AŞILAMA

Sizin problem neydi ki merak ettim bu yontemle ilk seferde tutmus olmasi:oha:
hormonlarım normal çıkmıştı. eşimin sperm testinde ufak tefek problemler çıkmıştı ama gebeliğe engel değil demişlerdi. keçiboynuzu özü içmişti eşim o ay. bir de yumurta takibi yaptırmıştım. üçünü birden yaptık yani :) yumurta takibi de önemli rol oynadı, yumurtayı kaçırmadık belki öncesinde kaçırıyorduk bilemiyorum

hormonlarım normal çıkmıştı. eşimin sperm testinde ufak tefek problemler çıkmıştı ama gebeliğe engel değil demişlerdi. keçiboynuzu özü içmişti eşim o ay. bir de yumurta takibi yaptırmıştım. üçünü birden yaptık yani :) yumurta takibi de önemli rol oynadı, yumurtayı kaçırmadık belki öncesinde kaçırıyorduk bilemiyorum

Valla canım benim de rahim filmi bile normal çıktı hormonlar FSH amh de normal ileri hareketlilik düşük olunca olmuyor işte yumurtlama takibi de denedik afedersin ayaklatım hava da durdum neler yemedik öğüre öğüre olmadı :(

Valla canım benim de rahim filmi bile normal çıktı hormonlar FSH amh de normal ileri hareketlilik düşük olunca olmuyor işte yumurtlama takibi de denedik afedersin ayaklatım hava da durdum neler yemedik öğüre öğüre olmadı :KK43:
spermlerde sorun varsa sen ne yapsan farketmiyor zaten.. bitkisel kürleri de denediniz yani? bizim burda bi aktar var eşim ona gitmişti o vermişti bişeyler. genelde çocuğu olmayanlar gidiyormuş

Back
X