- 24 Haziran 2018
- 144
- 103
- 103
- 35
- Konu Sahibi papatyakokankadin
-
Sen şimdiden stres yaparsan asilamada napacaksın düşünemiyorum su an asilamanin 6 gunundeyim nasıl gün sayiyorum bi bilsenBu kadar stres yapcagimi düşünmüyordum valla canım Allah yardimcimiz olsun
Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah gelir bebisin umarım bizde de aşılamaya gerek kalmadan başka yöntemlerle hallolur ben çok stres yapan bi insanım çünküSen şimdiden stres yaparsan asilamada napacaksın düşünemiyorum su an asilamanin 6 gunundeyim nasıl gün sayiyorum bi bilsenasıl olay aşılamadan sonrasını beklemek
Bana da ilaç tedavisi falan olur gibi geliyo cnm yada bir kaç ay daha deneyin diyebilir bir sorun çıkmazsa:) kizzzzzzzz ben öyle şeylere hiç cesaret edememaminnn insallah bize de hayırlısıyla nasip olur. ama biz şuanlık tüp bebeğe yönelmeyiz gibi. bu ay ikimiz de totem yapalım şu evde şırıngayla olanı deneyelim midenemekten zarar gelmez
ay ben de cesaret edemezdim. ama gazla çalışıyorum söz verirsem yaparımBana da ilaç tedavisi falan olur gibi geliyo cnm yada bir kaç ay daha deneyin diyebilir bir sorun çıkmazsa:) kizzzzzzzz ben öyle şeylere hiç cesaret edemem
Kuzum ha normal olmuş ha sıringayla normal olurken ne gerek varki öyle şeylere dimi amaay ben de cesaret edemezdim. ama gazla çalışıyorum söz verirsem yaparım
cidden bu ay denemeyi düşünüyorum. ince şırıngalardan alırım, serçe parmak kadar bişey. tek tereddütüm kendi kendime enjekte edebilir miyim acaba? illa ki eşim mi gerekir o asla yapamaz çünkü yapmaz da :)
Ben ilk yazdığında anlamamıştım ama forumda dolaşırken konuyu açan bayanın hamile kaldığını okudum tabi ben şokay ben de cesaret edemezdim. ama gazla çalışıyorum söz verirsem yaparım
cidden bu ay denemeyi düşünüyorum. ince şırıngalardan alırım, serçe parmak kadar bişey. tek tereddütüm kendi kendime enjekte edebilir miyim acaba? illa ki eşim mi gerekir o asla yapamaz çünkü yapmaz da :)
denemekten zarar gelmez evde aşılama yapmadım da demem artıkKuzum ha normal olmuş ha sıringayla normal olurken ne gerek varki öyle şeylere dimi ama
evet düşük bütçeli sıfır stresli aşılama asfgsdggsafgBen ilk yazdığında anlamamıştım ama forumda dolaşırken konuyu açan bayanın hamile kaldığını okudum tabi ben şokbileydim daha önceden yapardım ben bunu oldum hastanelere gidip gelmekten saka bi yana kaç kişi hamile kalmış bence deneyebilir sin asilamanin ev hali
Vala Bence yanlış bir durum yok bunu yapanda laborantmis zaten spermlerin çoğu rahim ağzı salgisina dayanamiyor asilamada bunuda atlamış oluyor ya ben ikinci aşılamami yaptırdım beklemedeyim şu an inşallah tutarsa gerek kalmaz yoksa yapardım vala:)evet düşük bütçeli sıfır stresli aşılama asfgsdggsafg
denesene sen de
O zaman bir düşünebilirim sen bir dene bu aydenemekten zarar gelmez evde aşılama yapmadım da demem artıkbirçok olumlu sonuç alan var aslında bakarsan mantığıma da yattı. diyelim ki ben yaptım ve hamile kaldım, benden feyz almaz mısın? :)
tabi önce adet olmam lazım sonra adetin bitmesi yumurtlamanın gelmesi falanO zaman bir düşünebilirim sen bir dene bu ay
hadi inşallah tutmuştur. haberdar et mutlaka. kaç var bata?Vala Bence yanlış bir durum yok bunu yapanda laborantmis zaten spermlerin çoğu rahim ağzı salgisina dayanamiyor asilamada bunuda atlamış oluyor ya ben ikinci aşılamami yaptırdım beklemedeyim şu an inşallah tutarsa gerek kalmaz yoksa yapardım vala:)
Bugün altıncı günüm 8 gün var ama benim geçen sefer 10 günde çıkmıştı bu seferde erken yapmaya basliycam asilamada genelde 11 12 gunde cikiyor haber veririm tabikihadi inşallah tutmuştur. haberdar et mutlaka. kaç var bata?
Takipteyim seni denersen haberdar et bende sonuçlardan haberdar ederim sizitabi önce adet olmam lazım sonra adetin bitmesi yumurtlamanın gelmesi falanyolum uzun anlayacağın
aminnn insallah bize de hayırlısıyla nasip olur. ama biz şuanlık tüp bebeğe yönelmeyiz gibi. bu ay ikimiz de totem yapalım şu evde şırıngayla olanı deneyelim midenemekten zarar gelmez
eşin steril bir kaba boşalıyor. iğnesiz şırınga ile onu kendine enjekte ediyorsun. tabi ki aşılamada kaliteli spermler seçiliyor ama kalitesiz spermler zaten yumurtayı dölleyemiyor. bu yöntemle şuan hamileyim çok şükür. ilk ayda tuttu :)Merhaba arkadasım konu eski ama şırıngayla evde ne oluyor??
Ayyy inanmıyorum yaeşin steril bir kaba boşalıyor. iğnesiz şırınga ile onu kendine enjekte ediyorsun. tabi ki aşılamada kaliteli spermler seçiliyor ama kalitesiz spermler zaten yumurtayı dölleyemiyor. bu yöntemle şuan hamileyim çok şükür. ilk ayda tuttu :)
inşallah gerek kalmadan bu ay tutarAyyy inanmıyorum yahastaneden tek farkı yıkanmamış olması bu ay aşılama olcam bende kısmetse inşallsh olur tabi de olmazsa deneyeceğim sizi de tebrik ederim bu arada şaşkınlıktan unutmayım da
Sizin problem neydi ki merak ettim bu yontemle ilk seferde tutmus olmasiinşallah gerek kalmadan bu ay tutar
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?