Aşılama Aşılamaya giden yol...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kilec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
334
278
Merhaba arkadaşlar ve beklenen karar verildi aşılama :)) 5 yıldır devam eden evliliğim ilk 2 senesi çocuk istemeden aralıksız yasmin kullandım sonra rahim duvarım incelmiş doktorum ara vermelisin dememişti ki neyse. sonraki sene kendiliğinden olsun siye bekledik, ertesi sene çatlatma iğnesini ve sonunda kaçınılmaz ölüm gibi rahim filmi (çok şükür temiz). Rahim filmi bu kadar ağrı yaptıysa normal doğum nasıl olur diye gözüm korktu :p Bu arada bende pko var hastalık mı genetik mi gereksiz birşey işte. En son adetimi 30 kasımda oldum evet doğru duydunuz 1,5 -2 ayda bir düzenli olurdum 2 ay bekledim 30 ocak yani şubatın ilk haftası kan testi yaptım malesef sonuç negatifti bekleyeyim dedim 1 hafta daha bekledim sonra kanda çıkmasa bile ultrasonda belli olanları okudum ve doktora gittim doktor alalacele baktı geçti daha kendimi bile tam olarak ifade edemeden :KK43: neyse kantesti yapıldı ve sonuç negatif ve ben yine bekleyeyim kendiliğinden olsun dedim sonra baktım olacak gibi değil zaman geçiyor mecbur adet söktürücü kullandım (şubatın son haftası) ve ilacım pzt bitti şuanda kırmızıları beklemedeyim gelsinde doktora gideyim ve aşılama maceram başlasın. Bu iki haftaya kadar zaten adet olmuş ve bitmiş olur, bari bu süre zarfında azıcık zayıflayayım dedim nede olsa bu aydan ümitliyiz tekrar alacağız kiloları Allah nasip ederse :)) hemde tatalı tatlı aşererek :))Bu arada dün aslan pençesi kürüne başladım sabah akşam içiyorum hormonları düzenliyormuş haliyle bebek sahibi olma yolunda adım attırıyor.

Asilama icin dr konustunuzmu 3kere sansiniz var ve sizdeb bazi evraklar istio asilama icin rapor cikirtiyor.bende 8aylik evliyim sprem testi yapildi dun rahim filmi cektirdim sukurler olsun sorun çıkmadı asilama yapalkm dedi dr ama ben istemedim bi sene dolsun dedim belki kendiliginden olur gerek kalmaz allahim biran once nasip etsin

Geçen ay klomenden kalan kistim için doğum kontrol hapı içtim 4-5 güne regli olurum. Ve bende bu ay aşılama yaptıracağım. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. Bende 3 senelik evliyim 2 yıl biz istemedik 1 yıldır da uğraşıyoruz.

Klomen bende ictim3ay ama bosuna ictim hormon alip durdum oluruna bırak bence sorun yoksa stresde etkilior ben biraktim olmazsa 4.5ay asilama yaptiricam.1sene beklemissin insan sabirsixlanio evlenmeden once kolay hamile kalinir die dusunuyrdum meger ne zormus ben 2ay korundum sizin baya olmus umarim ilkinde tutar

Klomen bende ictim3ay ama bosuna ictim hormon alip durdum oluruna bırak bence sorun yoksa stresde etkilior ben biraktim olmazsa 4.5ay asilama yaptiricam.1sene beklemissin insan sabirsixlanio evlenmeden once kolay hamile kalinir die dusunuyrdum meger ne zormus ben 2ay korundum sizin baya olmus umarim ilkinde tutar
Klomen kullanıp olumlu sonuç alanlarda çok var. Çok şükür bendede eşimde de bir sorun yok rahim filmi çektirdim geçen ay oda temiz çıktı. Stres ister istemez oluyor elimde değil ama yaşım 33 o yüzden daha fazla oluruna bırakıp beklemek istemiyorum. Allah ne zaman derse o zaman olacak inşallah aşılama vesilemiz olur.

Inşallah daha dun dr anlatti yas 38den sonra asilama % 20 suan % 50 55arasi tutma dedi umarim olumlu sonuc alirsin

Klomen kullanıp olumlu sonuç alanlarda çok var. Çok şükür bendede eşimde de bir sorun yok rahim filmi çektirdim geçen ay oda temiz çıktı. Stres ister istemez oluyor elimde değil ama yaşım 33 o yüzden daha fazla oluruna bırakıp beklemek istemiyorum. Allah ne zaman derse o zaman olacak inşallah aşılama vesilemiz olur.
Inşallah ilkinde tutar cnm dun dr dedi yas 38sonra tutma orani% 20 dedi ondan oncesi % 50 % 55dedi umarim diledigin gibi olur

Adet görmeyi bekliyorum suan adetim in 3. Günü gideceğim doktora hormon testlerini ve eşimin sperm testini yapacaklar rahim filmi zaten çektirmiştim başkada ne gerekiyor bilmiyorum benim yaş 31 oldu artık bakalım kısmet Ama hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin

Adet görmeyi bekliyorum suan adetim in 3. Günü gideceğim doktora hormon testlerini ve eşimin sperm testini yapacaklar rahim filmi zaten çektirmiştim başkada ne gerekiyor bilmiyorum benim yaş 31 oldu artık bakalım kısmet Ama hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin
Sperm testi devlette yapilacaksa 15gune randevu veriyorlar baskada bisey istemiyorlar sonuclar normalse klomen kullanmadiysan klomen kullandiysan asilama oneriyor doktorunu iyi secmen lazım en onemlisi bu

Teşekkürler bilgilendirme için şu aslan pençesi kürü yapıyorum inşalalh işe yarar adet olduktan sonrada incir kürünü deneyeceğim.

Kardeşim inşallah hasta olmazsında hamilesindir diyor. Herşeye rağmen böyle bir ihtimal olabilir mi ? Bu arada araştırma hastanesinde yapılacak sadece sabah 6:30 gidip sıra almak yeterliymiş randevulu çalışmıyorlar. O gün bakacakları hasta sayısı kadar randevu alıyorlar.

Asilama icin dr konustunuzmu 3kere sansiniz var ve sizdeb bazi evraklar istio asilama icin rapor cikirtiyor.bende 8aylik evliyim sprem testi yapildi dun rahim filmi cektirdim sukurler olsun sorun çıkmadı asilama yapalkm dedi dr ama ben istemedim bi sene dolsun dedim belki kendiliginden olur gerek kalmaz allahim biran once nasip etsin
Edindiğim tecrübelere göre benim durumumla aynı ise durumunuz vakit kaybetmeye gerek yok derim eşim sperm hızı biraz yavaş benim periyod düzensiz çatlama sıkıntısı var haliyle boşuna beklemişiz diyorum

Edindiğim tecrübelere göre benim durumumla aynı ise durumunuz vakit kaybetmeye gerek yok derim eşim sperm hızı biraz yavaş benim periyod düzensiz çatlama sıkıntısı var haliyle boşuna beklemişiz diyorum
Ole tabiki ama asilamada garanti degil ki 3kere hakkiniz var sonra direk tup bebek yumurtayi catlatiyor.Eşim sehirdisina çıkıyor arada ona guvenemiyorum aşılama için oluruna birakicam biraz

Ole tabiki ama asilamada garanti degil ki 3kere hakkiniz var sonra direk tup bebek yumurtayi catlatiyor.Eşim sehirdisina çıkıyor arada ona guvenemiyorum aşılama için oluruna birakicam biraz
Gerçi daha 8 aylık evliymişsiniz o yüzden beklemeniz çok normal zaten doktor sizi yönlendirir, şayet sıkıntılı bir durum var ise ve aşılamaya yönlendiriyorsa tavsiyesini dinleyin derim. Tabi yaşınızda önemli 20 lerdeyseniz sorun yok ama 30 unuzu geçtiyseniz haydi aşılamaya derim.
Bu arada tecavüze uğreyıp hemen hamile kalanları yada denizci eşi olup hamile kalanlara şaşıyorum okadar ihtimal azlığında bile oluyorsan yaradanın takdiri deyip bekliyoruz yoksa çevremde çok duydum onca aşılama yaptırıp tüp bebek deneyip olmayıp sonra artık tam pes ettikleri anda hamile kalanlar :)) Allah herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :))

Gerçi daha 8 aylık evliymişsiniz o yüzden beklemeniz çok normal zaten doktor sizi yönlendirir, şayet sıkıntılı bir durum var ise ve aşılamaya yönlendiriyorsa tavsiyesini dinleyin derim. Tabi yaşınızda önemli 20 lerdeyseniz sorun yok ama 30 unuzu geçtiyseniz haydi aşılamaya derim.
Bu arada tecavüze uğreyıp hemen hamile kalanları yada denizci eşi olup hamile kalanlara şaşıyorum okadar ihtimal azlığında bile oluyorsan yaradanın takdiri deyip bekliyoruz yoksa çevremde çok duydum onca aşılama yaptırıp tüp bebek deneyip olmayıp sonra artık tam pes ettikleri anda hamile kalanlar :)) Allah herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :))
28yasindayim cnm esim emniyette calisioe haziranda şarka gidioz ek gorev cikior sehirdisina gidiyor asilama istiorm ama esimin spermi gerekecek esim olmucak belki bosuna olucak benim için.allah istemeyene verior diorm hep biz ugrasioruz olmuyor allahim bi zamani kararlastirmisdir heralde olmasini istiyor ya olmaz allahim deniyor siniyor sanirim

Belki Şark uğurlu gelir, hem Şark göreviniz bitene kadar bebeğin ele avuca gelir. Ben hala beklemedeyim ilacım biteni 3 gün oldu. Bazen diyorum hasta olmayayım hamile olayim da hiç aşılama ile ugrasmayayim

Belki Şark uğurlu gelir, hem Şark göreviniz bitene kadar bebeğin ele avuca gelir. Ben hala beklemedeyim ilacım biteni 3 gün oldu. Bazen diyorum hasta olmayayım hamile olayim da hiç aşılama ile ugrasmayayim
Ne guzel seyler soledin cnm inşallah hazirana kadr ne dr ne asilama ne stres..ins bu mubarek gecede allahim nasip eder cnm ya

Kızlar hala hasta olmadım bugün hap biteli 1 hafta oldu 10 gün içinde hasta olunur diyor ama hamile olabilir miyim?

Duygularım karma karışık bir yanım bekle diyor bir yanım test yap 10. gün geçsin 11. gün test yapacağım evde yapılan testlerden çıkar mı yoksa gidip kan mı versem ?

X