Aşırı Kaşıntı Koparcam artık ! :((

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Merhabalar,
Öncelikle 24 yaşında bekarım.
3 haftadır vajina bölgemde iç kısmı, klitoris kısmı acaip kaşınıyor. Baktım mantar yok ama anlamıyorım sızlıyor o_O
Akıntım olurken kaşınmıyor ama kuruyunca bir sızı bir kaşıntı anlatamam tam 3 haftadır böyle..
:cry:
Doktora gidicem ama utanıyorum. Mesela soğuk suyla yıkayınca ferahlıyor. Geceleri uyurken kaşınıyor uyanıyorum o derece :KK43: napcam ben ya ? Teşekkürler şimdiden..

Mantari kendin baktiginda goremezsin ki. Tek caren doktora gitmen bence sendeki mantar. Gecelerini bosuna zehir etme ceken bilir o kasintinin ne kadar lanet bisey oldugunu :KK43:

Mantar maalesef. Bi dönem bende de oldu korkunç bişey :KK43:
Hemen doktora git zaten bir iki krem verir acayip rahatlatsın. Ama Sak'ın geciktirme ilerlemesin. Muayene de etmez muhtemelen bundan korkuyorsan. Bu arada mantarı öyle bakınca göremezsin

Mantar maalesef. Bi dönem bende de oldu korkunç bişey :KK43:
Hemen doktora git zaten bir iki krem verir acayip rahatlatsın. Ama Sak'ın geciktirme ilerlemesin. Muayene de etmez muhtemelen bundan korkuyorsan. Bu arada mantarı öyle bakınca göremezsin
Bakireyim yani öyle bi durumum yok ama kaşınıyor of yaaaa tmm çok sağolun

Tmmm :KK43: tehlikeli bişe değil demi

Sanmiyorum ayni durum bendede var. 24 yasindayim bekarim ve bu mantar illeti gelir arada beni yoklar sagolsun.
Canim cok ozel degilse ve yazmanda sakinca yoksa senin akintin nasil? Genelde akintin koyuysa ve kokuyosa ozaman tehlikeli olabiliyomus.

Bakireyim yani öyle bi durumum yok ama kaşınıyor of yaaaa tmm çok sağolun
Canim ben evliyim, hic mantar olmadim sukurler olsun. Gecen idrar tahlili yaptirmistim her seyim normal cikti. Yani bunun bekarlikla falan ilgisi yok. Ergenlik cagina girdigimde bi kere idrar yolu enfeksiyonu olmustum sadece. Ondan sonra kadin hastaligim olmadi. Zaten seni alttan muayene etmezler, doktor sadece idrar isteyecek. Tedavin de ona gore yapilcak.

Sanmiyorum ayni durum bendede var. 24 yasindayim bekarim ve bu mantar illeti gelir arada beni yoklar sagolsun.
Canim cok ozel degilse ve yazmanda sakinca yoksa senin akintin nasil? Genelde akintin koyuysa ve kokuyosa ozaman tehlikeli olabiliyomus.
Canım akıntım çok açık sarı renkli ama gelirken beyaz ama kuruyunca sarı yani pedimde öyle gözüküyor..
Bide bende kist varmış doktor 2 ay sonra gel dedi 3 ay oldu gitmedim :KK70: sağ kasık bölgemde. Ama benim adetim düzenli yani her ayın sonunda oluyor.

Canım akıntım çok açık sarı renkli ama gelirken beyaz ama kuruyunca sarı yani pedimde öyle gözüküyor..
Bide bende kist varmış doktor 2 ay sonra gel dedi 3 ay oldu gitmedim :KK70: sağ kasık bölgemde. Ama benim adetim düzenli yani her ayın sonunda oluyor.
Birde hafif koku oluyor ama ağır değil öyle

Aaaaa olmaz ama oyle doktoru ihmal etme heleki mevzu orasi olunca :oops: Sen hem kistin icin gitmis ol hemde simdiki sikayetlerini soyle, buyuk bi ihtimalle krem verir. Zaten yanlis bilmiyosam Turkiyede bekarsan alttan bakmiyolar, onun icin cekinecek biseyde yok. Hicde korkma kotu bisey cikarmi diye :KK66:

Aaaaa olmaz ama oyle doktoru ihmal etme heleki mevzu orasi olunca :oops: Sen hem kistin icin gitmis ol hemde simdiki sikayetlerini soyle, buyuk bi ihtimalle krem verir. Zaten yanlis bilmiyosam Turkiyede bekarsan alttan bakmiyolar, onun icin cekinecek biseyde yok. Hicde korkma kotu bisey cikarmi diye :KK66:
Çok teşekkür ederim..

X