Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sosyalbilimci canım nasılsın.varmı ağrın falan.nasıl ikinci günün
hilallll iyiyim canım sen nasılsın?
Bugün daha iyiyim kuzum agrılarım geçti gibi..yalnız doktorum dün gece ilişki önermişti dün gece baya bi zorlandım
Çok zor oldu sanırım aşılamanın etkisiydi :) bu gece de var onu düşünüyorum:)

kızlar merhaba...9 senedir evliyim henüz çocuk sahibi olamadım ☹ sürekli her ay burdaki bayanların gebelik belirtilerini okuyup kendime pay cikardim tabi sonu hüsran..3 sene önce kimsayal gebelik geçirdim hormonlarda sknti yok yumurtalama problemi de yok eşimde doktorun sorun olmayacagini söylediği hafif derece varikosel var..2 sene özel bir hastanede ki doktor tarafından oyalanip durdum çünkü ona gore cocugumun olmasına engel birşey yoktu...en son esimin ve annemin ısrarı üzerine doktor degistirdim..ve bu doktorum iki ay önce laparoskopi yaptı...tuplwrim yapisikmis birini acmis fakat diğerini acamamis...yani önceki doktorun kurbanı oldum oda aslında rahim filmi çekildiğim de hafif yapisiklik oldugunu ama operasyona gerek olmadığını söylemişti.. çok uzun oldu belki ama...sorum şu izmirde devlette yada herhangi özel bir hastane de aşılaması tutan var mı...bu ay kontrolum var sanırım önümüzdeki ay şimdiki doktorum yapacak...devlet de yaptir diyen de var ozelller para tuzagi diyen de...psikolojim alt üst cevremde daha önce yaptırmış olanlar da yok sorabilecegim..aklima sadece burası geldi yardımcı olacak arkadaslar varsa bekliyorumm...

bende iyiyim çok şükür.dun ağrım coktu.yürürken bile dik yürüyemiyordum ama bugün yok bişeyim.bencede aşılamadan dolayı zor olmuştur.benim doktorda dün dinlenip bugün baslamamizi söylemişti

canim Allah yardımcın olsun.en kisa zamanda umarım sende bebegine kavuşursun.ben ankarada yaşıyorum ve dun bir devlet hastanesinde aşılamami yaptırdım.ben memmun kaldım.sonucuda bekleyip göreceğiz.durumun varsa özel daha cok içine sinecekse arastirip iyi bir yere git.yoksa devlete bağlı bir doğum hastanesinde şansını dene sende

amin canim saolasin..rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin yaşayan biri olarak çok zorlu süreçler...iki sene özel hastaneye gittim oyalanip durdum doktor tarafından...simdi yine başka bir özel hastaneye gidiyorum...belki dedim izmir de devlet de yaptıranlar arkadaşlar vardır.. oyuzden danışmak istedim buraya da inşallahh sende melegine kavuşursun...

aminnn canim insallah hepimiz tadariz bu guzel duyguyu.belki vardır yaptiran arkadaslar.görürlerse mutlaka yazarlar cevap

bende iyiyim çok şükür.dun ağrım coktu.yürürken bile dik yürüyemiyordum ama bugün yok bişeyim.bencede aşılamadan dolayı zor olmuştur.benim doktorda dün dinlenip bugün baslamamizi söylemişti
hilallll canım aynı ben de dik duramıyordum yürürken agrım oluyodu bugün sadece hafif bel ağrım var
Eşime günlük süt yumurta yogurt filan aldırdım onları yiyip duruyorum tabi bide yatıyorum sürekli..
Annemlere de söylemiştim onlar da evham yaptılar keşke söylemeseydim diyorum şimdi benden size tavsiye ailenize söylemeyin ay dünden beri bi telaş bi umutlanmalar şimdi tutmazsa onları da umutlandırmak istemiyorum
Biz bu gece de çalışmalara devam

o hafif bel agrisi bende de var belirtilerimiz aynı gibi.ya beslenme konusunda cok titiz degilim açıkçası.bide çalıştığım icin. en pratik neyse onu tüketiyorum.benimde esimin annesi babası haric annemler kardeslerim falan biliyor.onlarda biz üzülmeyelim diye olmama ihtimalide yüksek onada hazırlayın kendinizi üzülmeyin diyorlar.bide babamın durumundan dolayı herkesin kafasi dağınık ve üzgünler

İnşallah tutar da Allahım yüzümüze bakar..eşim de sorup duruyo ne zaman sonuç belli olur diye..
Canım sen nekadarlık evlisin nezamandır istiyorsunuz?

İnşallah tutar da Allahım yüzümüze bakar..eşim de sorup duruyo ne zaman sonuç belli olur diye..
Canım sen nekadarlık evlisin nezamandır istiyorsunuz?
insallah canim insalah..daha oncede yazmistim kuzum.biz 14 aylık evliyiz 1yıldırda istiyoruz.sizde 16 aylık evliydiniz demi

canım sonuç nezaman belli olacak ben yürüyüş falan yapmadım ama temizlik yapmıştım baya halı bile silkeledim 10.gün benim hiç umudum yoktu çünkü umarım seninde benim gibi olur ve tutunur mucizen :)

insallah canim insalah..daha oncede yazmistim kuzum.biz 14 aylık evliyiz 1yıldırda istiyoruz.sizde 16 aylık evliydiniz demi
hilallll ay evet kuzumm akıl kalmadı bende heyecandan biz 16 aylık evliyiz canım biz de 1 yıldır istiyoruzz hayırlısı ya peki senin olumsuz olursa napmayı düşünüyosun?

canım sonuç nezaman belli olacak ben yürüyüş falan yapmadım ama temizlik yapmıştım baya halı bile silkeledim 10.gün benim hiç umudum yoktu çünkü umarım seninde benim gibi olur ve tutunur mucizen :)
Ayy inşallah canım benim inşallah ya bakalım ben de çok umutlanmak istemiyorum , benim aşılamam dün yapıldı dünden beri evde yattım iş güç yapmadım sonraki günler de yaparım ama çok yormamayı düşünüyorum
Kuzum sen şuan yapmıyosun dimi? Mazallah hamilesin daha cok dinlenmelisin..halı silkelemek filan aman dikkat..
Peki canım senin ilk aşılaman mıydı? Bide aşılama olunca ne kadar yattın? İlişki nasıl önerdiler,?

hilallll ay evet kuzumm akıl kalmadı bende heyecandan biz 16 aylık evliyiz canım biz de 1 yıldır istiyoruzz hayırlısı ya peki senin olumsuz olursa napmayı düşünüyosun?
insallah olumsuz olmaz da gelir bebişlerimiz ama olumsuz olursada bir aşılama daha yaptırmayi düşünürüm.senin fikrin ne ?

Kizlar asilamanin 13. Gunu asilama gununude sayarsak 14. Gunu kan testim 43.77 cikti catlatma ignesinin etkisi olablir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…