aşırı aşerme ve mide bulantısı hastanede yatma sebebi

xessica

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
707
883
kızlar hamileliğin 6+5. günündeyim aşırı mide bulantısı yaşıyorum 3 gundur agzima bir lokma yemek girmedi agzima yaklasinca yemek oguruyorum kokulardan midem bulaniyo yemek yapamiyorum zorla yapsamda kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum annemlerden yemek tasiyo esim aranizda benim gibi olan varmi hastaneye gittim p.tesi yatis yapip tedavi uyguluycaklarmis...

Olmaz mi hic canım, çok var boyle olan bende bi iki kere acillik oldum. Ama İnanki geçecek tedavini ol zaman geçip 13. Haftaya ulaştığında hala benim gibi miden bulanabilir arada bi kusabilirsin ama yemek yemeye baslayacaksin canin bisiler çekecek rahatlayacaksin İnanki. sadece sabret canım zor günler biliyorum ama gececek

agzima lokma yemek girmiyo suyu bile zor iciyorum canim ya bakalim dun acildeydim serum yedim iki torba yarinda yatis verebilirmis buyuk ihtmal

bende oyleydım verdıklerı serum ıyı gelıyordu
ben ustune bıde hep bayılıyordum
sımdı ıyıyım zamanla gecıyor

Bende de aynı durum var. Mide bulantısında kafamı kaldıramıyorum. Kaç gündür ne yediysem çıkardım. Yarın doktorumu göreceğim.

benim randevum persembe gunu ama ben yarin baska doktora gidip serum istiycem bole yasanmaz arkadas acim acim acim diye diye kan sekerim bile 50 ye 60 a duser oldu

X