekim ve kasim ayinda pespese 2 asilama yaptirdim hic beklemeden direk adetimle tup yaptirmali miyim yoksa 2 ay beklenmeli mi
Canım üzüldüm sonuç için ama herseyde vardır bı hayır dıcem yıne ....... ben üç asılamayı peşpese yaptım tüp bebek basladım zaten bır aya yakın koruma hapı verılcek rahım düzene gırsın dıye ara vermiş gıbı olunuyo zaten sonrasında iğneler yumurta taıplama toplam bırbucuk ay olcak eğer beklemek istemiyorum dıyosan adet olur olmaz randevu al ve basla tabı yıne sen bılırsınSizce tup e gecmek icin ara vermeli miyim arkadaslar ekim ve kasim ayinda pespese 2 asilama yaptirdim hic beklemeden direk adetimle tup yaptirmali miyim yoksa 2 ay beklenmeli mi
Üzülme canım olacak illaki... Bugün değil yarın belki ama olacak. Çok uzun değil ama bir iki ay ara ver istersen. Gençsin nasıl olsa. Hem senin psikolojine de iyi gelir.KOCAMAN BIR NEGATIFFFFFFFFFFF
Cikmayabilir. Asilamadan 14 gun sonra kanda bakin diyorlar ama ben 12. Gunu baktim cikiyor kanda bakarsan daha garanti olur senin icinKızlar 13 kasım pazartesi sabah aşılamam yapıldı evde test yapsam çıkarmı acaba?
bunu ilk defa duydum canımNasıl oluyor bilmem ama o tek embriyo da ikiz olabiliyormuş
hayırlısı olsun canım üzme kendiniKOCAMAN BIR NEGATIFFFFFFFFFFF
Opu islemi nasil uygulandı size anlatabilir misiniz rica etsemYa kızlar bu opu mudur yumurta toplamamıdır neyse adı yaptıralı 10 gün oldu zaten transfer iptal edildi ama hala yoğun akıntım var özellikle ayağa kalkınca bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?