asilamayla 6 aylik hamileyim umutsuzluga dusmeyin

serap12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
51
13
Allahim once herkese hayirli evlatlar nasip etsin.1aralik 2014 de 2. Asilamami oldum ve adet gunum gelmeden hamile oldugumu ogrendim.evet bu benim 2. Asilmamdi ama neler yasadim bilemezsiniz cagresizlik nedir ceken bilir.oglum suan 24 haftalik ve karnimda bicirdasip duruyor.ben bir pko hastasi olarak bu melege sahip olacagima hala inanamiyorum.allah ol derse olur umidinizi yiyormeyin.yardimci olabilecegim bi konu olursa memnuniyetle cevaplarim arkadaslar

Ne güzel allahım sagsaglim kucağına almayi nasip etsin..bizde morfoloji ve hız problemi var allahım herkese hayırlı güzel melekler nasip etsin dualarla inanarak istiyoruz Rabbim büyük

ne mutlu sana Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benimde 2negatif aşılamam var

Ne güzel allahım sagsaglim kucağına almayi nasip etsin..bizde morfoloji ve hız problemi var allahım herkese hayırlı güzel melekler nasip etsin dualarla inanarak istiyoruz Rabbim büyük
amin allahım sızde yardım etsın.erkektekı problemler kadından daha cabuk halledılıyor dıye bılıyorum.1 sperm bıle yumurtayı dollemeye yetıyor cunkı

arası ne kadar surdu senın canım benım 5 ay :KK43: .tekrar dusunuymusun oekı asılama
6 ay ara vermiştim, 2.yi geçen ay yaptım, doktor bi ay ara verelim önümüzdeki adetinde gel 3.yü yapalımdedi. şuan adet günümdeyim bugün yarın adet olmam lazım ama hiç doktora gidesim o kadar şeyle uğraşasım yok kendimi toplamam için yine bi kaç ay lazım.üst üste olması avantajmı yoksa arası olsada farketmezmi bunu bilmiyorum :KK43:

Allahim once herkese hayirli evlatlar nasip etsin.1aralik 2014 de 2. Asilamami oldum ve adet gunum gelmeden hamile oldugumu ogrendim.evet bu benim 2. Asilmamdi ama neler yasadim bilemezsiniz cagresizlik nedir ceken bilir.oglum suan 24 haftalik ve karnimda bicirdasip duruyor.ben bir pko hastasi olarak bu melege sahip olacagima hala inanamiyorum.allah ol derse olur umidinizi yiyormeyin.yardimci olabilecegim bi konu olursa memnuniyetle cevaplarim arkadaslar

canım tebrikler ben de pko luyum. .5 yıldıır uğraşıoz. bu arada klomenle de büyümüyor artık yumurtalarım bu ay iğneye geçecektik. ama bi yum çatlamamış ve kist olmuş. bu ayı boş geçecez dedi dr. aşılama yapabilir miyiz dedim olur yaparız dedi. zaten gonal f kullanacam aşılamada da o kullanılıomuş. çok zormuş ama gerçekten.

6 ay ara vermiştim, 2.yi geçen ay yaptım, doktor bi ay ara verelim önümüzdeki adetinde gel 3.yü yapalımdedi. şuan adet günümdeyim bugün yarın adet olmam lazım ama hiç doktora gidesim o kadar şeyle uğraşasım yok kendimi toplamam için yine bi kaç ay lazım.üst üste olması avantajmı yoksa arası olsada farketmezmi bunu bilmiyorum :KK43:
asılamayı hemen arka arkaya yaptırmak avantajmıs ben ilk iki asılama iki ay üst üstr yaptırdım ama tutmadı

Mrb kizlar bende ilk asilamami yaptircam..su an igneleri kullaniyorum..dun kontrole gittim solda 14mm olmus sagda yok..pazartesi tekrar gidicem acaba sagdada buyur mu o gune kadar..bir de yarim rahimliyim sol taraf yok bende..soldan yumurtlarsam tutma imkani hic olmaz mi ki..esimde de bi sorun yok yani..

canım tebrikler ben de pko luyum. .5 yıldıır uğraşıoz. bu arada klomenle de büyümüyor artık yumurtalarım bu ay iğneye geçecektik. ama bi yum çatlamamış ve kist olmuş. bu ayı boş geçecez dedi dr. aşılama yapabilir miyiz dedim olur yaparız dedi. zaten gonal f kullanacam aşılamada da o kullanılıomuş. çok zormuş ama gerçekten.
Canim ben pcos luym bu ay gonal f ilkkez kullandm kontrolde 4 tane 15 mm Yumoş larm çıktı umutlym skma canını bayagi etkili bi igne

Bebişiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende pkoyum bu ay 2. Klomenim eğer bu ay gebelik olmazsa rahim filmi çekilîp deneyecekmişiz gene gebelik oluşmazsa drum aşılama yapacağını söyledi bizim için de dua dedin nolur hamilelerin duası kabul olur derler

Bende pcoluyum aşılama yaptiriyoruz iğneleri kullanmaya başladım ilk kontrolüm perşembe inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Malesef aşılama olamadım :KK1::KK1::KK1::KK1: yalniz catlatma iğnesi yapildu sadece ama benim hic umudum yoookkk

Bende pcoluyum aşılama yaptiriyoruz iğneleri kullanmaya başladım ilk kontrolüm perşembe inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Insallahh allahim hepimze yardim etsin.pko artik korkutacak derece de bir rahatsizlik degil.inan benim ayda 30 kadar yumurtam oluyordu kucuk kucuk kist gibi erirse kendiligimden adet oluyodum erimezse bekleki olasin.bunlara ragmen 10 ay cabamla hamile kaldim allah hekeZe sans versin

merhaba iyi gceler serrap hanım 2. aşılamada tuttu demişsiniz bende 5 gün önce 2. aşılamamı oldum ilk aşılammada kasıklarım da ağrım baya bir vardı ama bu sefer fazla bir ağrım yok aşılamadan sonra biraz akıntım oldu sizde negibi belirtiler oldu acaba nezaman tahlil yaptırdınız acaba

Slm ben sirnakta yasiyorum pkoluyum temmuzda diyarbakirda aşilama düşünüyorum olmazsa eylülde ankaraya tüpe gitceğim aşilama önecesi neler yapmaliyim adet oluncami yola çikayim eşim ona göre izin alacak beni bilgilendirirmisiniz fiyati falan

X