Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım pzt olmassan soktora kesin sole ama beklemekle olmaz...

Hacercim neden sana öle demişki yaaa doktorun üstüste 2 aşılama yapılmıyo diye :uhm:
Ben üstüste olmasının daha iyi oldunu duymuştum. içime kurt düştü acaba bendemi bekleseydim:uhm: gerçi ikincide tutmassa 3ye başlamadan 1-2 ay ara vermek istiyorum, bakalım hepimizin hakında hayırlısı olsun :1hug:

Yoo neden yapılmasın ki yapılır tabi.Bazı doktorlar tercih etmiyor olabilir o ayrı.Belki bekleme sürecinde hamileleişk olabilir diye üst üste yapmak istemiyorlardır.Benim 2 aşılama üst üste oldu.

Mavi aycım hadi test yaptır artık.Herkes çatladı.Sen ne sakinsin..

selam arkadaşlar dr bana mesela yumurta normal zamanda adetin 2 günü 5mm oluyor igneleri kullanıp öbür aya geçince gebelik yokken adetin 2. günü yumurta büyüklügü 7-12 mm arası degişiyor o da 3. ayda büyük ihtimalla kist oluşuyor dedi onun için 1 ay dinlenme verdi

aslında bende 2 ay üst üste olunca şansın yükseliyor diye duymuştum ama kiste önemli bir etken birde benim çok aşırı bir agrım oldu tam 2 gün oturamadım dr sanırım reaksiyon geçirmişsin dedi yoksa degerlerin çok yüksekti dedi bilmiyorum temmuz ayına kaldı bu ay başka bir ilaç verdi hem kisti önlüyormuş hemde gebelige yardımcı oluyormuş inşallah temmuzda tutar

kıslar selam bende regl olmayı beklıyorum aşılama olucak 1.aşılamam tutmadı kıstler olustu şimdi ki aşılamamı bahcecı klınıgınde yaptırıcam bu hastanede yaptıran varmı acaba

arkadaşlar merhaba sanırım aklıma gelen başıma geliyor.Bugün 20. günü test yapmamıştım ya dün regl günümdü bişey olmamıştı ama bugün hafif hafif kahverengi akıntı başladı yani gerisi gelecek heralde ve test yapmayada gerek kalmayacak sanırım:çok üzgünümoktorumla görüştüm eğer akıntın kanamaya dönüşmezse yani regl tamamen gerçekleşmezse p.tesi test yaparız dedi ama bence teste gerek kalmayacak diye düşünüyorum.Gerçi Allah bilir.Hakkımızda hayırlısını diliyorum.Kafama takmamaya çalışıyorum gelen Allahtandır diyorum ama insan yinede üzülmüyor değil hani.Yazım uzun oldu ama biraz olsun sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar bu yazıyı ben yazdım arkadaşımın hesabı açıktı ordan yazdım.Durumum bu yani:çok üzgünüm:

MAVİ AY kaç gündür seni meraktan giriyorum siteye. arkadaşım herşeyin hayırlısı, beklemeye devam. hiiiiiç belli olmaaaaaz.

MAVİ AY kaç gündür seni meraktan giriyorum siteye. arkadaşım herşeyin hayırlısı, beklemeye devam. hiiiiiç belli olmaaaaaz.

canım çok sağol çok teşekkür ederim:1hug: düşünmen yeterli.Evet herşeyin hayırlısı.Yüce mevlam nasıl isterse öyle olacak.Bakalım gidişat nasıl olacak.benneyaptımki

neden bana kımse cvp vermıyor yenıyım dıyemı

naz cım meraba burada yeni eski diye bi kavram yok arkadaşım.Senin gittiğin kliniğe giden bi arkadaşımız olsaydı belki sana cevap verebilirdi.Belkide senin mesajına denk gelmeyen arkadaşlarımız vardır.Hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz fakat buradaki arkadaşlarımızın yani hepimizin dileği ve isteği belli.Evlat sahibi olabilmek ve ne güzeldirki birbirimizi tanımasakda görmesekde yazılarımızla birbirimize destek olmaya çalışıp sorunlarımızı paylaşıyoruz canım. Tedavinde sana bolşanas diliyorum inşallah hayırlı olura.s.

bugün aşılamamın 3.günü hiç bir ağrım yok dün sadece şiddetli başağrısı çektim bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi biliyorsunuz bu benim 3.aşılamam ama insan her seferinde biraz daha acemileşiyorAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin

canım arkadaşım sen gerçekten heyecanlı bi yapıya sahipsin, anladım. ne desem anlamı olmayacak biliyorum ama bu günlerimiz geri gelmez tadını çıkaaar. mevlam neylerse güzel eyler.
seninle paralel gidiyorduk ama ben microya döndüm haberin var mı bilmiyorum. dün yumurtalarım toplandı. şimdi hastaneden güzel haberler bekliyoruz. inşaallah sıkıntılarımızın sonu ferah olur:1hug:

kızlar herkeze merhabalar.bende aşılama olmuştum ama.17.günümde adet oldum ilk aşılamamdı.tutmadı yani.canım çok sıkıldı hiç tutmayacakmış gibi geliyor artık.

micro hakkında biraz bilgi verirmisin canım bende düşünüyorum da

micro hakkında biraz bilgi verirmisin canım bende düşünüyorum da

arkadaşım aynen tüp bebek aşamaları gibi. yumurta geliştirici iğneler, sonra çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. tek fark spermi yumurtanın içine kendileri enjekte ediyorlar. sonra embriyoları bekleme,transfer ve bekleyiş. erkek kısırlığı için kullanılıyor. sperm azlığı ve ileri hareket eksikliği gibi. Rabbim yardımcın olsun.:1hug:

Nur hadi bakalım arkadaşım şimdiden hayırlı olsun canım.:1hug:..Hayırlısıyla bu sefer dileğin gerçek olsur İnşallahhhhhhhhhh canımmma.s.

kızlar herkeze merhabalar.bende aşılama olmuştum ama.17.günümde adet oldum ilk aşılamamdı.tutmadı yani.canım çok sıkıldı hiç tutmayacakmış gibi geliyor artık.

canım benimde ilk aşılamamdı ve tutmadı dün bende adet oldum...Sıkma canını her şey Allahtan gelir...Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun canım.Bundan sonrakilerde olmaz diye bişey yok arkadaşım ve bu tedavilerde moral çok önemli tatlım.
Canımızı sıkmakla ele bişey geçmiyor..Bundan sonraki tedavilerin için moralini yüksek tut
Yüce rabbim bizlere evlat verecekse eğer vardır bi zamanı.Bizim hayır bildiğimizde bir şer de olabilir arkadaşım bize düşen sabr edip zamanını beklemekyerimsenibena.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…