iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım şuan da ezan okunuyor :) rabbim hayırlısıyle tez zaman da bize de anne olmayı nasip etsin ama ben adet oldum olacağım dün akşamdan beri karın ağrım varinşallah senden güzel haberler alırız. ben umudu kesip dip köşe temizliğe başladım hatta evdeki eşyaların yerleri bile değişti.kendimi tezmizliğe verdim
![]()
Yapma yaaa, bende bugün belki ikinci çizgiyi görmüşsündür sandım test yapsammı diyordunya. Belli olmazki ama canım, hamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı diye yazan birçok kişi var. Tam kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma. İnan bu konuyu takip ettiğimden belli bi güzel haber alamadım kimseden çok moral bozucu. Umarım yanlış sinyaldir. Test günümüze az kaldı bugünü saymazsak 3 gün kaldı. Ben bugün dışarı çıktım ama inan yürümek bile istemedim sanki yürürken adet olacakmışım gibi hissettim, kasıklarımda aslında tamda nerde olduğunu anlayamadığım biyerlerde bi hareketler oluyo içimde sanki hani adetin ilk sinyalleri gibi, o yüzden yürümek bile rahatsız etti beni hemen eve gelip çamaşırımı kontrol etmek istedim. Genelde tutmayanların erken regli oluyomuş o yüzden az biraz umutlanmak istiyorum ama bu ufak sinyaller vede ne zaman hamile olma ihtimalimi düşünsem geç geldiğini artık ezberlediğim reglim yüzünden hemen vazgeçiyorum. Reglimin gününe daha var zaten ama şu cumartesi gelseydi artık