Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
382çıktı canım lekelenme olunca kist oluşmuş o patlamıştır dedi
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım

En az üç gün canım hatta Bu sefer bizimki bir hafta idi güzel çıktı değerler

Canım bize doktor catlatma ıgne sinden bir gun once ilki dedi asılama dan sonrada uc gun gun asırı sonra adet gunun kadar dedi ama biz ıkı kere oldu hamıle oldmu hissettim desem inanmazsınız imandan yapmadık

Canım bize doktor catlatma ıgne sinden bir gun once ilki dedi asılama dan sonrada uc gun gun asırı sonra adet gunun kadar dedi ama biz ıkı kere oldu hamıle oldmu hissettim desem inanmazsınız imandan yapmadık
Hamile misin canım İmandan yapmadık derken.

ARKADASLAR AŞILAMA YAPMAK İİÇİN NE SARTLAR GEREKİYOR BNM YUMURTLAMA SORUNUM YOK EŞİMİN DEGERLERİ DÜŞÜK AŞILAMA İÇİN BNM DE TEDAVİYE İHTİYACIM VAR MI DİREK YUMURTLAMA GÜNÜ YAPIMAMAZ MI HİÇ BİLGİM YOK BİLGİLERİNİZZE MUHTACIM

Canım doktor hap yada ıgneyle yumurta buyuruyor mutlaka butn hormon atına bakılıyor senden vee esındn bir suru tahlil isteniyor

Canım doktor hap yada ıgneyle yumurta buyuruyor mutlaka butn hormon atına bakılıyor senden vee esındn bir suru tahlil isteniyor
ÇOK SAĞOL CNM CEVABIN İÇİN ,ADET GÜNÜMÜ BEKLİYORUM OLURSAM RAMAZANIN BİTMESİNİ BEKLEYİP DOKTORA GİDECEĞİM.İNŞALLAH GEREK KALMAZ.

Dün asilamam oldu progestan a başladım bayram sonrasi test isallah tutar cok heycanliyim 12 gun nasi gecicek.ilk asilamam.. ilk cocuktan 11 sene sonra tekrar anne olmak insallah nasip olur

Dün asilamam oldu progestan a başladım bayram sonrasi test isallah tutar cok heycanliyim 12 gun nasi gecicek.ilk asilamam.. ilk cocuktan 11 sene sonra tekrar anne olmak insallah nasip olur
cnm senin neden olmadı ikinci merak ettim bnm de 2 yıldır gelmiyo malesef.sen neler yaptın hangi kontroller sonucu aşılama yapılmaya karar verildi.

Kızlar merhaba bende haftaya asilama yaptırcam kısmetse hergün hastaneye gittiniz mi yumurta takibinde ege tipta olucak hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…