Aşırı acıkma hissi

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
32
Arkadaşlar biri bana akıl versin kafayı yicem 12.haftalığım ve 3gündür deli gibi acıkıyorum yemek yiyorum iki saat sonra tekrar acıkıyorum yemek yemeyince başım ağrıyor migrenim tutuyor napıcam benim gibi olan varmı napıcağımı bilmiyorum meyveyle geçiştiremiyorum meyve yesemde açlığımı kesmiyo uyku uyuyamıyorum ya böylr giderse ben naparım

Ekmeksiz tüketin.
Tüm tabak değil, yarım ya da küçük tabak olsun.
Yemeklerinizi bol yağlı yapmayın.

Arkadaşlar biri bana akıl versin kafayı yicem 12.haftalığım ve 3gündür deli gibi acıkıyorum yemek yiyorum iki saat sonra tekrar acıkıyorum yemek yemeyince başım ağrıyor migrenim tutuyor napıcam benim gibi olan varmı napıcağımı bilmiyorum meyveyle geçiştiremiyorum meyve yesemde açlığımı kesmiyo uyku uyuyamıyorum ya böylr giderse ben naparım
Canim seni subat annelerine konusuna davet edeym o zaman ayni şeyler hepimizde var bu haftalarda paylasiyoruz orda o zaman normal oldugunu anliyosun herkes ayni olunca:halay:

Ama ben kilo almaktan çok bu açlık hissinin sebeplerini öğrenmek iatiyorum ya neden hep sürekli açım bu aya kadar hiç böyle değildim iştahım yoktu gece açlıktan uyuyamıyorum resmen uykuya dalamıyorum

Benimde regle yakin oyle oluyor ama cok kotu birsey :) yapacak birsey yok siz acikmiyorsunz bebiş acikiyor. Her zaman yiyeck birsey bulmakta zor allah yardim etsin :)

Ç
Benimde regle yakin oyle oluyor ama cok kotu birsey :) yapacak birsey yok siz acikmiyorsunz bebiş acikiyor. Her zaman yiyeck birsey bulmakta zor allah yardim etsin :)
çokkk zor artık yemek istemiyosun ama acıkıyosun bide bende migren var açlık hemen baş ağrısı yapıyo:((

Bende çok cabuk acikiyirum yiyorum iki saat sonra sanki hic bi şey yetmemiş gibiyim şimdiden bir sürü kilo aldim ama acligimin önüne gecemiyorum :KK43: normalde çok istahsiz biriyimdir sürekli yemek problemin vardır.hamile olduğumu ogrendigimden beri resmen midem kaziniyor

Aynı sekılde benımde 1 saati gecıyor acıkıyorum yemegınce cok bas Ağrı'sı oluyor bu aya kadar az kılo aldım ama bundan sonrasını bılemıuorum

Back
X