Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 17 Kasım'da oldum inşallah hepimiz gebe kalırız25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Bende dün yani 24 kasımda aşılama oldum25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
İnşallah tutarBende dün yani 24 kasımda aşılama oldum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın24 Kasım'da aşılama oldum ben de. İlk deneyimim, 9 Aralık gibi test yapicam, bu yolda bekleyişi olanlara Rabbım iyilikle müjdeler nasip etsin:)
Hayırlı haberlerle gelMerhabalar. Ben henüz olmadım muhtemelen hafta sonu olacak benimki de5 gündür gonalf kullanıyorum cuma günü kontrolüm var
24 Kasım'da aşılama oldum ben de. İlk deneyimim, 9 Aralık gibi test yapicam, bu yolda bekleyişi olanlara Rabbım iyilikle
Bende 8 aralıkta test yapacağım suan hafif regli ağrısı ve bel ağrısı var bende inşallah tutar sizinde ilk aşılamamı acaba24 Kasım'da aşılama oldum ben de. İlk deneyimim, 9 Aralık gibi test yapicam, bu yolda bekleyişi olanlara Rabbım iyilikle müjdeler nasip etsin:)
Evet ilk ağrılarım var yapıldığından beri tutar inşallahBende 8 aralıkta test yapacağım suan hafif regli ağrısı ve bel ağrısı var bende inşallah tutar sizinde ilk aşılamamı acaba
7 Aralık gibi de benim kontrolüm varEvet ilk ağrılarım var yapıldığından beri tutar inşallah
Evet ilk aşılama, teşekkür ederimm guzel haberler alırsınız insallah siz deBende 8 aralıkta test yapacağım suan hafif regli ağrısı ve bel ağrısı var bende inşallah tutar sizinde ilk aşılamamı acaba
Tutmuş galiba belirtilerin başlamışaşılama olalı 6. Günüm. Göğüs hassasiyetim uyku halim yoğun
Umudunuzu kaybetmeyin bir gün bu günlerde geçecekProgeston yapıyor diyorlar bağışıklığımda düştü hasta gibi hissediyorum hiç umutlu değilim artık![]()