- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
Bende bekliyorum canım sende durum nasıl bakalim bu ay kac kişi hayirli haber verecekAğustos un başında aşılama yaptırıp hamile olan yokmu
Bende hiçbir belirti yok ama umudum var inşallahBende bekliyorum canım sende durum nasıl bakalim bu ay kac kişi hayirli haber verecek
Bende de var gibi yok gibi bilmiyorum olur mu olmazBende hiçbir belirti yok ama umudum var inşallah
Benim var tek taraf bazen çift taraf değişiyor senin kaçıncı gununKarın ağrısı olan varmı
Olur benimde oldu biraz sıkıntı verir doktoru Aradim sordum ağrılarım var diye iyi bisey dedi olması kasık bel karın insallah iyiye halamettir canım insallah asi tutar da bebislerimiz olur benimde 12,gün yarın
Paylasirim iyi kötü bende çok sabirsizim doktor 28 dedi ama ben çarşamba günü yaparim kan ve idrar allah hakkımızda Hayirlisi ne ise o olsunSenin az kalmış ne zaman yapacaksın testi lütfen haber ver
Sonuç ne varmı bi gelişme cnm ?İnşallah öyledir calisiyorum ben çocuk bakıcılığı ve evin işi zor oluyor geliyorum kendi isimle de uğraşıyorum kısmet olursa olur 3 gün kaldı teste
Test yapmadım daha evde yarın yaparim çarşamba kandan yaparim insallah olur ağrı yokluyor ama sende nasılSonuç ne varmı bi gelişme cnm ?
Yok daha ben test yapmadım sabah evde yaparim çıkmaz ama yapcam teselliKimse yokmu mutlu haber verecek
Yaptım bisey çıkmadı bugün kandan bakcam erken sanırım onun içinde 11 ağustosta asi oldum yaptirsam miAda su yaptinmi testi sabah uyandığında vücudu nda titreme oluyormu
İnşallah hayırlı haber senden gelir cnmKan verdim bekliyorum insallah iyi sonuç alirim
Belli olmuyor ki ışte evde bende yaptim çıkmadi sabah kandan belki dedim gögus ağrım var Hayirlisi artıkYabancı sitelerdeki bayanların hep 12.gunden itibaren evde yapılan testlerde silik de olsa çıkmış ben de çıkmadı bu sabah leke geldi 14.gun şu an agrim var kalamam yok 10 ağustosta yaptırdım ben
İnşallah olmazsa ay başı artıkİnşallah hayırlı haber senden gelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?