Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BEN ADETİN 5.GUNU İĞNELERE BAŞLADIM 11.GUNE KADAR DEVAM ETTİM 12.GUN ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 13.GUNDE AŞILAMAM YAPILDI..
BENIM İĞNESİM KUTUSU 120YTL İDİ kafamçokkarıştı AMAM MELEĞİM İÇİN CANIM FEDA

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
şu ruh halinizi nerden belirtiyosunuz yaaa depresyona sokmayın beni jeyyar

jeyyar yavyummmmm yeyimmm senı çitosum benım sayfayı açtın sol kenarda mesaj kutusu bildirim yazan yerin hemen altında ruh halim yazıo tıkla ona birrsürüüü ruh hali var seç biriniiii Şeniz

hım hakaten oyleyim pzt ya zararsızım kendi halimde pzt depreyonumu yaşıommm sırnaşık şey aman bana dokunmasınlarda şirkette başka ihsan istemem sırnaşık şey

kızlarrrrrrrrr bana paydosssssss eve gidiyorumm mesai bitti aslında 5de bitioda işgüç 6 oldu işte hepinizi mucksladım çitoslarım benım yeyimmm sizii yeyy yeyyy..serviste kestiririm biraz :)))

ŞUAN KÖTÜSÜN BİLİYORUM AMA ÖYLE DEME CANIM ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ BENIMDE 2AŞILAMAM TUTMADI MAYISTA 3.AŞILAMAYI OLCAM AMA BELKİ ODA TUTMAZ.. KISMET TÜPBEBEKTE DAHA ŞANSIMIZ VAR CANIMBENIM yerimseniben

umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....

kayracım test yapmaya gerek kalmadı.regl oldum hatta doktora gidip sevkimi bile aldım sabah 5 te yine yola çıkıcam.inşallah seninki pozitif olur.
artık umudumu tüp bebeğe bağladım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

CANIM BENİM ÜZÜLDÜM moralinibozma canım.ama herşey bizler için ne yapalım. allah dermansız dert vermesin canım

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.İnsan işte ilk defa yaparken,yaptırırken ister istemez sormak ihtiyacı hissediyor.Çok çok teşekkürler tekrar.
Bende hiç ağrı yapmadı,ama göğüsler şişti ve ağrıyor.

Bugün randevu iptal oldu yarın gidiyoruz doktora.

slm canım banada yapıldı agrı yaptı yumurta catlamaz su toplarsa agrı yapıyo
O gerçekten mi?Çok şükür bende hiç ağrı olmadı.Demek çatladı mı?Geçen ay başka bir iğne yapmıştım Overlitte gibi,tam hatırlayamam adını.O çok ağrı yaptı.Ama doktor Pregnylin daha etkili olduğunu söyledi.
Ufff yarın gideceğiz artık bakacağız.Çok yavaş geçiyor zaman.

demiraycım inan çok üzüldüm
allah hayırlısını versin canım
inşallah allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmayacak canım inşallah

Merhabalar
Benim aşılama nisan sonu diye yazıyor listede ama 1 MAYIS büyük gün arkadaşlar
yarın gece çatlatma iğnesi (ben çatlatacaklar dedikçe eşim gülüyonaniknanik) yapılacak.Değişiklik yapmayı bilmiyorum bilen varsa değiştirebilirmi lütfeeeeen
Çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla tutar.Ama tutmazsada dünyanın sonu değil denemeye devam
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin(amin)

demiray bende üzüldüğüm canım ama umudunu yitirme ne olur
Bir gün mutlaka Rabbim herbirimizin yüzünü güldecek ama herkesin bir vakti, zamanı var hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…