Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum aşılsma yaptırmak istiyorum. Fiyat ve memnuniyet olarak önerebileceğiniz bir hastane ve doktor mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
fatıh unıversıtesı hastanesı maltepe fıyat 550tl ılac hariç benım aşılamam olumsuz sonuclandı aslında hastaneyı cok begenıyorum ama benımde aklımda su fıkır belırdı bırdaha boyle bı seye tekrar kalkısırsam tup bebek merkezınde mı yaptırsam hanı daha mı bılınclı olurlar dıye
ben sadece zeynep kamil i denedim 1 kere aşılamam oldu. forumda birkaç kişiyede yazmıştım. benimki olumsuz sonuçlandı. hastanede başar oranı %10 muş. benimle aynı dönemde aşılama yaptıran 1 kızın kide tutmuş. zeynep kamilde aşılamayla ve tüp bebeklede hamile kalan bir çok kişiyide gördüm.
ben marmara eğitim ve araştırmada ücretsiz yaptırdım. çok da memnunum en başından beri. randevu almak kolay,doktor ve hemşire güleryüzlü. tavsiye ederim
Arkadaşlar merhaba ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum aşılsma yaptırmak istiyorum. Fiyat ve memnuniyet olarak önerebileceğiniz bir hastane ve doktor mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
merhaba ben pendik yüzyılda aşılama yaptırdım doktorum handan namlı doktor ve hemşireler oldukça ilgili ve güler yüzlüler ama maalesef benim aşılamam tutmadı