Aşılama Aşılama yöntemi ile hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

DefneLiyanya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
124
33
18
30
Kızlar merhaba ben ve esimde acıklanamayan infentine durumu vsr yanı ikimizde de hic sorun yok 9 aydır korunmuyoruz bebek istyoruz ama olmuyo doktorumuz en son asılama deneyelım dedi ama ben asılama ile hamıle kalma olasılıgın cok dusuk oidugnu ogrendım acaba dogrumu aşılama yaptırıp anne olan varmı lutfen yardımcı olun ya . Hic sorun yokkem hamıle kalamamak cok zor sureklı aklıma gelıyo aglıyorum.s.s.

Merhaba. Bizimde sebebimiz açıklanamayan infertilite malesef. 3 aşilama oldum tutmadi. 1 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdim. Bugün başladim tedavime hayirlisıyla. Seni çok çok iyi anliyorum ayni durumu yasadigim icin. Ama sen daha yolun başindasın. Pes etme sakın. Allahtan umut kesilmez. Zamanı geldiginde olur inşallah

Bizim sebepsiz değildi aöa doktor tüp bebeği tavsiye etti biz yine de bir kere olaun demeyelim dedik maddi açıdanda aşılama daha uygun ....
Denedik geçen ay oldu şok şükür bizim de 6 yıldır olmadı hiç bebeğimiz çok şükür yeni geldi :) ilk alışamamda tuttu :)
Nasip biraz Zaman'ı gelince bi sebep bulunuyor işte....

Yaaa cok sevındım canım.senın adına bende bugun baslamak icin gttim ama 5.17 cmlik kist olusmus doktor once kıstın gitmesi lazım sonra asılama dedi moralm bozuldu kistı yok etmek icin interntte sogan kuru uygulayın dyolar ama bilmiyorum

Bizim sebepsiz değildi aöa doktor tüp bebeği tavsiye etti biz yine de bir kere olaun demeyelim dedik maddi açıdanda aşılama daha uygun ....
Denedik geçen ay oldu şok şükür bizim de 6 yıldır olmadı hiç bebeğimiz çok şükür yeni geldi :) ilk alışamamda tuttu :)
Nasip biraz Zaman'ı gelince bi sebep bulunuyor işte....

Merhaba ben de ilk aşılamamı oldum. 11 gün geçti, adetim de 1 gün gecikti. Halsizlik,göğüste şişkinlik ve ağrı var ama onun dışında kasık batması,akıntı vs yok. Sadece dün bir seferliğine açık kahve bir lekelenme oldu Okadar. Sizin belirtileriniz basıldı acaba? Ne zaman test yaptınız?

Kızlar merhaba 3 Kasım da 2. aşılamamı yaptırdım ilkinde hiç bunları hissetmedim ama şuna kasıklarım da ağrı meme uçları dokunamayınca şekilde acıyor şişkinlik bel ağrım Yok fakat sık idrar ve sık acıkma var aşılamadan sonra duphaston verdi dr 14 veya 15. Günde test yapmamı söyledi
Her hangi bi lekelenme falan da olmadı
Sadece ilk gün rahim ağzını açmak için kullandığı alet yüzünden çok az kan geldi 10 Dk sonra geçti
Adet olacakmış gibi hislerim var fakat bu belirtileri yaşayan ve pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın gün gün nasıl hissetiklerini de merak ediyorum beni yanıtsız bırakmazsanız sevinirim artık 5. Yıl sebepsiz olmuyor Takdir İlahi diyorum Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

Back
X