Merhaba arkadaslar size hikayemi paylasmak istedim. 2007 senesinde universite okurken fark ettim ki adetlerim de sikinti var bir olurum bir olmuyorum. Üniversite hastanesine gittim. Bana kistim olduğu söylendi. Tedavi için dogum kontrol hapları verildi.yaklask 1 yıl kullandım. Psikolojim bozuldu göğüslerim kocaman oldu. Ilac kullanmayi biraktim bazen 2 ayda bazen 4 ayda bir oldum bir duzenim yoktu anlayacağınız. Daha sonra hayatımin dönüm noktasi olan bir karar aldım. Eşimle evlendik. Istanbuldan Ankaraya geldim. Isimi ailemi akrabalarimi arkadaslarimi istanbulda bırakıp Ankaraya geldim. Eşim isi gereği ya yurt dışında ya şehir dışında. Anlayacaginiz Ankarada bir basima kaldım. 2015 te evlendik 1 senedir cocuk istiyoruz baktik olmadi doktora gittim esime ve bana gerekli tahliler yapildi Pco oldugumu öğrendim. Esimde bi sıkıntı cikmadi şükür yaklask 41 - 50 gun arasi adet oluyorum. 56 gun oldu adet olmayalı. Yumurta aki şeklinde akintim var kokulu☹ belimde ağrı göğüste hasasiyet siivilce napmam lazm bilmiyorum en son doktora gittiğimde adet olduktan sonra 21. Gun gel test yapmam lazim dedi daha sonra asilama denildi. Kizlar sizlere sormak istiyorm yumurtalarim gelişmiyo asilama oncesi sizler ne gibi tedavidenediniz hangi ilaclari kullandınız bu arada Ankara etlik zubeyde hanim kadin dogum hastanesinegidiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Insallah yavrularimizi kucagimiza aldigimiz gunleridegörürürüz