E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.841
Peki canım iğneler ne kadara patlıyor:) Bir de adet olana kadar iğne vurulacağım yani öyle mi canım.Adet bittikten sonra mı 10 gün daha bekliyoruz.Yoksa adetin 3. günü hemen iğnelere başlıyor muyuz canım?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
şu ruh halinizi nerden belirtiyosunuz yaaa depresyona sokmayın beni jeyyar
elalı sol değil pardon sağ kenarda... :)) karıştırdımmmmm :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
şu ruh halinizi nerden belirtiyosunuz yaaa depresyona sokmayın beni jeyyar
ŞUAN KÖTÜSÜN BİLİYORUM AMA ÖYLE DEME CANIM ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ BENIMDE 2AŞILAMAM TUTMADI MAYISTA 3.AŞILAMAYI OLCAM AMA BELKİ ODA TUTMAZ.. KISMET TÜPBEBEKTE DAHA ŞANSIMIZ VAR CANIMBENIM yerimseniben
demiraycım canım
tam regli oldun mu test falan yaptın mı
canım ya sakin ol
sakın ümitsizliğe kapılma canım
benim de kasıklarımda ağrı başladı sanki regl olacakmışım gibi
ne yapalım deniye deniye bulcaz meleklerimizi
umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....
CANIM iğneden sonra ağrı olmazyabilir de olabilirde. kişiye göre değişir. ama genelde göğüslerde büyüme ve ağrı yapar.iğne genelde 2 tane yapılıyor canım herkese.
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH CANIM
O gerçekten mi?Çok şükür bende hiç ağrı olmadı.Demek çatladı mı?Geçen ay başka bir iğne yapmıştım Overlitte gibi,tam hatırlayamam adını.O çok ağrı yaptı.Ama doktor Pregnylin daha etkili olduğunu söyledi.slm canım banada yapıldı agrı yaptı yumurta catlamaz su toplarsa agrı yapıyo
kayracım test yapmaya gerek kalmadı.regl oldum hatta doktora gidip sevkimi bile aldım sabah 5 te yine yola çıkıcam.inşallah seninki pozitif olur.
artık umudumu tüp bebeğe bağladım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
CANIM BENİM ÜZÜLDÜM moralinibozma canım.ama herşey bizler için ne yapalım. allah dermansız dert vermesin canım
demiraycım inan çok üzüldüm
allah hayırlısını versin canım
inşallah allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmayacak canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?