Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serbey merhaba
arkadas listeme eklemek için talep yolladım sana. forumda ferticenter da asılama yaptırdıgını okudum. hangi dr a gidiyorsun bende oraya gorusmeye gittim seninde fikirlerini alabilirmiyim ?

merhaba arkadaşım. şimdi okudum yazını ben çok memnun kaldım bir arkadaşım orda tüp yaptırdı ve hamiş şuan.tabi ben aşılama yaptırdım tutmadı ama dediğim gibi ilgi güleryüz çok iyi.nuri beye gidiyorum ben canım.sen?

selam canlar sekerler :asigim: naberler bebişkom zenan serbey kayra ben geldım :roflol: kızlar ya bende takmaya basladım bıle adetım mayıs 10 zenan ikimizde hemen hemen aynı gunler yumurtladık jeyyar jeyyar hadı bakalım gelsın bebişler cümlemıze inşaallah

selam canlar sekerler :asigim: naberler bebişkom zenan serbey kayra ben geldım :roflol: kızlar ya bende takmaya basladım bıle adetım mayıs 10 zenan ikimizde hemen hemen aynı gunler yumurtladık jeyyar jeyyar hadı bakalım gelsın bebişler cümlemıze inşaallah

selam şekercim.bende geçen nisan 11 de adet olmuştum ama her zaman gecikir.son adetim erken olmuştu 7 gün aşılamadan sanırım....yımırtladık yımırtladık artıkın geri dönüşü yok bu ayın

Hoş geldiiinnn tatlı meleğim sefalar getirdinnn aaaa bak kızcem şimmmdiiii aaayyyyyy sakııınn strees yok o bizim baş düşmanımız biliyorsunuzki stres olduğu zaman bebiş olmuyo rahat olalılım ki onu yenelim dimiii çıtırrrım...sizin yumurtlama günleri geçtiii hadi bakalımmm bebişler tutunmuştur işşşalllaaahhh dualarım sizinle ama tekrar sölüyorumm olmazsada yola devamm öpüyorumm canışkom seni...

merhaba canım.iyiyim çıtırdak çerez sen nasılsınlülülülülülü ay ben donuyoruuuuuuuuuuuum çok soğuk yaw

ayy evet bugün çok soğuk yaaa iyiyim tatlışkom valla uğraşıyoruz işte benim adetin 14.günü çalışmaya devaaam şekeriiimmm sende sakın stres yapma valla olumsuz etkiliyo biliyosun rahat ol ki bebiş tutunsunn öptüüümmmŞeniz

Aşşkkolsuuun çtırım hiç sıkarmısın sen beni biz burda birbirimizin sıkıntılarını paylaşıyoruz bidaaa duymiyiiiimm ayyyyyyyyyy evet bu gün depresyon günümüz ama geçecek tatlışkommm bugün tam çalışmam gereken gün akşamı sabırsızlıkla bekliyorummmm:utangac:sırnaşık şey
senin yumurtlama günün geçmiş şeker şimdi sıra beklemede hadi işşşşaaalllaaahhhh hamiş kalırız bu ayda aşılamaya gerek kalmazzz bi bakarsın olurrr kıssss ama olmazsada üzülmek yokkk tamammıı güzel şekerr

TAMAM SÖZZZ ÜZÜLMEK YOK SEN MUTLAKA ÇALIŞ WALLA BELKİM TUTARRRR..İÇİMDEN Bİ HİS DAHA ÖNCE OLUCAK DİYOR HADİ BAKALIM ÇİTOSUM.. BİZİM MESAİ BİTTİ HADİ İİ AKŞAMLARR...GÜSEL GÜSEL ÇALIŞIIN BAK GEBERTİRİM sırnaşık şey[/QUOTE]

Tamam tatlışkom çalışcam sen hiç merak etme inşalllah canım tutar...Sanada ii akşamlar bitanemm öptüm kocamannnŞeniz

ayy evet bugün çok soğuk yaaa iyiyim tatlışkom valla uğraşıyoruz işte benim adetin 14.günü çalışmaya devaaam şekeriiimmm sende sakın stres yapma valla olumsuz etkiliyo biliyosun rahat ol ki bebiş tutunsunn öptüüümmmŞeniz

iyi çalışmalar canımcımsırnaşık şey elektrkler kesikti çalışamadım demeyn yazılı sözlü sınav yapçam ona göre.

herkese iyi akşamlar kızlar

Canım çok sevindim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin:nazar:
Güne bu güzel haberle başlamak beni daha da çok umutlandırdı :teytey:darısı hepimizin başına inşallah (amin)
Canım yaa aşılamaylamı hamile kaldın:uhm:

teşekkürler canım allah sizede nasip etsin inşallah biran önce sizdende güzel haberler alırım.evet canım aşılamayla oldu canım ilk aşılamamdı.:teytey:

GÜNIŞIĞI,ALİN,AMATIS,ÖZGÜRCE,DERRAM,ORKİDE76,ELALI,ZE-NANNN,SERBEY,NEVROSKY,KAYRA06,BEBİŞKO hepinize çokkkkkkk teşekkür ederim bu güzel anda beni yalnız bırakmadığınız için biran önce sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum.aşalama olup gün sayanlar ben başı çekmiş olurum sizde birer birer bebiş haberlerinizi verirsiniz .şu anda dinlenmede olalanlar enkısa zamanda olur hiç üzülmeyin allah ummadığınız zamanda size kucağınıza bebişlerinizi kucağınıza verir dualarım sizinle hepinizin sıkıntılarını ve sevinçlerinizi buradan takip ediyorum.

derram cım hoşgeldin canım
canım inşallah dediğin gibi gelir bebişler bu ay
almina dan sonra sıralanalım hepimiz hamişiz hamişiz diye inşallah

Tatlım inşallah allah bizede nasip eder offfffff olcek olcek ammmaaaa bizde bittikk yaniii öptümsırnaşık şey

bebişkocum ben de sana mesj yazacaktım nerelerdesin diye
canım olacak olacak inşallah:nazar:
anacımm bu bebişlerde çok nazlı çıktı:emir_bebek:
ben de beklemedeyim
bu hafta sonu regl olmazsam yırttık bakalım bekliyorum:1closedeyes:

Arkadaşlar ben bugün dr gittim. Eşim gerekli tahlilleri yaptırdı ancak sonuç pekiyi değil... Sonuçlara göre biz tüp bebeğe geçiyoruz. Ben kendimden korkuyordum doğrusu (daha önce geçirdiğim kist ameliyatlarından dolayı).. Karmakarışık duygular içindeyim.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum... Aileler de durumu bugün ögrendi (aşılamadan haberleri yoktu).. Şuan ben işteyim ama herkes bizde toplanmış detayları ögrenmek için beni bekliyor.. Akşama sorgu var anlayacağınız.. Perşembe günü gerekli evrakları dr teslim edeceğim... Umarım herşey yolunda gider... RABBİM SEN BİZE YARDIM ET !!!!!!

günışığı canım hakkında hayırlısı olsun
canını hiç sıkma şimdi yeniden tedavine odaklan
inşallah tüp bebiş iniz en güzel sonucu verir
umarım her şey yolunda gider ve bize en güzel haberi veririsin canım
şimdiden tüp bebişin hayırlı olsuna.s.
allah hepimizin yardımcısı olsun

bebişkocum ben de sana mesj yazacaktım nerelerdesin diye
canım olacak olacak inşallah:nazar:
anacımm bu bebişlerde çok nazlı çıktı:emir_bebek:
ben de beklemedeyim
bu hafta sonu regl olmazsam yırttık bakalım bekliyorum:1closedeyes:

kayracım müjdeli haberi senden bekliyoruz