- 23 Ağustos 2013
- 334
- 278
Merhaba arkadaşlar ve beklenen karar verildi aşılama :)) 5 yıldır devam eden evliliğim ilk 2 senesi çocuk istemeden aralıksız yasmin kullandım sonra rahim duvarım incelmiş doktorum ara vermelisin dememişti ki neyse. sonraki sene kendiliğinden olsun siye bekledik, ertesi sene çatlatma iğnesini ve sonunda kaçınılmaz ölüm gibi rahim filmi (çok şükür temiz). Rahim filmi bu kadar ağrı yaptıysa normal doğum nasıl olur diye gözüm korktu Bu arada bende pko var hastalık mı genetik mi gereksiz birşey işte. En son adetimi 30 kasımda oldum evet doğru duydunuz 1,5 -2 ayda bir düzenli olurdum 2 ay bekledim 30 ocak yani şubatın ilk haftası kan testi yaptım malesef sonuç negatifti bekleyeyim dedim 1 hafta daha bekledim sonra kanda çıkmasa bile ultrasonda belli olanları okudum ve doktora gittim doktor alalacele baktı geçti daha kendimi bile tam olarak ifade edemeden neyse kantesti yapıldı ve sonuç negatif ve ben yine bekleyeyim kendiliğinden olsun dedim sonra baktım olacak gibi değil zaman geçiyor mecbur adet söktürücü kullandım (şubatın son haftası) ve ilacım pzt bitti şuanda kırmızıları beklemedeyim gelsinde doktora gideyim ve aşılama maceram başlasın. Bu iki haftaya kadar zaten adet olmuş ve bitmiş olur, bari bu süre zarfında azıcık zayıflayayım dedim nede olsa bu aydan ümitliyiz tekrar alacağız kiloları Allah nasip ederse :)) hemde tatalı tatlı aşererek :))Bu arada dün aslan pençesi kürüne başladım sabah akşam içiyorum hormonları düzenliyormuş haliyle bebek sahibi olma yolunda adım attırıyor.