- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
- Konu Sahibi cerenimo8386
-
Cnm beimde 4.günüm yat yat çok sildim ve çok sabirsizim çatlıcam 2.asilamandamu tuttu peki progestnmi kullandn jel mi ?Merhaba bende yeni öğrendim aşılama sonucu hamile kaldığımı :) 12. günde erken testlerden yaptım çok silik bi çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım 37.72 çıktı. darısı başına bu süreç çok sabır gerektiriyor benim 2. aşılamam sabırlı olmaya çalış
Sorsaydın doktora hic biey anlatmıyorlar bi enjektöe sığmamış spermlr ikinciye koymuşlarsa olabilelerArkadaslar bende cumartesi asilama yapildi elime iki siringa verdiler biri enjekte edildi digere neydi cok metak ettim yardimci olurmusinuz
Valla sormadım ikisinde de oyleydı acaba oda ayukladıklarımıydıkı diye dusunuyorumSorsaydın doktora hic biey anlatmıyorlar bi enjektöe sığmamış spermlr ikinciye koymuşlarsa olabileler
Amin insallah sende tadarsın bu duyguyuBu sayfada ne çok asilamasi tutan ve inş bnimde tutar
Amin cnn kaçıncı hftanAmin insallah sende tadarsın bu duyguyu
10"hafta uc gunluk lerAmin cnn kaçıncı hftan
Aşılamanın kaçıncı günü test yaptiniz10"hafta uc gunluk ler
Aşılamanın kaçıncı günü test yaptiniz10"hafta uc gunluk ler
Allahım ne kadar güzel ya inşaallha bana da kısmet eder aşılama için tedaviye başladım bu ay inş ilkinde tutar bnmde1. De tuttu çok şükür. Hemde ikiz :) Allah isteyen herkese versin.
İnşallah bizlerede nasip eder Allahım sağsalim kucağna alırsın inş cnm yaş kaç ilk gebelik miMerhaba bende aılamayla ıkızlerı e hamıleyım su an 11hftanın ıcndeyız
Doktorun dedıgı gun asılama in on besinci gunu Bn hıc beklemiyordum cok agrı vardı adet olucam diyordum esim de susarsan gelmişti iki test slmıs birini yaptım cıkmafı yok dedim temizliğe basladım banyodan atım diye gittim bı baktım silik daha once hıc oyle olmamıştı bende sabah test yaparım cıkarsa giderim kan vermeye dedim hemen cıktı kop koyu doktora gittim test yaptım dedim sasırfı emınmısn cıktı mı idrarda hemde koyu dedi evt dedim 206cıktı demek ikiz diye idrarda cıktıAşılamanın kaçıncı günü test yaptiniz
21"yasındayım evet canım ilk hamılelıgın sayılır ıkı sene once bı kimyasal dusugm olmus tu bide uzulme valla doktor saf tarafın tıkalı sus demıstı olmasa ikinci asılama da tup bebek demıstı ıkı yumurta olusmustu sagda bıde solda ikisinde tutmuş Allahı ısı ol diyince oluyor iste Rabbım cok buyukİnşallah bizlerede nasip eder Allahım sağsalim kucağna alırsın inş cnm yaş kaç ilk gebelik mi
evet canım 2. aşılamamda tuttu jel kullanmadım aşılama öncesi gonalf450 kullandım iğne olarakCnm beimde 4.günüm yat yat çok sildim ve çok sabirsizim çatlıcam 2.asilamandamu tuttu peki progestnmi kullandn jel mi ?
Asilamadan sonr jel hap fitil kullanmasını bebeisin tutunması için kaçıncı haftadası bana da dua et nolur 6.gunumevet canım 2. aşılamamda tuttu jel kullanmadım aşılama öncesi gonalf450 kullandım iğne olarak
Cnm inş değerin yükselir tutmuş okur neden kist dedi ki doktraşılamanın 11. günü evde test yaptım silik çıktı 12. günü kan verdim 75 14.günü 150 çıktı.
bugün 16 gün yine kan vereceğim.
pazar günü yani 14.gün lekelenmem oldu. iğne verdi prutlon diye birde sıvı toplanması var dedi. leke içinde kist oluşmuş o patlamış olabilir dedi. bugünkü değere göre hareket edeceğiz.
bu ikinci aşılamam ayrıca
382çıktı canım lekelenme olunca kist oluşmuş o patlamıştır dediCnm inş değerin yükselir tutmuş okur neden kist dedi ki doktr
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım. Maşallah sen hamilesin allahım isteyenlere bana da nasip etsin inşallahBen 13. gün test yaptım evde çıktı canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?