aşırı ilgiden sıkılan erkek..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Evet arkadaşlar sevgilim aşırı ilgimden,kıskançlığımdan,triplerimden,kaprislerimden sıkıldığını söyledi.Biraz dinlenmek istediğini,kafa dinlemek istediğini,dünya benden ibaret değil lütfen başka şeylerle de ilgilen arkadaşlarınla çık hobi bul bunu gerçekten sana değer verdiğim için söylüyorum ve biraz mesafenin bize iyi geleceğini düşünüyorum dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim sadece peki diyebildim aradan iki gün geçti ve bugün beni aradı napıyosun dedi havadan sudan konuştuk kötü bi konuşma değildi ama istediğim sıcak konuşma da değildi bende o konuşmadan somra telefonumu kapattım arada açıp kontrol ediyorum ama bidaha aramamış sizce ayrılık çanları bizim içinde çalmaya başladı mı

Aradığına göre bence gerçekten bunalmış.. ilişkimizin ilk senesinde ben de öyleydim içimden bi kaç günlüğüne ayrılsak bi kafa dinlesem diyordum ama deli gibi de seviyordum :))
İnsan gerçekten bunalabiliyor..

Hayir ayrilik canlari calmamis sevgilin aksine cok mantikli yaklasmis duruma onun uzerine fazla dusmenden fahatsiz oldugunu ve azcik ayri kalarak seni ozlemek istedigini soylemis tamamenipleri koparmak isteyen adam 2 gun sonra tekrar aramazdi ki

Bana mantıklı gelmedi. Günde iki kere arasın bari. İki gün aramadı ne demek. Bu adam kimlerle nerde nasıl ne yapıyor acaba. Bence sen bırak adamı. Zaten ilişkiniz gevşek yaya dönmüş

Çok sık mı ariyordun? Aşırı ilgi derken ne sıklıkla görüşüyor/ mesajlasiyordunuz? Bana da ayrılık canları gibi gelmedi açıkçası. Hatta ileride sıkıntı olmasın diye önlem almış iste :) seviyor bence seni

Ben e adam hakli ya. Bukadar. Bunaltma onu. Bazen sevgilinin yaptigini benimde yapasim geliyor iyi cümleler bunlar

Aradığına göre bence gerçekten bunalmış.. ilişkimizin ilk senesinde ben de öyleydim içimden bi kaç günlüğüne ayrılsak bi kafa dinlesem diyordum ama deli gibi de seviyordum :))
İnsan gerçekten bunalabiliyor..
bizde ilk senemizdeyiz bu ay 1.yılımız belkide son yılımız doluyor :) o bunaldığını söyleyince bende üstüne düşmedim susuyorum sadece telefonumu bile kapattım

Hayir ayrilik canlari calmamis sevgilin aksine cok mantikli yaklasmis duruma onun uzerine fazla dusmenden fahatsiz oldugunu ve azcik ayri kalarak seni ozlemek istedigini soylemis tamamenipleri koparmak isteyen adam 2 gun sonra tekrar aramazdi ki
her konuda mantıklıdır ama ben daha çok duygusal olmasını isterdim özlememe izin ver dedi zaten bende kabul ettim

Adam burada bizim yazacağımızönerileri kendiliğinden yazmış, bana ayrılmayı düşünen falan değil de, gayet aklı başında normal bi erkekmiş.
öyledir sağolsun ama sanki böyle araya soğukluk giricekmiş gibi hissediyorum

Bence biraz zaman ver kafasını dinlesin
Bunaltma bu kadar çocuğu
ah canım bi söz geçirebilsem kendime bunlar olmazdı zaten

Ayrilmak pesinde degil ama adam hakli.

Kendi arkadasin, kafan, fikirlerin, dunyan, hobin, zevk aldigin bir seyler olmali mutlaka, karakterin , dunyan, hayat gorusun bu heriften ibaret olmamali. Birey olmak iyidir.
çok haklısın canım malesefki sevgiyi aşkı dolu dolu yoğun yaşamaktan hoşlanıyorum ama oda iyi değilmiş keşke böyle olmasaydım

sizde haklısınız genelde erkeklerden , hobi neymiş ! başka şeyle uğraşma, benle ilgilen, oraya gitme, onunla görüşme şeklinde demeçler duyduğumuz için böylesi erkek acaba ayrılacak mı endişesi uyandırıyor...

korkmayın makbul olan sizin ki ...
kıymet bilin :KK66::KK54:

Bana mantıklı gelmedi. Günde iki kere arasın bari. İki gün aramadı ne demek. Bu adam kimlerle nerde nasıl ne yapıyor acaba. Bence sen bırak adamı. Zaten ilişkiniz gevşek yaya dönmüş
ayrılayım dimi abla :)
Çok sık mı ariyordun? Aşırı ilgi derken ne sıklıkla görüşüyor/ mesajlasiyordunuz? Bana da ayrılık canları gibi gelmedi açıkçası. Hatta ileride sıkıntı olmasın diye önlem almış iste :) seviyor bence seni
günün hemen hemen her anı diyebilirim yani araya en fazla 1-2 saat giriyodu oda onun işi benim okulum yüzümden aynı şehirdeyiz haftada 3 kere falan görüşüyoruz bir senenin yorgunluğu oldu galiba sıkıldı benden

Ben e adam hakli ya. Bukadar. Bunaltma onu. Bazen sevgilinin yaptigini benimde yapasim geliyor iyi cümleler bunlar
seninde sevgilinmi çok üstüne düşüyor canım

sizde haklısınız genelde erkeklerden , hobi neymiş ! başka şeyle uğraşma, benle ilgilen, oraya gitme, onunla görüşme şeklinde demeçler duyduğumuz için böylesi erkek acaba ayrılacak mı endişesi uyandırıyor...

korkmayın makbul olan sizin ki ...
kıymet bilin :KK66::KK54:
öyle ama bence o benim bu özelliğime alıştı kaybetme korkusu yok o dediklerini yapsam sürekli dışarda başka işlerde olsam bence rahatsız olurdu şimdi rahat nasılsa benden emin diye de öyle konuşmuş olabilir

öyle ama bence o benim bu özelliğime alıştı kaybetme korkusu yok o dediklerini yapsam sürekli dışarda başka işlerde olsam bence rahatsız olurdu şimdi rahat nasılsa benden emin diye de öyle konuşmuş olabilir

tamam işte harika... sizde ona, düşündüğü gibi olmadığını gösterin..
iyi bir fırsat geçti elinize... olumsuz bir durumda ; sen istemiştin, istediğin buydu bence harika da oldu diyerek
ona vazgeçilmez olduğunu gösterin...

tam o noktada sizin kıymetinizi anlayacak,
eski halinize gelmenizi isteyecek..

ipleri elinize almanın tam zamanı ..

Ya bu neyin kafası anlamıyorum valla.
Bende bi dönem sevgilimin ilgisinden bunalmıştım fazla üstüme düşüyordu ama biraz uzak kalalım kafa dinleyelim demedim o yüzden anlam veremiyorum saçma çünkü insan sevdiğine o kadar mesafe koymak istemez.
Kendine bi uğraş bul gerekirse işe gir o kadar yoğun ol ki ona verecek ilgin olmasın.
Böyleleri bunu hakediyor. Seven insanı bulmuşta ilgiden bunalıyor.

tamam işte harika... sizde ona, düşündüğü gibi olmadığını gösterin..
iyi bir fırsat geçti elinize... olumsuz bir durumda ; sen istemiştin, istediğin buydu bence harika da oldu diyerek
ona vazgeçilmez olduğunu gösterin...

tam o noktada sizin kıymetinizi anlayacak,
eski halinize gelmenizi isteyecek..

ipleri elinize almanın tam zamanı ..
haklısınız biliyorum bunun çok iyi olacağını ama kendime güvenemiyorum yine dayanamayıp üstüne düşerim diye korkuyorum kendimden :)

Ya bu neyin kafası anlamıyorum valla.
Bende bi dönem sevgilimin ilgisinden bunalmıştım fazla üstüme düşüyordu ama biraz uzak kalalım kafa dinleyelim demedim o yüzden anlam veremiyorum saçma çünkü insan sevdiğine o kadar mesafe koymak istemez.
Kendine bi uğraş bul gerekirse işe gir o kadar yoğun ol ki ona verecek ilgin olmasın.
Böyleleri bunu hakediyor. Seven insanı bulmuşta ilgiden bunalıyor.
bende aynen öyle düşünüyorum kaç kişi böyle ilgi görüyo acaba al işte aramıyorum sormuyorum istediği buysa mutlu olsun

haklısınız biliyorum bunun çok iyi olacağını ama kendime güvenemiyorum yine dayanamayıp üstüne düşerim diye korkuyorum kendimden :)

bende aynen öyle düşünüyorum kaç kişi böyle ilgi görüyo acaba al işte aramıyorum sormuyorum istediği buysa mutlu olsun
Eğer ulaşırsa gayet bu durumdan memnunmuşsunuz gibi davranın. İyi ki bana napmam gerektiğini söyledin resmen kendime geldim vs vs abartın çok sosyalleştiğinizi söyleyin en doğrusu bu:)

X